Ziua 1: bucuresti – nisaYüklə 30,95 Kb.
tarix26.07.2018
ölçüsü30,95 Kb.FRANTA – PROVENCE
Plecari: 09 iulie, 06 august 2015
Ziua 1: BUCURESTI – NISA


Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 07:20 pentru imbarcare zbor direct cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 11:05, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului

Ziua 2: NISA – CANNES – MARSILIA

Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Cazare la hotel 3*.Ziua 3: MARSILIA

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. CazareZiua 4: MARSILIA – NIMES

Dupa micul dejun, plecam spre Nimes. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, “Le Pont du Gard”. Dupa-amiaza, sosire in Nimes, tur pietonal cu insotitorul de grup. Nimes este un fost oras roman, pastrandu-se aici structuri precum arenele romane care seamana cu Colosseumul din Roma si Maison Carree, un templu construit in secolul I. Seara, cazare la hotel 3*.Ziua 5: NIMES - AVIGNON – AIX EN PROVENCE

Mic dejun. Astazi plecam spre Aix en Provence, insa pe drum vom face o scurta oprire in Avignon, resedinta papilor din Franta Medievala. Tur pietonal prin centrul orasului. Dupa amiaza plecam spre Aix en Provence. Cazare la hotel 3*.Ziua 6: AIX EN PROVENCE - NISA

Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.


Ziua 7: MONACO (optional)


Mic dejun. Optional, excursie la Monaco pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. La retur, oprire la fabrica de parfumuri Fragonard si o scurta vizita in satul suspendat Eze. Pret informativ minim 20 participanti: 65 EURO/ persoana.

Ziua 8: NISA – MONACO – BUCURESTI

Mic dejun. La 09:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu plecare la ora 12:00. Sosire la Bucuresti la 15:25.PRET/persoana: 795 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 285 EURO

Nu se pot confirma camere triple

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania Tarom

 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence

 • tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local

 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Cannes, Aix en Provence si Avignon

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport

 • insotitor roman de grup


NU SUNT INCLUSE:

 taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

 asigurarea medicala / asigurarea storno

 intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR COMPANIA TAROM (ore locale):

Bucuresti 09:20 – Nisa 11:05

Nisa 12:00 – Bucuresti 15:25

GRUP MINIM: 25 persoane


Pentru grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

- 15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

- 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

- 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

- 30 EURO/adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

- 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

- 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

- 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

- 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES


CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 • 50% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 8 zile inaintea plecarii;

 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.

 • Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera

 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare.

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

 • Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice.

 • Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

 • In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani.

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia noastra. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 pax . La un numar mai mic de participanti creste proportional

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Kataloq: wp-content -> uploads -> 2015

Yüklə 30,95 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2020
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə