Numărul clientului: 1111111



Yüklə 23,99 Kb.
tarix31.12.2017
ölçüsü23,99 Kb.
#36647



Dl AB Eșantion

1 Strada eșantion

Comună eșantion

Oraș eșantion

Județ eșantion

Cod poștal



Numărul clientului: 1111111

Nr. nostru de referință: BR TPP 0007/0417

Telefon: 0300 2000 555

Email: thepeoplespension@bandce.co.uk

Web: www.thepeoplespension.co.uk


Stimate dle , (male)

Stimate dnă , (female)

Bine ați venit la schema de pensie The People’s Pension!

Angajatorul dumneavoastră are obligația legală de a oferi o schemă de pensionare la locul de muncă pentru anumiți membri ai personalului – pentru a-i ajuta să economisească pentru pensionare. (Această schemă include și persoanele care au fost înrolate automat înainte, dar au ales să renunțe sau să nu mai contribuie.) Vestea bună este că sunteți și dumneavoastră inclus – și, ca milioane de alți oameni, ați început să economisiți pentru pensionare.

Angajatorul dumneavoastră, Sample Company Ltd., a ales schema The People’s Pension furnizată de B&CE ca schemă de pensii de la locul de muncă. People’s Pension este schemă de pensii la locul de muncă care a fost premiată. Ați fost înrolat automat în schema de pensie începând cu data de . Acest lucru se datorează faptului că câștigați peste 192 de lire sterline săptămânal (sau 833 de lire sterline lunar), aveți vârsta de 22 de ani sau mai mult și ați atins vârsta de pensionare stabilită la nivel național.

În ordinea priorităților

În calitate de membru al schemei The People’s Pension, aveți acum propriul dvs. cont – pe care îl numim cont online personal. Puteți să începeți rapid și ușor.



  • Urmăriți videoclipul nostru cu instrucțiuni la www.thepeoplespension.co.uk/your-online-account.

  • Și citiți fluturașul atașat pentru a vă informa cu privire la toate lucrurile pe care le puteți face.

De asemenea, este inclusă broșura noastră „Pentru mai multe informații”, care include tot ceea ce este esențial să știți cu privire la schema The People’s Pension.

Promovăm comunicarea informatizată

Vom coresponda momentan prin poștă, dar preferăm să ne transmiteți adresa dvs. de e-mail. Puteți adăuga adresa la datele dvs. de contact după configurarea contului dvs. online. Apoi, pe viitor, veți primi un e-mail de la noi atunci când situația dvs. poate fi vizualizată. Iar acest lucru înseamnă că nu vă vom mai trimite situațiile prin intermediul poștei.

Dacă nu vă configurați contul online (sau ne furnizați adresa dvs. de e-mail), vă vom scrie în continuare prin poștă – dar nu pentru mult timp. Ne-ar plăcea să beneficiați de avantajele înființării contului dvs. online, întrucât veți primi o scrisoare ca aceasta doar de trei ori, după care vom înceta să vă mai scriem. Dacă preferați să primiți situațiile tipărite, vă rugăm să specificați acest lucru folosind contul dvs. online sau prin telefon.

Care vor fi costurile implicate?

Dacă rămâneți în schema The People’s Pension, următoarele rate ale contribuției vor fi vărsate în contul dumneavoastră de pensii pentru fiecare perioadă de plată. Puteți să verificați acest lucru pe fluturaș.



Contribuții1

%

Angajatorul dvs. va plăti după cum urmează:

1,00 % din câștigurile care se califică

Din salariul dvs., veți plăti după cum urmează:

1,00 % din câștigurile care se califică

S-ar putea să fie nevoie ca dumneavoastră și/sau angajatorul dvs. să măriți sumele pe care le veți plăti în următorii câțiva ani pentru a respecta standardele minime ale guvernului. Dacă angajatorul dvs. plătește sumele minime propuse, începând cu 6 aprilie 2018, veți plăti cel puțin 3 % din câștigurile dvs. eligibile2 pentru fiecare perioadă de plată, iar angajatorul dvs. va plăti 2%. Apoi, de la 6 aprilie 2019, veți plăti cel puțin 5 %, iar angajatorul dvs. va plăti 3 %.



Deducerea fiscală pentru economiile dumneavoastră pentru pensie

Guvernul vrea să ne încurajeze să economisim pentru pensionare, astfel încât contribuțiile pe care le faceți pentru The People’s Pension se încadrează, în mod normal, în deducerea fiscală. Aceasta înseamnă că bani care ar fi trebuit să se ducă la guvern sub formă de impozit, vor intra în contul dvs. de pensii.



  • Angajatorul dvs. deduce contribuțiile din salariul dvs. înainte de calcularea vreunui impozit.

  • Acest lucru înseamnă că beneficiați imediat de deducere totală pentru contribuțiile dvs. Dacă câștigurile dvs. sunt mai mici decât rata de pornire pentru impozitul pe venit, nu beneficiați de deducerea fiscală.

  • Cu toate acestea, acest lucru nu afectează suma plătită în pensia dvs. și veți continua să beneficiați de banii plătiți de angajator.

Puteți să decideți dacă doriți să rămâneți The People’s Pension

Dacă nu doriți să rămâneți în cadrul schemei The People’s Pension, puteți să optați să părăsiți schema – iată cum…



  • Accesați adresa www.thepeoplespension.co.uk/opt-out.

Faceți clic pe butonul „Opt out” (Părăsiți schema) și urmați instrucțiunile. Nu este nevoie să configurați un cont online pentru a face acest lucru. Veți avea nevoie de numărul de clienți care apare în partea de sus a acestei scrisori, de data nașterii și de numărul dvs. de asigurări naționale (veți găsi acest lucru în fluturașul pe care îl veți primi).

  • Sau apelați serviciul nostru destinat persoanelor care doresc să părăsească schema la 0300  330 1280. Veți avea nevoie de numărul de client și de data nașterii.

Dacă decideți să renunțați, trebuie să ne spuneți până la data . Dacă primim notificarea dvs. valabilă în timpul perioadei de renunțare de o lună, vă vom elimina din schema The People’s Pension. Orice plăți pe care le-ați efectuat deja vor fi rambursate de către angajatorul dvs. și nu veți mai fi membru al schemei de pensii din acest moment.

Pot să mă înregistrez din nou pentru pensia la locul de muncă?

În cazul în care vă răzgândiți, puteți solicita în orice moment să fiți înrolat în schema de pensie. Va trebui să prezentați angajatorului o notificare semnată sau un e-mail care să fie transmis în mod clar de dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să vă înregistrați din nou, de mai multe ori, în orice perioadă de 12 luni, angajatorul va trebui să fie de acord cu acest lucru.



Dacă încetez să mai fac contribuții în viitor?

Dacă vă decideți să renunțați la contribuția la un fond de pensii sau să întrerupeți contribuțiile în viitor, plățile deja efectuate în contul dvs. bancar de pensii vor rămâne investite în schema de pensii. Broșura pentru membri anexată vă prezintă opțiunile.



Reînscrierea automată

Dacă renunțați, întrerupeți plata contribuțiilor sau reduceți suma sub nivelul minim, angajatorul dvs. are datoria de a vă evalua în mod regulat și vă poate înscrie automat într-o schemă de pensie la locul de muncă, la o dată ulterioară. (De obicei, acest lucru se întâmplă o dată la trei ani dacă îndepliniți anumite criterii, deși în unele cazuri va fi mai devreme.)

Acest lucru se întâmplă deoarece situația dvs se pot schimba și ar putea fi momentul potrivit pentru dvs să începeți să economisiți. Apoi puteți alege să rămâneți în schema de pensii sau să renunțați din nou.

Majorați contul dumneavoastră de pensii

Puteți plăti mai mult în contul dvs. de pensii fie ca plată unică, fie ca plată regulată. Pentru a afla mai multe cu privire la majorarea sumei de plată pentru The People's Pension accesați www.thepeoplespension.co.uk/grow-your-pension-pot.



Doriți Pentru mai multe informații?

Pentru informații suplimentare cu privire la The People’s Pension și la contul dvs. online, aveți posibilitatea:



  • să citiți broșura de membru atașată „This way to more information” (Pentru mai multe informații)

  • să accesați site-ul nostru la www.thepeoplespension.co.uk/employees

  • să citiți mai multe despre deducerea fiscală a pensiei dvs. la www.thepeoplespension.co.uk/tax-relief

  • autentificați-vă la contul dvs. online la www.thepeoplespension.co.uk/onlineaccount.

Cu respect,

Kevin Martin

Director de operațiuni

B&CE, furnizor al schemei The People’s Pension

The People's Pension Trustee Limited

Manor Royal, Crawley, West Sussex, RH10 9QP.

Tel 0300 2000 555 Fax 01293 586801 www.bandce.co.uk

Înregistrată în Anglia și Țara Galilor cu nr. 8089267



Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre, apelul dumneavoastră poate fi înregistrat.

1*Orice contribuții (inclusiv economiile realizate în sistemul de asigurări naționale) plătite printr-un acord de deducere din salariu (cunoscut și sub denumirea de schimb salarial) sunt considerate contribuții ale angajatorului.

2 Acestea sunt veniturile obținute din încadrarea în muncă înainte ca impozitul pe venit și contribuțiile de asigurări naționale să fie deduse, care se încadrează între o limită inferioară și superioară a câștigurilor stabilite de guvern. Vă rugăm să consultați www.thepensionsregulator.gov.uk/automatic-enrolment-earnings-threshold.aspx pentru informații suplimentare.



Yüklə 23,99 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin