Municipiul bucureşTI



Yüklə 0,49 Mb.
səhifə1/6
tarix17.03.2018
ölçüsü0,49 Mb.
#45640
  1   2   3   4   5   6

MUNICIPIUL BUCUREŞTI

CONSILIUL LOCAL SECTOR 3


PROCESUL VERBAL

al şedinţei ordinare a Consiliului Local Sector 3

din data de 18.07.2016
Convocarea acestei şedinţe a fost făcută de Primarul Sectorului 3 prin invitaţia transmisă în data de 13.07.2016.

La ședință au participat domnul Primar Robert Sorin Negoiță, d-na Viceprimar – Petrescu Elena și d-nul Secretar al Sectorului 3 - Marius Mihăiță.

Au fost invitați să participe directorii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3, precum și din subordinea Consiliului Local.

La şedinţă a participat un număr de 30 consilieri locali din numărul total de 31.

A lipsit domnul consilier: Voinea Inocenţiu-Ioan.

La solicitarea membrilor grupului U.S.B. a fost consemnat modul în care au votat aceştia.

Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Bună ziua, doamnelor şi domnilor consilieri, doamnelor şi domnilor invitaţi, declar deschisă şedinţa ordinară din data de 18 iulie 2016. În sală sunt prezenţi 30 de consilieri. Vă supun spre aprobare ordinea de zi cu cele 28 de puncte. Propuneri, obiecţiuni!?Da, doamna consilier!



D-na consilier – Păunică Adriana

Bună ziua, doresc să-mi permiteţi să propun două puncte suplimentare pe ordinea de zi, respectiv:



  • Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3;

  • Proiect de hotărâre privind modificarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 3 pentru semestrul II al anului 2016.

Mulţumesc.

Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumesc. La punctul numărul 28 vreau să anunţ că s-au înscris la cuvânt 6 cetăţeni. Doamnelor şi domnilor consilieri vă supun spre aprobare.....



Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

O secundă! Am o singură întrebare. De ce le-aţi pus ca puncte suplimentare şi nu ne-aţi dat cele 5 zile minime să citim şi noi? Adică, care este urgenţa, ce s-a întâmplat?



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Din partea aparatului de specialitate, vă rog, la microfon!



D-na Demeter Eugenia - Director Executiv Direcția Resurse Umane și Management Instituțional

Bună ziua, mă numesc Demeter Eugenia, sunt director de Resurse Umane al aparatului de specialitate. Am considerat că este necesar să modificăm acum aceste posturi, deoarece avem nevoie să angajăm pe aparatul primăriei, având în vedere şi fluctuaţia de personal cu care ne confruntăm, sunt foarte mulţi care pleacă prin transfer, prin detaşări, pur şi simplu încetează, având în vedere salariile care sunt ceva mai mici pentru aparatul de specialitate.



Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

Eu nu vă întreb pe fond, eu spun ca procedură, de ce aţi introdus-o.... de ce nu a fost pe ordinea de zi iniţială?



Director Direcția Resurse Umane – Demeter Eugenia

Eu am primit referatele de modificare a posturilor din partea directorilor, şefilor de serviciu şi am făcut materialul. Conducerea instituției a hotărât să....



Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

Vă mulţumesc!



Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Vă răspund eu aşa mai mult informal la chestiunea asta, cu toate că este o chestiune chiar şi formală şi anume, am văzut săptămâna trecută în presă intenţia actualului guvern de a introduce un act normativ care să limiteze angajările şi nu mai avem timp de pierdut, vreau să demarăm toate angajările, că suntem vai de mama noastră cu angajările. La ora asta, o treime sau un sfert din posturi sunt neocupate, asta este cauza de urgenţă, de ce am solicitat să fie introduse urgent şi ocupate posturile, toate care pot fi ocupate.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Vă mulţumim pentru clarificări, domnule primar. Mulţumesc, doamnelor şi domnilor. Vă supun spre aprobare ordinea de zi cu cele două puncte suplimentare, vă rog să votaţi!?

25 pentru (dintre care Dumitru Constantin, Galbenu Mircea, Moisei Corneliu)

5 abțineri (Ene Stelian, Galbenu Ana, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 25 de voturi pentru, 5 abțineri, 2 persoane care nu au votat s-a aprobat ordinea de zi.

În conformitate cu dispoziţia articolului 42, aliniatul 5 din Legea 215/2001 privind Administraţia Publică Locală, republicată, îl rog pe dl. Secretar Marius Mihăiţă, să supună la vot procesul verbal al şedinţei ordinare din data de 30.06.201. Vă rog, domnule Secretar.



Dl. Secretar al Sectorului 3 - Marius Mihăiță

Supunem la vot procesul verbal al ședinței ordinare al Consiliului Local din data de 30.06.2016. Cine este pentru? Vă rugăm, votaţi!?

28 pentru (dintre care Dumitru Constantin, Galbenu Mircea, Moisei Corneliu, Ene Stelian, Galbenu Ana, Mălureanu Liviu, Pricop Ioana)

Cu 28 de voturi pentru şi 4 consilieri (dintre care Moldoveanu Lucian) care nu au votat, procesul verbal a fost aprobat.


Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Deci să înţeleg că, dacă nu e cartela introdusă aici eu nu pot să mai folosesc microfonul, corect? Ok! Deci, este o chestiune tehnică, d-aia, domnul secretar, ţineţi-vă cartela că nu mai puteţi vorbi la microfon după aia! Deci, ca să înţelegem, din total consilieri, adică total cartele, de fapt, eu şi cu domnul secretar nu putem vota şi noi nu votăm şi nu o să vedeţi niciodată 32 de voturi. O să vedeţi deocamdată doar 30, că dumneavoastră sunteţi 30 în sală, dar vă rog să fiţi de acord să ne lase totuşi cartelele ca să putem folosi microfoanele, să putem folosi sistemul audio. De acord?



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Trecem la punctul numărul 2, ,,Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare pe trimestrul II – 2016”. Propuneri, obiecțiuni!? Da, domnule consilier.


Dl. consilier –Sârbu Robert-Constantin

Bună ziua, numele meu este Sârbu Robert, aş avea un amendament la punctul numărul 2, la proiectul 2, au fost corectate erorile materiale de redactare din raportul de specialitate 322 din 11.07.2016 şi nota de fundamentare 328 din 12.07.2016. Menţionez că aceste erori de redactare nu au influenţat proiectul de hotărâre sau anexele acestuia.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumesc. Supun la vot amendamentul domnului consilier. Votaţi, vă rog!?

25 pentru (dintre care Galbenu Mircea, Ene Stelian, Mălureanu Liviu)

3 împotrivă (Moisei Corneliu, Galbenu Ana, Pricop Ioana)

2 abțineri( Dumitru Constantin, Moldoveanu Lucian)

Cu 25 de voturi pentru, 3 împotrivă şi 2 abțineri amendamentul a fost aprobat. Alte propuneri, obiecţiuni, nu mai sunt!? Supun la vot. Da domnule consilier, vă rog.


Dl. consilier - Mălureanu Liviu

Aş avea nişte întrebări către aparatul de specialitate şi le-aş da şi nişte recomandări. Dacă ne uităm pe partea de venituri observăm un deficit de 196 milioane de RON, aproximativ 28% din veniturile bugetate pe primul semestru, în ce măsură pun în pericol aceste nerealizări de venituri, planurile primăriei pentru anul în curs, la fel pe partea de cheltulieli avem un deficit de 51% şi anume 358 de milioane de RON, pe primul semestru discutăm, care sunt în mare principalele categorii de cheltuieli care nu au fost realizate şi dacă acestea au impactat modul cum se desfăşoară lucrurile în sector, adică au fost segmente afectate faţă de ce s-a planificat iniţial.



Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Dacă îmi permiteţi să vă răspund, e o chestiune care am întâlnit-o şi eu în administraţia publică locală şi anume, întotdeauna autorităţile publice, şi am văzut că şi înainte să fiu eu primar şi toate celelalte autorităţi fac similar, ca să nu zic la fel, şi anume, pentru că nu putem previziona exact la leu ce o să cheltuim şi să nu fie restrictiv, adică să nu avem un buget restrictiv în care să umblăm foarte mult, previzionăm prima jumătate a anului mai multe venituri şi mai multe cheltuieli pe care în mod evident că nu le putem realiza, dar ne dă o mai mare flexibilitate pe buget. Dacă vă uitaţi o să vedeţi că avem nerealizate şi la încasări şi la cheltuieli, dumneavoastră, chiar asta este întrebarea: cu ce ne afectează? Nu ne afectează cu nimica, aparatul funcţionează în parametri normali, deci nu este decât un aspect, cred că o chestiune, o flexibilitate, dar din ce văd eu, nu în direcţia asta se îndreaptă administraţia publică şi reglementările, ci mai degrabă se îndreaptă în ideea de a restricţiona şi mai mult, ori imaginaţi-vă că noi chiar nu putem să prevedem la leuţ intrările şi ieşirile pe prima jumătate a anului, până la final an exerciţiul financiar se reglează şi ajungem ca în fiecare an să ne rezolvăm problemele într-un mod cât se poate de optim. Sper că v-am răspuns întrebării pe care dumneavoastră aţi adresat-o.



Dl. consilier - Mălureanu Liviu

Variaţiile sunt totuşi semnificative dacă ne uităm pe cheltuieli, practic doar jumătate, adică nu sunt mici variaţii, sunt variaţii semnificative, avem doar jumătate din cheltuielile bugetate care s-au realizat, ceea ce oricum e pe viitor, am discutat şi cu aparatul de specialitate şi sper că am căzut de acord, când se vor face justificări, expunerea de motive, variaţiile care depăşesc, nu ştiu... am spus undeva la un 20% (+/-) precum şi în suma absolută, rămâne tot aşa să vedem o valoare mai... care poate fi explicată rezonabil, să se dea nişte explicaţii pe aceste diferenţe, probabil cum ştie fiecare bugetul este element cheie în administrarea, atât a societăţilor cât şi a administraţiilor publice, este un element care ne dă o indicaţie cum se întâmplă lucrurile şi atuncea ar fi recomandabil ca consilierii, cel puţin noi din grupul USB dorim să avem o imagine mai clară de unde vin aceste variaţii. Şi o altă observaţie ar fi ca pentru o mai bună prelucrare a datelor pe viitor să le primim într-un format editabil, EXCEL dacă se poate, dacă nu în PDF exportat din sistem, pentru a putea să le prelucrăm mai uşor, dacă sunt scanate şi verificările care încercăm să le facem ne sunt infinit îngreunate. Aceasta e o chestiune tehnică care bănuiesc că aparatul de specialitate poate sa-l furnizeze foarte uşor.



Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Chestiunile astea, cred ca este normal să le discutaţi în comisia de buget nu în plenul consiliului, penru că sunt chestiuni tehnice pe care este normal să le discutaţi acolo. Dar nu ne încurcă cu nimic, ne facem treaba, ne învăţăm în condiţiile date să găsim variante legale în care să facem ca această primărie să funcţioneze cât mai bine şi asta dacă vă uitaţi şi pe exerciţiul bugetar, guvernul cum procedează, întotdeauna în prima jumătate a anului nu prea au plăţi de făcut, pentru că se lucrează foarte mult şi plăţile vin mai degrabă în a doua jumătate a anului. Noi acum în mare parte plătim din lucrările executate pe anul trecut şi prea puţin lucrările executate anul asta, pentru că au un anumit decalaj, trebuie să lucreze, după care să vină cu documente la plată, vă asigur că nu este nici un fel de problemă.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim, s-a consemnat. Supun la vot, proiectul de hotărâre cu amendamentul. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 împotrivă (Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 împotrivă, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 3, ,,Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la H.C.L.S. 3 nr. 106/2016 referitoare la Contractul de credit nr.10452/03.10.2014 (14917/2014). Propuneri, obiecțiuni!? Da, domnule consilier.


Dl. consilier - Mălureanu Liviu

Aş avea o remarcă de făcut la punctul acesta, cât şi următoarele două puncte, practic expunerea de motive lipseşte, am dori ca pe viitor expunerea de motive să fie puţin mai detaliată, să înţelegem de exemplu cum a fost cazul acesta de transfer a unor sume dintr-o parte în alta, din ce cauze se fac acele transferuri, la respectivele unităţi s-au terminat investiţiile sau au fost cheltuielile mai mici decât previzionate, nişte chestii minimale dar totuşi să nu fie o exprimare de genul lucrări de investiţii de interes public local, pe viitor ne-ar fi mai util şi nouă.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

S-a consemnat, vi s-a răspuns şi în comisie. Supun la vot, proiectul de hotărâre numărul 3. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 abțineri (Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 abțineri, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 4, ,,Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 3 nr. 107/2016”. Propuneri, obiecțiuni!? Nu sunt. Votaţi, vă rog!

22 pentru

8 abțineri ( Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 abțineri, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 5, ,,Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la H.C.L.S. 3 nr.104/2016referitoare la Contractul de credit nr. 249/8130/2015 (13441/28.10.2015). Propuneri, obiecțiuni!? Da, domnule consilier.


Dl. consilier – Sârbu Robert-Constantin

Bună ziua! Aş avea un amendament la această hotărâre, aş dori de la punctul numărul 15 să se transfere suma de 250 de mii la punctul numărul 2.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim.



Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

Puteţi să ne explicaţi un pic motivul?



Dl. consilier – Sârbu Robert-Constantin

Da! Am considerat, umblând prin cartier, că la punctul numărul 2, pe Lunca Bradului şi mai departe nu s-au finalizat lucrările şi ar fi nevoie de această sumă la numărul 15 lucrările sunt aproape finalizate.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim. Supun la vot amendamentul domnului consilier. Vă rog să votaţi!?

20 pentru

6 împotrivă ( Dumitru Constantin, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

4 abțineri ( Ene Stelian, Mălureanu Liviu, Moisei Corneliu)

Cu 20 de voturi pentru, 6 împotrivă și 4 abţineri, amendamentul a fost aprobat.

Supun la vot, proiectul de hotărâre cu amendamentul domunui consilier. Votaţi, vă rog!?

19 pentru

3 împotrivă ( Dumitru Constantin, Galbenu Mircea, Moldoveanu Lucian)

3 abțineri(Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Pricop Ioana)

Cu 19 de voturi pentru, 3 împotrivă , 3 abţineri, 6 persoane (dintre care Ene Stelian, Galbenu Ana) care nu au votat proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 6, ,,Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Sectorului 3 pe anul 2016”. Propuneri, obiecțiuni!? Nu sunt. Votaţi, vă rog!?

19 pentru

8 împotrivă ( Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 19 de voturi pentru, 8 împotrivă, 3 abţineri, 3 consilieri care nu au votat proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 7, ,,Proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență constând în sume de bani pentru acoperirea în valoare de pâna la 70% a reparațiilor locuințelor afectate de incendiu din Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.15 A, Sector 3, București”. Propuneri, obiecțiuni!? Nu sunt. Votaţi, vă rog!?

30 pentru (dintre care Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 30 de voturi pentru, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 8, ,,Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 3 nr. 14/26.02.2009 privind aprobarea „Programului anual de acţiuni pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe – condominii din sectorul 3”, cu modificările şi completările ulterioare”. Propuneri, obiecțiuni!?
Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan
Am o întrebare aici, care este motivul pentru care au dispărut, e un bloc, de fapt sunt două scări, care este motivul pentru care au fost scoase din program?
Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Din partea aparatului de specialitate.


Dl. Popescu Marius - Șef Serviciu Investiții, Lucrări Publice
Deci fluctuaţia asociaţiilor de proprietari este foarte mare în acest program, unii ies de bună voie, alţii sunt convinşi că nu e bine, alţii vor să intre, este o fluctuaţie permanentă şi această hotărâre, acest program suferă modificări de când a fost înfiinţat.

Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan
Au iniţiat ei modificarea asta, s-au retras?
Dl. Popescu Marius - Șef Serviciu Investiții, Lucrări Publice
Sigur că da, conform legii asociaţiile de proprietari nu pot fi excluse din program decât la cererea proprietarilor, în baza unei adunări generale făcută la faţa locului şi cu semnături.

Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

Vă mulţumesc.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim. Supun la vot proiectul de hotărâre. Votaţi, vă rog!?

30 pentru (dintre care Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 30 de voturi pentru, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 9, ,,Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Sectorul 3 - FE 21” şi a cheltuielilor aferente acesteia, în vederea depunerii spre finanțare și rambursării ulterioare a cheltuielilor eligibile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”. Propuneri, obiecțiuni!? Da, domnule consilier.

Dl. consilier – Lungu Vasile

Dintr-o eroare materială la articolul 2, valorile au fost introduse în mod eronat pentru proiectul numărul 9, FE 21, modificarea se face atât în proiectul de hotărâre cât şi în raportul de specialitate.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Supun la vot amendamentul domnului consilier. Vă rog să votaţi!?

25 pentru (dintre care Ene Stelian, Mălureanu Liviu, Pricop Ioana)

5 abțineri (Dumitru Constantin, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Moldoveanu Lucian)

Cu 25 de voturi pentru, 5 abţineri, amendamentul a fost aprobat.

Alte propuneri, obiecţiuni!? Domnule consilier.


Dl. consilier – Ene Stelian-Bogdan

Da, am aici o întrebare pentru aparatul tehnic. Din câte înţeleg, pentru că din nou expunerea de motive e foarte sumară, discutăm de lucrări deja executate de reabilitare care se mută pe următorul exerciţiu pe fonduri europene, e corect ce spun? Bun, ele iniţial erau pe exerciţiul 2007-2013 acolo sau pierdut nişte bani europeni, e corect? Adică nu mai pot fi absorbiţi.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Domnule primar!



Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Toate blocurile care sunt acum în execuţie, toate fără excepţie, pe care le trecem acum în programul european pentru finanţare europeană, nu au fost cuprinse în 2007-2013, toate acelea care au fost cuprinse în acel program au rămas acolo, deci nu există nici măcar un bloc care să fie şi colo şi colo 2007-2013, 2014-2020, dacă am înţeles bine întrebarea, aţi întrebat dacă din cele care au fost dacă le repunem, nu există aşa ceva nici măcar un caz. Ca să vă detaliez, ne-am luptat foarte mult la ghidul ăsta e aproape făcut de Sectorul 3, că noi suntem cei mai activi pe linia asta de finanţare din ţară, am reuşit să introducem posibilitatea de a finanţa şi lucrările în executare, aşa reuşim să finanţăm pe programul operaţional regional, cele peste 300 de blocuri care se lucrează astăzi, acum depunem să obţinem refinanţare pentru ele. Dar vă repet niciunul din ele nu sau regăsit în exerciţiul 2007-2013.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim. Supun la vot proiectul de hotărâre cu amendamentul domnului consilier. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 abțineri (Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 abţineri, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 10, ,,Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Sectorul 3 - FE 22” şi a cheltuielilor aferente acesteia, în vederea depunerii spre finanțare si rambursării ulterioare a cheltuielilor eligibile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”. Propuneri, obiecțiuni!? Da, domnule consilier.


Dl. consilier – Lungu Vasile

Dintr-o eroare materială la art. 2 punctul 5 contribuţia asociaţiei de proprietari la cheltuielile neeligibile în cuantumul de 54304,50 valoarea a fost scrisă în mod eronat cea corectă fiind de 54304,52 lei pentru proiectul numărul 10 FE 22, modificarea se face atât în proiectul de hotărâre cât şi în raportul de specialitate.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Mulţumim. Supun la vot amendamentul domnului consilier.

21 pentru (dintre care Mălureanu Liviu)

6 abțineri ( Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 21 de voturi pentru, 6 abţineri, 4 consilieri care nu au votat (dintre care Dumitru Constantin) amendamentul a fost aprobat.

Alte propuneri, obiecţiuni!? Nu mai sunt. Supun la vot proiectul de hotărâre cu amendamentul domnului consilier. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 abțineri(Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 22 de voturi pentru şi 8 abţineri.

Trecem la punctul numărul 11, ,,Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Sectorul 3 - FE 23” şi a cheltuielilor aferente acesteia, în vederea depunerii spre finanțare și rambursării ulterioare a cheltuielilor eligibile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”. Propuneri, obiecțiuni!? Nu sunt. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 abțineri(Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 abţineri, proiectul de hotărâre a fost aprobat. Trecem la punctul numărul 12.
Dl. Primar al Sectorului 3 - Robert Sorin Negoiță

Dacă se poate, domnule preşedinte ca să nu repetăm de „n” ori, să spuneţi: domnule discutăm de...este de acord cu FE 24, cu FE 26, dacă sunteţi de acord să nu pierdem vremea prin rostirea aceleiaşi formule de fiecare dată.



Dl. Preşedinte de şedinţă – Panait Radu Alin

Propun să citim doar FE şi numărul. Cine este pentru? Votaţi, vă rog!?

27 pentru (Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

2 împotrivă (Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

1 abținere (Moisei Corneliu)

Cu 27 de voturi pentru, 2 împotrivă şi o abţinere, suntem de acord să citim doar punctul si FE, pentru a scurta timpul.

Supun la vot, la punctul numărul 12, FE. Votaţi, vă rog!?

22 pentru

8 abțineri (Dumitru Constantin, Ene Stelian, Galbenu Mircea, Galbenu Ana, Moisei Corneliu, Mălureanu Liviu, Moldoveanu Lucian, Pricop Ioana)

Cu 22 de voturi pentru, 8 abţineri, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Trecem la punctul numărul 13.


Yüklə 0,49 Mb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2025
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin