Mobile camera –accesorii și aplicații (I) Trăim într-o lume în care evoluția tehnologică este din ce în ce mai rapidă și în care „convergența”Yüklə 34,43 Kb.
səhifə1/8
tarix05.01.2022
ölçüsü34,43 Kb.
#75614
  1   2   3   4   5   6   7   8

Mobile camera –accesorii și aplicații (I)

Trăim într-o lume în care evoluția tehnologică este din ce în ce mai rapidă și în care „convergența” este cuvântul de ordine. Nu demult, aproape că mulți nu ieșeau din casă fără trio-ul: telefon mobil, mp3 player și cameră foto. S-au dus însă zilele în care telefonul era doar telefon, mp3 player-ul doar un mp3 player ș.a.m.d.

Camera foto și mp3 player-ul au fost încorporate în telefonul mobil și se pare că aceste dispozitive au în prezent cea mai mare creștere pe piață, fiind îmbunătățită în permanență calitatea lor. Asta nu înseamnă, însă, că au revoluționat piața camerelor de fotografiat care continuă să fie la fel de bine vândute, ci vin cumva în completarea acestora, în completarea unor lipsuri.

Se întâmplă uneori ca dintr-un motiv sau altul să nu ai aparatul de fotografiat la tine și exact atunci să vezi ceva interesant: un membru al familiei să se afle într-o postură numai bună de imortalizat, cățelul să facă ceva năstrușnic în parc, să mergi pe stradă și să îți atragă atenția un anumit lucru sau să nu ai autorizație pentru a putea fotografia cu DSLR-ul la un concert. Aceste situații pot fi nenumarate. Iar soluția pentru ele este simplă: poți imortaliza aceste clipe cu camera foto încorporată în telefonul mobil. De ce? Pentru că telefonul mobil îl ai cu tine tot timpul, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În plus, de la o vreme încoace, accesoriile și aplicațiile ce pot fi folosite în combinație cu telefoanele mobile sau chiar și cu tabletele sunt din ce în ce mai numeroase și mai creative:Yüklə 34,43 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə