Ontmoet de stilte in jezelf dYüklə 12,37 Kb.
tarix22.01.2018
ölçüsü12,37 Kb.
#39620

Ontmoet de stilte in jezelf d.m.v.


Familieopstellingen in de Woestijn

o.l.v. Anja Brasser3- 11 maart 2013
Tijdens deze unieke reis zoeken we de mooiste en rustigste plekjes in de Egyptische woestijn op om daar temidden van de elementen te werken met Familieopstellingen, yoga (Tibetaanse Kum Nye) en meditatie. Je zult ervaren hoe de natuur en de stilte onmiddellijk een verdiepende invloed hebben en je bewustzijn vergroten. De Egyptische Sahara heeft met haar leegte en overweldigende stilte een magische uitwerking op ieder die zijn stappen in het zand achterlaat.

Je zult tijdens deze reis proeven van het woestijnleven en je wordt meegenomen in de tradities van de bedoeïenen, het volk dat al eeuwen in de Sahara leeft. Zij zullen ons begeleiden op onze reis. We reizen vanuit Cairo, waar we de bekende piramides van Giza bezoeken naar de prachtige Baharia oase. Vanuit daar gaar we naar de woestijn per 4wd jeep en zullen daar 5 dagen en nachten verblijven. De workshop Familieopstellingen worden gegeven midden tussen de wonderlijke rotsformaties en zandduinen van de westelijke woestijn. En als de zon hoger aan de hemel staat in een originele zelfgebouwde bedoeïenentent. Er worden heerlijke verse maaltijden voor je gekookt. En ’s avonds kun je de traditionele thee drinken bij het kampvuur met natuurlijk zelfgemaakte bedoeïenen muziek en verhalen van 1000 en 1 nacht. We slapen onder de blote hemel met haar duizenden sterren en leven met het ritme van de natuur.


De workshop:

Op deze bijzondere locatie en in unieke omstandigheden, waarbij we ons openen voor de kracht van de natuur, werken we met Familieopstellingen aan de hand van wat jou het meeste bezighoudt op dat moment. We onderzoeken steeds vanuit het hier en nu wat maakt dat je (nog) niet vrij bent in wie je van oorsprong bent.

Dat doen we met Familieopstellingen gericht op je familieachtergrond en persoonlijke geschiedenis en eenvoudige yoga en meditatie oefeningen.

Deze bijzonder locatie nodigt uit om de stilte in jezelf, voorbij de ruis en ballast, in jezelf te ontmoeten.

We werken oplossingsgericht. Waarbij je steeds datgene opstelt dat de oplossing mogelijk maakt. We werken met korte systemische oefeningen en meditatie ter voorbereiding op en integratie van het groepswerk.
Anja Brasser (1946) is sociaal pedagoog(UvA 1987) en gespecialiseerd in Familieopstellingen sinds 2001. Opgeleid door het Bert Hellingerinstituut en supervisie van Bert Hellinger. Zij is tevens geschoold in Structuuropstellingen zoals ontwikkeld door Matthias Varga von Kibed en Insa Sparrer. Dat laatste heeft de methode van de Shazer (oplossingsgerichte benadering) geïntegreerd. Zij is geboeid en enthousiast over de methode vooral om dat je op korte termijn bij de kern van een probleem kunt komen en zo ook bij de schoonheid van je ziel.
De reis wordt georganiseerd door Ahmed en Amina(Usha) van Zisisit travel. Door hun leven in de Baharia oase zijn ze goed op de hoogte van alle activiteiten en mogelijkheden in dit gebied.

Zisisit travel heeft diep respect voor haar omgeving, de natuur en de mensen en we doen er alles aan om hier zo bewust mogelijk mee om te gaan zodat het ook voor u een mooie reis wordt. Zo is het voedsel dat u tijdens de reis eet vers bereid en komt zoveel mogelijk van onze eigen landerijen. Als we de woestijn in gaan laten we niets achter behalve onze voetsporen. We werken alleen samen met de lokale bevolking en steunen via ons werk lokale ontwikkelingsprojecten. Een aantal van de hotels met wie we samenwerken zijn ecologisch.


Deze reis is toegankelijk voor alle leeftijden, ervaring met familieopstellingen is niet vereist. Je bent vrij om te kiezen of je met excursies en lessen mee doet of misschien juist even tijd voor jezelf wil. Er is ruimte voor iedereen om een opstelling te doen.

Vooraf is een korte intake bij Anja noodzakelijk.


Beleef dagen van verwondering, verkoelende nachten onder de prachtige sterrenhemel en ontmoet de stilte in jezelf!

Wij hebben er zin in en hopen je te ontmoeten tijdens deze ultieme woestijnervaring!


Kosten: 1160 euro
Let op: bij aanmelding en aanbetaling voor 21 december ontvang je 10% vroegboekkorting en betaal je dus nog maar 1044 euro.
Inclusief:

* Workshop Familieopstellingen, waarbij iedereen aan bod komt met een eigen opstelling.

* Intake door Anja Brasser

* Vervoer per bus vanaf en naar vliegveld Cairo en lokaal in Baharia en Cairo.

* 1 overnachting in hotel in Cairo

* 2 overnachtingen in hotel in Baharia oase.

* 5 dagen en nachten woestijn (waarvan 4 volle workshopdagen) Wij zorgen voor matjes en dekens.

* 3 verse maaltijden per dag

* vers fruit, frisdrank en sap, kruidenthee en flessen drinkwater voor de dagen in de woestijn.

* Entree natuurreservaat en locale excursies in Baharia.

 

Exclusief:

* Vliegtickets naar Cairo (vanaf 300 euro pp retour)

* Visum (te verkrijgen bij aankomst op het vliegveld van Cairo) a 13 euro

* Reis en/of annuleringsverzekering.

* Drankconsumpties tijdens verblijf in hotel

* Eventuele fooien voor locale staf


Let op: Deze 9 daagse reis is afgestemd op de vliegtijden van Egypt air. Maar je bent natuurlijk vrij om met een andere maatschappij te vliegen. Zorg er echter wel voor dat je uiterlijk 3 maart om 20.30 uur in Cairo bent en dat je pas terug vliegt na 11 maart 10.00 uur om aan het volledig programma deel te kunnen nemen.
Informatie en aanmelding bij Anja Brasser 020-6224285/0642482706.

Tussen 30 november en 30 december alleen per email.

clearvision@xs4all.nl

www.clearvision-opstellingen.nl
Meer informatie over de reis en locatie vindt je op www.zisisit.nl
Yüklə 12,37 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə