2015-nisan-bh-424-doc



Yüklə 246,46 Kb.
səhifə1/90
tarix03.01.2022
ölçüsü246,46 Kb.
#35852
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   90

BİZDENHABERLER

Koç Topluluğu Yayını Nisan 2015 Sayı 424

Bahar, yenilik, mutluluk, enerji...

BAYRAĞI DAHA DA YUKARILARA TAŞIMAK EN BÜYÜK AMACIMIZ

Koç Topluluğu’nun değerli üyeleri;

1998 yılından bu yana çeşitli kademelerinde görev alma mutluluğunu yaşadığım Koç Topluluğu’nda bu aydan itibaren CEO’luk görevini devralmış bulunuyorum. Bu vesileyle bu büyük sorumluluğu devraldığım Sayın Turgay Durak’a, onun şahsında bugüne kadar bu büyük mirasa sahip çıkan yöneticilerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yurt içinde ve yurt dışında yaşanan zorluklara karşın başarılı sonuçlarla kapattığımız 2014 yılında Koç Holding’in net konsolide gelirleri 68,6 milyar TL olarak gerçekleşirken, konsolide faaliyet kârı 3,2 milyar TL, konsolide vergi öncesi kâr 3,2 milyar TL oldu. Koç Topluluğu olarak Türkiye’nin uzun vadeli büyüme potansiyeline olan inancımızla 2015 yılında da ülkemize en yüksek katkıyı sağlamak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Bugün 23 ülkede 80 bini aşkın çalışanı, 10 bini aşkın bayisiyle küresel bir oyuncuya dönüşen Koç Topluluğu faaliyet gösterdiği her alanda daima öncü ve yenilikçi olmayı ilke edinen, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarını hiçbir zaman unutmayan bir anlayışta oldu. “Biz Değilsek Kim?” temasıyla yola çıktığımız 2015 yılında da tüm faaliyetlerimizde ve yatırımlarımızda ülkemiz için maksimum faydayı gözetirken, sürekli gelişim hedefi ile hareket ederek kaynakların en verimli şekilde kullanılması için çalışmaya devam ediyoruz. Halihazırda özel sektörün Ar-Ge harcamalarının yüzde 10’unu gerçekleştiren Topluluğumuzun inovasyondaki öncülüğünü daha da ileri taşımak önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Bizler ilkelerimize sadık kalarak; adım attığımız her işte en iyi olmak, en nitelikli insan kaynağıyla ülkemiz için yeni kaynaklar yaratmak, yepyeni yatırımlara imza atmak ve istihdama katkıda bulunmak hedefleriyle yola çıktık. Bundan sonra da Topluluğumuzun daima zirveyi hedefleyen koşusunda, yöneticiler olarak bizler, bu bayrağı bizden sonraki kuşaklara devredene kadar daha da yukarılara taşımayı amaçlıyoruz.

Topluluğumuzun değerli üyeleri;

Nisan ayında ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü kutlayacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın herkese mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,


Yüklə 246,46 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   90




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin