A contract de licențĂ software pentru apple ios b. ÎNȘtiințĂri din partea apple apple inc contract de licențĂ software pentru ios licență individualăYüklə 78,47 Kb.
səhifə1/16
tarix05.01.2022
ölçüsü78,47 Kb.
#62571
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16

ROMÂNĂ
IMPORTANT: PRIN UTILIZAREA iPHONE-ULUI, iPAD-ULUI sau iPOD TOUCH-ULUI DVS. (“DISPOZITIV iOS”), SUNTEȚI DE ACORD CU OBLIGAȚIA DE A RESPECTA CONDIȚIILE URMĂTOARE:
A. CONTRACT DE LICENȚĂ SOFTWARE PENTRU APPLE iOS

B. ÎNȘTIINȚĂRI DIN PARTEA APPLE
APPLE INC.

CONTRACT DE LICENȚĂ SOFTWARE PENTRU iOS

Licență individuală
VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEST CONTRACT DE LICENȚĂ SOFTWARE ("LICENȚĂ") ÎNAINTE DE A UTILIZA DISPOZITIVUL DVS. iOS SAU DE A DESCĂRCA ACTUALIZAREA SOFTWARE CARE ÎNSOȚEȘTE ACEASTĂ LICENȚĂ. PRIN UTILIZAREA DISPOZITIVULUI DVS. iOS SAU DESCĂRCAREA UNEI ACTUALIZĂRI SOFTWARE, DUPĂ CAZ, SUNTEȚI DE ACORD CU OBLIGAȚIA DE A RESPECTA CLAUZELE ACESTEI LICENȚE. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU CLAUZELE ACESTEI LICENȚE, NU UTILIZAȚI DISPOZITIVUL iOS SAU NU DESCĂRCAȚI ACTUALIZAREA SOFTWARE.
DACĂ AȚI CUMPĂRAT RECENT UN DISPOZITIV iOS ȘI NU SUNTEȚI DE ACORD CU CONDIȚIILE LICENȚEI, PUTEȚI RETURNA DISPOZITIVUL iOS ÎN CADRUL PERIOADEI DE RETURNARE LA MAGAZINUL APPLE STORE SAU LA DISTRIBUITORUL AUTORIZAT DE LA CARE L-AȚI OBȚINUT PENTRU A OBȚINE O RAMBURSARE, ÎN CONFORMITATE CU POLITICA DE RETURNARE APPLE DE LA http://www.apple.com/legal/sales_policies/.


Yüklə 78,47 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə