Inga LindströmYüklə 9,05 Kb.
tarix18.01.2019
ölçüsü9,05 Kb.
#100699

Statister sökes!
Bavaria Filmproduktion är just nu på Öland och producerar en ny film till Tyska filmserien Inga Lindström. På Torsdag, den 24/9 V.39, kommer vi att behöva ett flertal statister i blandade åldrar och utseenden.
Alla statister får kontrakt, lön som är 600kr för 8h (längre tid än så - övertid - ger också ersättning efter bestämelser), samt mackor, dryck och även lunch om man närvarar på inspelningplatsen då lunchen serveras. Viss reseersättning kan också tillkomma, det gör man upp med mig. Men det absolut bästa är ju att man får erfarenheten från en riktig filminspelning.
På Torsdag kommer vi att behöva er från tidig morgon till eftermiddag, jag har fått cirka tiderna 07.30-15.00, men på en filminspelning kan allt hända så det kan bli både kortare och längre.
Platsen är Källahamn (det har nämnts ett annat namn tidigare men det är att ignorera). Källahamn är korrekt. Detta är alltså på Öland och du måste kunna ta dig till platsen själv. Kommer du inte riktigt ända fram så diskuterar vi fram en lösning.
Vad vi behöver från dig som statist:

I denna scen/scener kommer vi att behöva 20 statister i alla olika åldrar. Några ska aggera fiskare så har du fiskespö/klädsel ta gärna med, några ska aggera turister (t.ex kamera att hänga på magen) och andra vanliga människor som promenerar i en hamn. Bilden vi vill skapa är en slags småstadshamns idyll. Ta gärna med shoppingväskor, korgar, allt som skapar en bild av att man strosar runt och kanske ska handla. Alla statister ska ha minst två eller tre ombyten med sig, ifall kläderna man har på sig inte passar till just den scenen. Inga svarta kläder så långt det går, och inte kläder med stora märkestryck över hela plagget. Det är en höstmiljö vi vill skapa, så inte för kalla kläder utan tänk helt enkelt vad man har på sig utomhus en höstdag. Ta gärna med huvudbonader då vi kan behöva er i fler scener så är det viktigt att man kan variera sitt utseende så mycket som möjligt så man inte känns igen. Regnkläder kan också vara bra (dels ifall det regnar men också om du ska vara fiskare). Vi har begränsat med utlåningsklädsel på plats och endast i storlekarna S-L så tänk på att ha varierande ombyte.


Hittills har jag bara ett fåtall statister helt spikade så hör av er om ni är intresserade, eller vet någon annan som är! Det kommer även att behövas statister i en mycket närliggande framtid, så kan du inte just på Torsdag, är jag väldigt intresserad att komma i kontakt med dig ändå. Någon inspelning kommer även att vara i Kalmar.

Jag själv heter Lotta Thomsen och jobbar som statistansvarig under ett par veckor framöver. Det är första gången jag gör detta jobbet, jag har tidigare varit chaufför för produktionen. Det är verkligen en häftig upplevelse att få vara med om en riktig filminspelning. Bolaget heter Bavaria Fernsehproduktion och spelar in den tyska filmserien Inga Lindström. Det är en av tyskland absolut populäraste filmserier med tittarsiffror från 6-10 miljoner. Du behöver dock inte kunna prata tyska för att vara statist då du inte har några repliker.


Mig kontaktar man på.

Arbetstelefon: 0727368655

Privat telefon: 0760853872

Mail: charlottelottathomsen@gmail.com


Vill man vara med och vi fattar det beslutet att du ska vara statist så behöver jag Namn, Telefonnummer, Adress, Email, ålder, gärna bild och om du kan ta med någon bra rekvisita som är passande är det bra om jag vet vilka som har med vad ungefär.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
Hoppas att vi ses

Lotta Thomsen, Statistansvarig
Kataloq: sites -> default -> files

Yüklə 9,05 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə