Vindecare in Romania C. SYüklə 23,54 Kb.
tarix28.10.2017
ölçüsü23,54 Kb.
#17982

Vindecare in Romania - C.S
http://cuvinte-divine.blog.de

Revelatie primita de CS in timpul unei vindecari spirituale in Romania


4 Septembrie 2007 (M., 68 de ani, bolnava de astm)
A sosit timpul in care Eu ii trimit pe ai mei ca mesageri ai iubirii pana la capatul lumii si o se le pun cuvintele pe care le vorbesc pe limba si prin ei voi face fapte care provin din milositivirea si gratia Mea. Si din fata mea ( C.S) se desprinde incet ceea ce este sufletesc si duhul se poate raspandi din ce in ce mai mult. Este duhul Meu de dragoste care va umple acum si care invioreaza incet aceasta casa. Auziti vocile, auziti voi cum copilasii mei de afara se bucura si deja acest lucru reprezinta vindecare, caci duhul Meu traieste aici si toti de aici o sa paraseasca acest loc intariti la trup, suflet si spirit. Sunt un Tata plin de milostivire, fidel si grijuliu si care se uita acum plin de bucurie la copii Mei.
Ascultati, timpul in care numai credinta domneste pamantul a trecut. Plasele au fost aruncate, Adevarul a fost propavaduit, insa acum plasa de pescuit a iubirii este trasa la mal de copiii Mei. Aceasta plasa este numai Dragostea, caci aceasta dragoste trage inapoi si se retrage la Tata, in adancul dragostei milostive a inimii. Asa ca mergeti mai departe, fidelii Mei, caci pe voi v-am mantuit si astept cu infocare toate sufletete, pentru ca ele sa se uneasca pe vesnicie cu Mirele de la inceputul vesniciei.
Deveniti vase ale smereniei si asa cum pentru paharele de la nunta de la Cana au fost umplute cu apa, cu credinta si smerenie pentru mine, ca Domnul Jeova Zebaoth, tot asa m-am alaturat Eu, ca Fiul si am transformat cu Puterea Dragostei Mele si a Milostivirei credinta din semerenie in dragoste. Dragostea transforma, dragostea mantuieste, ea poarta si suporta, dragostea se sacrifica cu desavarsire.
La femeia aceasta de pe banca asta i s-a risipit tot frigul din ea si inima ei se inalta acum catre Mine. Da, atunci cand spiritul nu se simte in patria lui, atunci cand el nu gaseste un spatiu liber si dezvoltarea lui este blocata, atunci aceasta se manifesta prin intermediul trupului prin tot felul de boli respiratorii. Tot asa si la ea, libertatea ei a fost restransa puternic si metode de tratament gresite au facut ca ea sa devina slaba si ametita, si datorita varstei ei. Insa Eu vreau sa o ajut si sa o intaresc si duhul Meu din ea sa se trezeasca acum si sa fie intarit. Vedeti, aceasta femeie are o predilectie pentru muzica si asa ea poate sa se dedice cu drag sunetelor pure care ma lauda pe Mine si prin asta ea se va bucura. Sa-i dati si lapte de capra cu camfor insorit (remediu heliopatic de la Iisus prin Jakob Lorber), asta insa stiti si singuri, insa nici remediile exterioare pe care vi le-am dat Eu din gratia Mea nu sunt asa de importante, caci Eu sunt Domnul si aici Eu vreau sa-Mi rezerv singur vindecarea ei. Insa oamenii au des nevoie de mijloace materiale pentru a-si intari credinta din sine.
Asa este totul bine si vedeti, imi trimit ingerul si el va aduce copiii oamenilor, asa cum a fost pe vremuri asa este si acum. Trimit un inger si iti deschid gura si il las sa vorbeasca prin tine, copilul Meu ca sa ma slaveasca si sa ma laude, pentru a o intari pe aceasta femeie (C.S canta acum un cantec vechi latin). Asa sa fie bucurie in inima voastra, acum si pe veci si din veci in veci.
Asta va spun Eu, dragostea vesnica si Mirele vostru, Iisus hristos, Amin.
(M. se simte dupa acest tratament cu mult mai bine, poate sa respire mai usor. Ea spune" Iisus mi-a ajutat !)

Vindecare in Romania - 2 (C.S)


von grabillion @ 2007-11-15 – 13:08:07
2.) Mittwoch, 5. September 2007 (Felicia, 24 Jahre, völlig verzweifelt, und Alina Andrea, 4 Jahre, leidet unter Glasknochen)
5 Septembrie 2007 ( Felicia, 24 de ani, complet disperata si Alina, 4 ani, sufera de "oase de sticla")
Dragostea a strigat, acestia au venit in graba si asa ca vorbeste copilul Meu, caci Mie, ca Tatal vostru imi este o nemarginita bucurie atunci cand eu Ma pot revela voua, cand Eu ma pot arata prin fapta voastra de dragoste catre semenii vostrii si prin cuvantul Meu, pe care Eu vi-l dau.
Zilnic dau lumii din milostivirea Mea, insa numai foarte putini traiesc dupa cuvintele Mele, foarte putini vin asa cum au venit acestia la Mine cu inima deschisa. Inca nu stiu ei la Cine au alergat ei, caci au alergat direct in bratele Tatalui, insa eu o sa le pregatesc inimile si fata asta tinara de aici este una dintre putinele suflete din aceasta tara care a venit pe pamant ca suflet care a trait inainte pe o stea si aceste suflete vor si pot des sa rabde si sa sufere multe. Asta este o purificare mare in inima acestui copilas si Eu am lasat sa o numeasca Felicia ( Fericita) si ea sa fie cu adevarat suprafericita, atunci cand inima ei va fi purificata in intregime.
Da, si acest vantulet racisor pe care l-a simtit este intradevar Duhul Meu, insa Eu vin si cu matura si trebuie sa curat camaruta inimii de gunoaie, de mizeria lumii pe care dusmanul a pus-o in ea. Pe ai mei nu voi lasa sa-Mi fie smulsi si de aceea voi pune acum Eu mana Insumi si cateodata trebuie sa pun un gard in jurul unui astfel de suflet pentru ca sa nu devina prea puternic. Asa si la ea, care este disperata, caci iubita ei (copila) sufera asa de tare. Insa iti spun eu, fica mea Felicia: micuta sufera cel mai putin ! Tu esti, ca mama tanara, cea care sufera durerile, dureri sufletesti si copilul le receptioneaza si pentru ca a fost zdruncinata cu prea multe terapii si prea multe stafii din spitale care se apleaca peste ea dand serios din cap ci prescriindu-i medicamente puternice.
Va spun, sarea de mare (insorita, remediu helipatic dat lui Jakob Lorber)sa fie mijlocul de terapie. Si repet: sarea de mare insorita sa ia micuta ca sa i se intareasca oaseele si sa nu se mai rupa caci corpul inca nu este asa de slabit din cauza medicamentelor si micuta se va face bine, caci asta este vointa Mea sfanta. Dupa ce s-au linistit valurile interioare va aparea vindecarea.
Aveti incredere in Mine si dati aceasta incredere si la cei care sufera si se distrug, caci eu sunt izvorul vesnic si cine vine la Mine, setea lui eu o voi potoli pe vesnicie. Veniti atunci la Mine.
Va spun Eu, Tatal vostru bun Iisus. Amin. Amin.Amin.
Vindecare in Romania 3 (C.S)
von grabillion @ 2007-11-15 – 13:26:51
5 Septembrie 2007, (C., 30 ani, paralizata spastic)
Da, copii Mei, ceea ce simtiti si traiti, ca fagaduintele Mele sunt intotdeauna adevarate, fidele si sigure, ca cerul se inclina in jos spre pamant si asta puteti sa simtiti si sa vedeti acum si intregul spatiu este plin de ingeri care au o bucurie mare la ceea ce se intampla aici, la ceea ce am spus deja in anumite locuri, ca se naste o stralucire si si o reflectie a dragoste. Atunci cand inimile, mantuite de Mine, ca unicul vindcator si doctor Iisus Hristos, se aprind in dragoste pentru Mine si pentru semeni, atunci ia nastere o lumina si o stralucire si atunci sosesc si ingerii, harnicii ajutatori, pentru a servi in totalitate, si ei isi apleaca acum capetele intr-o bucurie adanca.
Ascultati numai cat de pasnica doarme (C. a cazut intr-un somn vindecator in timp ce i s-au pus mainile), insa duhul ei este la Mine, si ea vorbeste cu ingerii. Ea a coborat pe pamant pentru a fi o lumina in intuneric. Toti cei pe care i-am trimis pe pamant trebuie sa traiasca suferinta si merg pe drumul crucii, asa cum am mers si Eu si nu tot timpul este nevoie de vindecarea totala a trupului pentru bunastarea sufletului.
Asa imi pun Eu din cand in cand pe pamant stalpi puternici cu trup slab pentru a servi ca exemplu pentru cei care sufera si care nu vor sa-si accepte soarta si acestia pe care Eu i-am trimis le arata drumul, drumul care trebuie parcurs in dragoste, chiar si fara a avea picioare materiale.Si ei pot sa fie activi in via Mea si atunci cand mainile lor, privite din exterior sunt slabe.
Si de aceea uitati-va mereu numai catre interior si nu va lasati cutremurati de aspectul exterior al unui om, care poate sa se odihneasca total curat si vindecat la pieptul Meu, in timp ce voi sunteti des fara odihna. So asa este totul in ordine, caci Eu, Tatal, sunt la voi si va umplu acum pe toti cu puterea Mea sfanta.
Acest cuvant ca cuvant intremator si ca punte de bucurie catre Mine, va spune Fratele vostru Iisus. Amin
(C. a primit de la Tatal nostru Iisus puterea de a vindeca si lucreaza de atunci insasi ca vindecatoare)

6 Septembrie 2007 ( Vizita la S., 28 de ani, care este paralizat)


Lasati inima sa-ti bata mai tare, copilul Meu, caci Eu sunt aici si te umplu pe tine si aceasta incapere si Eu stau aici ca si copilul din

Betlehem, caci aici este Betlehem, aici este orasul Meu al dragostei si daca va puteti deschide larg inima atunci iubirea va va transforma inima si o va curati si ea va intra complet in templul lui Dumnezeu astfel pregatit si purificat. Da, aici este Betlehem, aici este imparatia dragostei Mele si unele plante trebuie sa creasca in namol( strada catre casa acestei familii era o adevarata groapa de noroi) pentru a creste in smerenie si in abnegatia de sine.
Unul care nu a cazut niciodata (inger)a vrut sa ajunga pe pamant pentru a ajunge copilul lui Dumnezeu. Necazut niciodata, el M-a rugat numai un singur lucru "Tata, nici o misiune mai mare sa nu fie misiunea mea pe acest pamant intunecat, decat una imi doresc - sa raman in smerenie!

O, lasa-ma sa fiu cel putin la fel de smerit ca si cum ai fost

Tu !"
Atunci i-am luat puterea exterioara, pentru a putea sa creeze in interiorul lui cu atat mai puternic lumi intregi. De aceea iti spun Eu acum, fiul Meu: misca-te, misca-te in duh, deschide-ti inima larg de tot. Da, striga bucuros in interiorul tau catre marginile infinitului: "Eu sunt aici numai fiul Celui Atotputernic, eu sunt prea iubitul Lui copil.

Eu sunt al Lui si El este al meu !"


Acum duhul se va intinde si mai mult si se va varsa in suflet atunci, daca acest tanar nu se bucura prea mult de tehnica moderna si nu sta prea mult in odai intunecoase. Sa iasa afara la aer unde sa se bucure de frumusetea naturii. Uite, fiul meu, cand auzi pasarelele ciripind si vezi frunzele adiind in vant, atunci ochii tai vor straluci asemenea unui soare si cuvintele tale vor deveni ca un izvor vesnic de iubire la care cei din jurul tau se vor intari si se vor bucura.
Acestea sunt luminile stralucitoare care in apus nu se pot intalni prea des si chiar si copiii Mei - care imi urmeaza drumul si pe care eu ii pot umple cu duhul meu mai mult sau mai putin - nici ei nu au aceasta smerenie, caci aici in saracia asta duhul Meu poate sa adie cum doreste caci aici omul uita din ce in ce mai mult de ego-ul lui si poate sa Mi se supuna mie. Si chiar si pe cei care sunt plini de superstitie vreau sa-i

binecuvantez, atata vreme cat ei cred numai in Mine, caci schimbarea timpurilor a sosit.


Eu sunt Domnul si Eu conduc totul catre mantuirea adevarata pentru ca intr-o buna zi toti copiii Mei sa se recunoasca ca frati si surori in pace, bucurie si fericire. Eu sunt Domnul insa aici Eu sunt ca si copilul din Betlehem si aici Eu las sa mi se schimbe scutecele de catre voi prin fiecare gand si cuvant plin de iubire pe care voi il dati la semenii vostrii si aici Eu cresc pentru a deveni candva Fiul lui Dumnezeu care o sa ajunga la varsta cand o sa inceapa cei trei ani de propavaduire.
Sa-i dati acestui tanar mai departe ulei de masline (remediu heliopatic)cu petale de mac, de sare de mare nu e nevoie caci aici numai muschii sunt bolnavi. Insa el sa inceapa sa-si miste picioarele in exterior si cu cat isi va indrepra interiorul catre Mine cu atat mai multa putere va primi in exterior si ii va fi mai usor sa se deplaseze, si ii va putea face o fapta buna si mamei lui, care are multa grija de el.
Pune-ti totul in mainile Mele, asa cum si eu ma las tinut ca un copilas in mainile voastre. Si daca vreti sa-mi schimati scutecele si vreti sa ma

sarutati in aproapele vostru atunci si Eu vreau sa va iau pe vesnicie in inima Mea. Iisus Hristos este iubire peste iubire, fidelitate peste fidelitate si milostivire peste milostivire.


Pacea Mea sa fie cu voi.
Amin. Tatal vostru Iisus. Amin.

11 Septembrie 2007 ( A., sufera de o boala rara a sangelui )


Vorbeste, copilul Meu, caci cei care cred ca Eu, Iisus Hristos, sunt adevaratul vindecator alor Mei, a celor care au incredere ca vindecarea copiilor Mei poate veni numai din mana Mea, aceia sa si fie vindecati complet si sa devina veseli si liberi in duhul iubirii Mele. Si asa umplu Eu si aceasta casa cu pacea Mea, caci inima copiilor Mei de aici s-a deschis pentru Mine cu mare bucurie.
O, daca ati putea vedea ca cerurile stau deschise si pana si rudele voastre care s-au dus in lumea de dincolo au acum o mare bucurie cu voi, fiinca vi se da o revelatie prin Duhul meu. Vindecarea vine tot timpul de la Mine si Eu vreau ca toti copii Mei sa devina bucurosi si usurati insa cateodata trebuie sa purtati totusi crucea pe umerii vostrii, caci atunci crucea este drumul si iubirea este destinatia. Daca a-ti putea sa-mi dati mie crucea si M-ati putea lasa pe Mine sa va port povara atunci ar fi mai usor pentru voi.
Da, multe lucruri nemantuite sunt prezente inca in voi si totusi aici, in orasul asta sedus pentru duhul lumii sa fie instalate faruri puternice ale Iubirii si ale Luminii Mele. Pentru cei carora lumea le-a dat totul si totusi au fost dezgustati caci au recunoscut ca aceasta mizerie a principelui minciunii nu se poate compara cu perla pe care le-am dat-o Eu prin voi, pentru aceia care recunosc acest lucru cu toata inima, sa si vina vindecarea prin Mine. Caci perla aceea sunt Eu Insumi, Eu care sunt Viata, Iubirea si Adevarul.
Uite, fiul Meu A., odata ai stat in fata mea, in incaperile vesniciei si mi-si spus: Domnul Meu, vreau sa merg pe pamant ca un adevarat luptator pentru tine si asa cum aici in infinitate am grija de lumi intregi si le misc, tot asa vreau sa misc un pic ceva pe aceast pamant, o lacrima a milosivirii Tale, daca asta este si sfanta Ta vointa." Si Eu te-am binecuvantat si tu ai fost pregatit sa iei cu bucurie drumul pe pamant in vointa Mea.
Si acum a sosit timpul sa te intorci in totalitate catre interiorul tau si sa te aduni si sa te concentrezi in contemplatie pentru Mine si asa o sa auzi si tu in in inima ta cuvantul Meu sfant, daca esti dispus sa lasi de dragul Meu totul la deoparte. Eu iti voi sta atunci tot timpul cu sfatul si cu mangaierea langa tine si atunci nu vei mai avea decat o dorinta: sa nu mai Ma pierzi niciodata.
Asa veti fi ca si discipolii Mei dupa inviere atunci cand s-au dus la Emaus si cand numai Eu eram continutul conversatiei lor, cand eu ardeam in inima lor si ei se gandeau cu dragoste la Mine. Si atunci eu eram pretutindeni unde erau si ei si mergeam cot la cot cu ei. Asa sa veniti si voi in prezenta Mea si conversatiile pe care le duceti si lucrurile de zi cu zi pe care le faceti sa le lasati sa fie binecuvantate mereu de Mine.
Si asa asculta, A. Meu, daca doresti sa te urci pe un munte (deal) cu prietenii tai atunci mergi cu Mine, roaga-Ma sa-ti dau putere si binecuvantare si nu te indoi ca eu o sa-ti dau mereu aceasta putere. Da-mi Mie totul caci tu ai o vointa puternica si de aceea ai devenit acum si slab in carne pentru ca Eu sa pot invia complet in tine.
Si asa cum calatoream dimineata cu discipolii Mei, tot asa vreau sa merg si cu tine si Eu voi deveni puterea ta si Eu voi fi vointa ta. Asa este bine si asa sa si fie.
Luati aceasta ca marturie, ca cuvant de mangaiere si ca intarire de la Tatal vostru Iisus care va iubeste. Amin
Yüklə 23,54 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin