Scrisoare de recomandare



Yüklə 6.2 Kb.
tarix30.01.2018
ölçüsü6.2 Kb.

fia_negru_transparent.png

SCRISOARE DE RECOMANDARE


Mihai Chiratcu s-a alaturat echipei Femei in Afaceri la inceputul anului 2015 in calitate de editor colaborator, functie ce a evoluat, prin implicarea lui permanenta, in cea de editor permanant si trainer.
Mihai scrie articole pe diverse teme de interes pentru site-ul www.femei-in-afaceri.ro, din domeniile: Vanzari, Marketing, Management, Coaching si Comunicare. Este deosebit de riguros cu deadline-urile pentru publicare, iar fiecare articol este gandit si construit special pentru publicul nostru feminin, pentru a le ajuta in desfasurarea activitatii lor si pentru dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.
La finalul anului 2015, Mihai s-a implicat si in realizarea interviurilor pentru site-ul Femei in Afaceri, preponderent pentru categoria Man on Board, dar si pentru sectiunile Start-up, Corporate si Interviuri cu antreprenoare. Demonstrand o atitudine proactiva si fler, Mihai abordeaza subiecte dintre cele mai diverse in interviurile sale si reuseste sa afle informatii pretioase pentru persoanele care ne citesc.
Datorita implicarii sale in comunitatea noastra, cat si cunostintelor avansate in materie de training si vanzari, in luna februarie am organizat impreuna workshop-ul „Elevator Pitch: povestea ta intr-un minut”, un workshop intensiv, de patru ore, in cadrul caruia participantele au putut afla cum se construieste un pitch eficient si au avut oportunitatea de a aplica imediat cunostintele dobandite intr-o sesiune practica, primind imediat si feedback.
Workshop-ul a primit feedback foarte bun din partea participantelor, fiecare dintre ele declarandu-se deosebit de multumite de informatiile pe care le-au aflat si de modul in care s-a desfasurat intalnirea. Mentionam aici o parte dintre testimoniale:

  • „Cu ocazia pitch-ului am reusit sa inteleg mai bine business-ul fiecaruia dintre voi deoarece s-a pus accentul pe acest lucru si asta ma bucura. Tot in acest fel ati fost naturale, ceea ce mi-a placut.”

  • „A fost o placere pentru mine sa am parte de provocarea lansata de Femei in Afaceri. Multumesc, Mihai, pentru remarca pe care ai facut-o cu privire la discursul meu, m-ai incurajat si am facut intocmai cum mi-ai spus tu – mi-am urmat instinctul, am fost eu insami si am reusit sa tin sala ,,in mana,, in timpul unei prezentari de 10 minute.”

Si din punctul de vedere al organizarii, Mihai a fost deosebit de punctual, s-a incadrat perfect in timpul alocat, a fost concis si a venit cu exemple relevante, iar experienta workshop-ului realizat impreuna a fost una deosebit de reusita.


Il recomandam pe Mihai pentru orice activitate sau training pe care doriti sa le realizati, atat in zona corporate, cat si in cea antreprenoriala, deoarece stim ca abordarea si cunostintele lui va vor ajuta intr-adevar sa va atingeti obiectivele.
Cu respect,

Alice Botnarenco



Presedinte Femei in Afaceri
Каталог: trainer -> upload -> uploads -> 158


Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə