II. Prezentarea Emitentului, Strategia de dezvoltare şi Situaţiile financiare
29 noiembrie 2007
Prezentarea Emitentului
Prezentarea Emitentului
S.C. Casa de Bucovina - Club de Munte S.A.
Informaţii generale privind Emitentul
Denumire: S.C. CASA DE BUCOVINA - CLUB DE MUNTE S.A.,
Sediu: P-ta. Republicii 18, Gura Humorului, jud. Suceava
CIF: RO 10376500
Nr. înregistrare O.R.C.: J33/718/1998
Data înfiinţării: 09.03.1998
Durata de funcţionare: nedeterminată
În prezent, activitatea derulată de societate este legată de operarea Hotelului Best Western Bucovina – Club de Munte, din staţiunea Gura Humorului, jud. Suceava.
Conform actului constitutiv, emitentul desfăşoară următoarele activităţi:
6021 Alte transporturi terestre de călători, pe bază de grafic
Actul constitutiv cuprinde o serie de alte obiecte de activitate, care însă contribuie într-o măsură mai puţin semnificativă la cifra de afaceri a societăţii. Din punct de vedere logistic, hotelul operat de Emitent la Gura Humorului face parte din renumitul lanţ hotelier Best Western.
Structura actionariatului
Proprietăţi detinute
Hotelul Best Western Bucovina – Club de Munte (BWB)
Ca proprietar si operator al Hotelului BEST WESTERN BUCOVINA – CLUB DE MUNTE, serviciile cu ponderea cea mai mare in veniturile societatii sunt cele de cazare si alimentatie publica.
Date fiind facilitatile de care hotelul dispune, societatea este in masura sa ofere clientilor un pachet extrem de divers de servicii. In afara de serviciile de cazare si alimentatie publica, hotelul ofera:
i) servicii privind activitati derulate in incinta hotelului (indoors):
pentru clienti persoane fizice: pachet mise-en-forme : jacuzzi, sauna, hammam, masaj si fitness in zona de SPA a hotelului
pentru clienti persoane juridice: organizarea de evenimente (conferinte, traininguri, seminarii, simpozioane) in cele 7 sali de conferinta.
ii) servicii privind activitati derulate in afara incintei hotelului (outdoors):
La cererea clientilor, societatea poate prelua sarcina organizarii unui numar mare de activitati culturale sau sportive, precum: vizita la manastiri, vizite la atelierele mestesugaresti din Bucovina, mese campenesti cu lautari, foc de tabara, berbecuti/ vitei la protap, miel la ceaun etc, iesiri la “iarba verde”, zbor cu parapanta, ascensiuni montane, mountain bike, river rafting, alpinism, free ride ski, calarie, tenis de camp, fotbal, handball, baschet…