Bu basın bülteni aylık yayınların Mart sayılarında değerlendirilmek üzere hazırlanmıştır



Yüklə 56,57 Kb.
tarix12.09.2018
ölçüsü56,57 Kb.
#81412


Bu basın bülteni aylık yayınların Mart sayılarında değerlendirilmek üzere hazırlanmıştır.
37. İstanbul Film Festivali programının tamamlanmış hali 14 Mart Salı akşamı yapılacak basın toplantısı ile duyurulacaktır.
Basın bülteninin günlük ve haftalık yayınlar ile web sitelerinde basın toplantısına kadar kullanılmamasını rica ederiz.
İKSV Medya İlişkileri
İstanbul Film Festivali ile ilgili yüksek çözünürlüklü görseller için: www.iksvphoto.com

İKSV Medya İlişkileri ile temasa geçmek için: medya@iksv.org



Ayrıntılı bilgi için: http://film.iksv.org
İSTANBUL FİLM FESTİVALİ YAKLAŞIYOR
YENİ SEZONUN MERAKLA BEKLENEN FİLMLERİ

6-17 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA

37. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ’NDE
FESTİVAL BİLETLERİ 24 MART’TA SATIŞTA
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin 37.si için geri sayım başladı. Sinemaseverleri dünya sinemalarından nitelikli ve ödüllü filmler, özel gösterimler, yıldız oyuncular ve usta yönetmenlerle bir araya getiren festival, Nisan ayında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
37. İstanbul Film Festivali bu yıl da sinemaseverlere usta yönetmenlerin yeni filmlerinden genç ustalara, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan filmlerden klasik başyapıtlara zengin bir program sunacak. Yaklaşık 20 bölümde 180’e yakın filmin yanı sıra usta sinemacıların katılacağı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşi ve atölye çalışmaları, festival sohbetleri ve özel etkinlikleriyle festival 12 gün boyunca İstanbul’da sinema heyecanını yaşatacak.
37. İstanbul Film Festivali, bu yıl yine birbirinden zengin bölümlerle izleyicilerle buluşuyor. Geniş kitlelere seslenen, ünlü yıldızların usta yönetmenlerle buluştuğu, gişe yıldızı filmlerin Türkiye prömiyerlerinin yer aldığı Galalar ve dünyanın dört bir yanındaki uluslararası festivallerden ödüllerle dönen en iyi yapıtları izleyiciyle buluşturan Dünya Festivallerinden yine festival programında yer alacak.
Hâlâ dünya sinemasına yön veren usta yönetmenlerin en yeni filmlerinin yer aldığı Yıllara Meydan Okuyanlar; ilk veya ikinci filmleriyle uluslararası festivallerde dikkatleri çeken yönetmenleri bir araya toplayan Genç Ustalar; keşifçilerin vazgeçilmez alanı Mayınlı Bölge ve kült filmlerle restore başyapıtların buluştuğu Cinemania da festival takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor.
Hayatı hafife alan, eğlendirirken düşündüren, mizaha ve dünyaya beklenmedik, ters köşelerden bakan Antidepresan; müziği hayatlarının ayrılmaz bir parçası kılanların hikâyelerini bir araya getiren Musikişinas; varlığı az bilinen, kaybolmuş ve yıllarca seyirci karşısına çıkamamış gizli cevherleri ortaya çıkaran Gömülü Hazineler; toplumsal değişimleri ele alıp gerçekleri belgeleyen NTV Belgesel Kuşağı gibi festival takipçilerinin merakla beklediği bölümlerle beraber doğumunun 100. yılında Ingmar Bergman’ın anılacağı Bergman 100 Yaşında gibi özel bölümler de bu yıl festival izleyicisiyle buluşuyor. Ayrıca festival bu yıl da Mart ayında açıklanacak birçok özel ve sürpriz etkinliğe ev sahipliği yapacak.
İstanbul Film Festivali’nde Yarışma Heyecanı
37. İstanbul Film Festivali’nde uluslararası ve ulusal filmler farklı bölümlerde yarışıyor. Festivalde dünya sinemasına yeni bir bakış getiren filmlerin yer aldığı Uluslararası Yarışma’da büyük ödül olarak Altın Lale verilecek. Altın Lale, Şakir Eczacıbaşı anısına veriliyor. Türkiye’den son dönem kurmaca yapımların yer aldığı Ulusal Yarışma’da ise büyük ödül Altın Lale olmak üzere 9 farklı kategoride ödül veriliyor. Türkiye Sineması bölümünde ayrıca Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması yer alıyor. Uluslararası Sinemada İnsan Hakları Yarışması, Eurimages işbirliğiyle 2007’den bu yana yapılıyor. Uluslararası, ulusal ve kısa film olmak üzere üç dalda verilen FIPRESCI Ödülü ile Türkiye yapımı kurmaca bir filme verilen Seyfi Teoman İlk Film Ödülü de festivalin ödülleri arasında yer alıyor.
37. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma filmlerini değerlendirecek olan Ulusal Yarışma Jürisi bu yıl yönetmen Pelin Esmer başkanlığında toplanıyor. Ulusal Yarışma Jürisi’nin diğer üyeleri, görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki, oyuncu Selen Uçer, şair Küçük İskender ve sinema yazarı Barbara Lorey de la Charrière.
İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri
İstanbul Film Festivali tarafından sinemaya gönül ve emek veren isimlere takdim edilen Sinema Onur Ödülleri bu yıl oyuncu Perihan Savaş, yazar ve senarist Osman Şahin ve yönetmen Aram Gülyüz’e verilecek. Festivalin en eski sinemalarından Atlas Sineması’nın 22 yıldır müdürlüğünü sürdüren Cevdet Pişkin’e ise Sinema Emek Ödülü verilecek. Ödüller, 6 Nisan Cuma gecesi yapılacak 37. İstanbul Film Festivali Açılış Töreni’nde takdim edilecek.
Köprüde Buluşmalar
Türkiye'den sinemacıları uluslararası sektör profesyonelleri ile buluşturan ilk etkinlik olan ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Köprüde Buluşmalar ortak yapım platformu 7-14 Nisan tarihlerinde İstanbul Film Festivali kapsamında düzenleniyor.
Bu yıl Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi, Work in Progress ve Komşular atölyelerinde Türkiye’den ve komşu ülkelerden uzun metraj kurmaca ve belgesel projeleri ile post-prodüksiyon aşamasındaki filmlerin uluslararası film sektörüne ilk sunumları 12 ve 13 Nisan tarihlerinde yapılıyor. Her yıl uzmanların katılımı ile düzenlenen görsel işitsel sektörün yeniliklerinin konuşulduğu ve film yapımına dair konuların irdelendiği Sinema Konuşmaları'nın yanı sıra uluslararası market ve fon temsilcileri ile tanışma programları da devam ediyor.
Köprüde Buluşmalar atölye ödüllerinin sahipleri 13 Nisan akşamı kapanış resepsiyonunda duyurulacak.
Festival Sinemaları
İstanbul Film Festivali’nin bu yılki gösterimleri Beyoğlu’nda Atlas Sineması, Beyoğlu Sineması, Pera Müzesi, Nişantaşı’nda Cinemaximum City’s ve Kadıköy’de Rexx Sineması ve Kadıköy Sineması’nda yapılacak.
Bu yıl yenilenerek açılan ve Beyoğlu’na hareket getiren Yapı Kredi Kültür Sanat 37. İstanbul Film Festivali’nin festival merkezi olacak. Basın buluşmaları, sektör görüşmeleri, festival sohbetleri, seminer ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak merkez, festivalin kalbi olacak.
Festival Biletleri 24 Mart’ta satışa çıkıyor
Sinemaseverler İstanbul Film Festivali biletlerini 24 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış kanalları ile Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak gişelerden satın alabilirler.
Üyelikleriyle İKSV’nin tüm etkinliklerini destekleyen Lale Kart üyeleri biletlerini 20 Mart Salı günü 10.30’dan itibaren alabilirler.
Sanatçı Ali Mahmut Demirel ile Mimari Ütopyalar–Sinematik Distopyalar
Deneysel video çalışmaları, canlı görsel tasarımları/performansları ve Plastikman, Richie Hawtin, Captain Comatose için ürettiği müzik videolarıyla tanınan Ali Mahmut Demirel’in yer aldığı projede, İstanbul Film Festivali ve Arter, sanatçının üretim sürecini bütünsel bir yaklaşımla ele alan bir program için işbirliği yapıyor. 16 Mart-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Demirel'in Başak Doğa Temür küratörlüğündeki “Ada” başlıklı kişisel sergisi Arter tarafından düzenleniyor. Sanatçının sergide yer alan üç videosunun esin kaynağını oluşturan The Last of England (Derek Jarman), Stalker (Andrei Tarkovsky) ve Kuyu (Metin Erksan) festivalde gösteriliyor.
Sanatçı Ali Mahmut Demirel ayrıca Nisan ayında festival sırasında bir performans gerçekleştirecek.

İpekçe Yenilenmiş Kopyasıyla Festivalde
Öncü yönetmen Bilge Olgaç’ın 1987 yapımı başyapıtı İpekçe, Zurich Sigorta işbirliğiyle Atlas Post Production tarafından restore ediliyor ve 37. İstanbul Film Festivali’nin Dünden Bugüne Türk Klasikleri bölümünde, yapımından 30 yıl sonra yenilenmiş kopyasıyla yeniden beyazperdeye geliyor. Usta öykücü Osman Şahin’in Toroslar’daki köyünde geçmiş gerçek olaylardan esinlenerek Bilge Olgaç ile birlikte senaryolaştırdığı İpekçe, bir hayat kadınının değişmeyen yazgısını ve etrafındakilerin ikiyüzlülüğünü masalsı bir atmosferde aktarıyor.
İstanbul Film Festivali bu yıl, İpekçe’nin senaryosunu Bilge Olgaç ile birlikte yazan öykücü, yazar ve senarist Osman Şahin ile filmin başrol oyuncularından Perihan Savaş’a Sinema Onur Ödülü veriyor.

Özel Gösterim: The San San Trilogy / Justin Lowe, Jonah Freeman
Festivalin özel gösterimlerinden San San Üçlemesi, daha önce sanatçı ikilisi Michael Elmgreen ve Ingar Dragset’in küratörlüğünü üstlendiği, “iyi bir komşu” başlıklı 15. İstanbul Bienali (2017) kapsamında Galata Rum Okulu’nda sergilenmişti. Bu kez sinemada ve büyük ekranda gösterilecek olan San San Üçlemesi, San Diego ve San Francisco’nun birleşerek tek bir devasa metropole dönüştüğü hayali bir geleceği anlatıyor. Fütürist Herman Kahn’ın 1967 tarihli kitabı The Year 2000 / 2000 Yılı’nda ortaya attığı fikri geliştiren San San Üçlemesi bu dev metropolü dekor, çevre düzenlemesi, resim ve mimari modellemeler aracılığıyla tarif ediyor.
Dünya Festivallerinin En İyileri Bu Bölümde
Uluslararası film festivallerinde öne çıkan ve dünyanın dört bir yanından ödüllü filmleri izleyiciyle buluşturan Dünya Festivallerinden, yılın en önemli yapıtlarını izleyiciyle buluşturuyor.
Festivalin her daim favori yönetmenlerinden, Kore’nin en üretken sinemacılarından Hong Sang-soo’nun 2017 Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan ikinci filmi, 2016 Cannes Film Festivali sırasında çekildi. Başrollerinde şahane oyunculuğuyla Isabelle Huppert ve Kim Min-hee’nin yer aldığı filmde başkarakterler yine bolca sohbet ediyorlar, ama bu kez festival şehri Cannes’ın sokaklarını birlikte keşfe koyuluyorlar. Claire’s Camera’nın adı 2010 yılında kaybettiğimiz usta yönetmen Eric Rohmer’in Claire’s Knee adlı 1970 yapımı filmine gönderme niteliğinde. Hong Sang-soo’nun Cannes’da gösterilen ve yine yönetmenin gediklisi Kim Min-hee’nin rol aldığı diğer filmi Ertesi Gün, Filmekimi’nde gösterilmişti. Claire’s Camera, festivalin Dünya Festivallerinden bölümünde gösterilecek.
Fransız sinemasının en önemli yönetmenlerinden Laurent Cantet, Cannes’da Belirli Bir Bakış bölümünde gösterilen yeni filminin senaryosunu, Filmekimi’nde gösterilen Oscar adayı Kalp Atışı Dakikada 120 ile dikkat çeken Robin Campillo ile birlikte yazdı. Marsilya’da bir atölye çalışması için ünlü bir yazarın rehberliğinde bir araya gelen bir grup genç yazar adayının bir suç romanı yazma sürecini izleyen L’atelier, kurgu ve yaratım arasındaki ilişkiyi masaya yatırıyor. L’atelier, festivalin Dünya Festivallerinden bölümünde gösterilecek.
Festival izleyicisinin birçok filmiyle tanıdığı Şilili usta yönetmen Raul Ruiz, 2011 yılında hayatını kaybetti. Ruiz ustanın 1990 yılında çektiği son filmi ise 2017 yılında Locarno Film Festivali’ndeki prömiyerine kadar izleyiciyle buluşamadı. Ruiz’in eşi Valeria Sarmiento’nun yeni çekimlerle beslediği, yeni bir kurguyla hayata kazandırdığı The Wandering Soap Opera sabun köpüğü pembe dizilerin aslında toplumsal gerçeklikten o kadar da uzak olmadığı fikri üzerine kurulu yedi bölümden oluşuyor ve melodram TV dizisi formatında ilerliyor.
The Great Beauty ve Il Divo gibi klasikleşmiş Paolo Sorrentino filmlerindeki acayip yan karakter rolleriyle başrole göz kırpan Carlo Buccirosso’nun Manetti Kardeşler’in yönetimi altında yıldızlaştığı film, Napoli-mafya-aşk üçgeninde geçiyor. Manetti Kardeşler, dünya prömiyerini yaptığı Venedik Film Festivali’nde En İyi Oyuncu Kadrosu ve Pasinetti Ödülü’nü kazanan ilginç mi ilginç yeni filmlerini “bir mafya müzikali” olarak tanımlıyorlar. Filmin yine Venedik’te ödüllendirilen müziklerini ise Hamam filminin de müziklerini yazan, bu yıl festivalin Uluslararası Yarışma jürisinde yer alan Pivio ile Aldo de Scalzi birlikte besteledi. Ammore e malavita, Türkiye’de ilk kez 37. İstanbul Film Festivali’nde, Dünya Festivallerinden bölümünde.

Ödüle Doymayan Usta Yönetmenlerin En Son Filmleri: Yıllara Meydan Okuyanlar
Hala dünya sinemasına yön vermeyi sürdüren, örnek alınan ve ödüle doymayan ustaların filmlerini izleyici ile buluşturan Yıllara Meydan Okuyanlar, bu yıl yine birbirinden büyük ustaları ağırlıyor.
Hem İkinci Dünya Savaşı’nı hem de İtalyan iç savaşını fon alan bahtsız bir aşk üçgeni hikâyesi anlatan Una Questione Privata / Rainbow – A Private Affair in yönetmenleri, 2001’de festivalin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü alan Paolo ve Vittorio Taviani. Taviani kardeşlerin Beppe Fenoglio’nun romanından esinlenen filmi Una Questione Privata / Rainbow – A Private Affair, ilk gösterimini Toronto’da yaptı ve festivalin Yıllara Meydan Okuyanlar bölümünde gösterilecek.
Ex Libris: New York Public Library, adını aldığı, dünyanın en büyük şehir kütüphanelerinden birinin içyüzünü mercek altına alıyor ve ritüellerini perdeye taşıyor. Efsane belgesel yönetmeni Frederick Wiseman’ın bu son belgeseli prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yaptı. Ex Libris: The New York Public Library, festivalin Yıllara Meydan Okuyanlar bölümünde gösterilecek.
Kült Filmlerle Restore Başyapıtların Buluşma Noktası: Cinemania
Sinema dünyasının en iyilerini, yıldızlarını, yol gösterenlerini, köşe taşlarını ve anıtlarını bir araya getiren Cinemania, yine çarpıcı bir seçkiyi izleyiciyle buluşturuyor. Sinemasal sınırları hep zorlayan İranlı büyük usta Abbas Kiarostami, ölmeden önce, fotoğraf tutkusunu sinemaya taşıdı. 1999 yılında İstanbul Film Festivali’nden Onur Ödülü alan Kiarostami’nin veda filmi 24 Frames, fotoğraf ve tablolardan esinlenen dört buçuk dakikalık 24 kısa filmden oluşuyor. Hiç diyalog içermeyen 24 Frames, Kiarostami’nin sinemaya gönderdiği son aşk mektubu, sinemaseverler için de görsel bir hazine. 24 Frames, festivalin Cinemania bölümünde gösterilecek.
İlk gösteriminden on yıllar sonra bile hâlâ etkileyiciliğini koruyan, Altın Palmiye’li Paris, Texas yalnızca Wim Wenders’ın değil, başrolündeki, Eylül’de kaybettiğimiz Harry Dean Stanton’ın da tartışmasız en iyi filmlerinden. Texas'ta belleğini yitirmiş bir halde dolaşan bir adamın yeniden hatırladığı anıları üzerinden benzersiz bir Amerika portresi çizilen Paris, Texas olağanüstü güzellikteki yalın görüntüleri atsız bir western, Rotten Tomatoes’da aldığı %100 reytingiyle gerçek bir çağdaş klasik… Paris, Texas, festivalin Cinemania bölümünde gösterilecek.
Fransız Yeni Dalgası’nın alametifarika yönetmenlerinden François Truffaut’nun, Hitchcock’a saygı duruşu niyetiyle çektiği Siyah Gelinlik, düğün günü kocasını öldüren beş katilin izini süren ve yalnızca siyah ya da beyaz giyinen bir kadının hikâyesini anlatıyor. Siyah Gelinlik, bu sıra dışı intikam filminin başrolünde devleşen, 2006’da İstanbul Film Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü de alan efsane oyuncu Jeanne Moreau anısına festivalin Cinemania bölümünde gösterilecek.
Hayatı Müzik Olanlara Bir Festival Hediyesi: Musikişinas
Müziği hayatın merkezine koyanların bölümü Musikişinas, bu yıl yine birbirinden güzel filmleri izleyiciyle buluşturuyor. Rock dünyasının en büyük isimlerinden, 18 Grammy ödüllü gitar efsanesi Eric Clapton’ın, The Yardsbirds ve Cream günlerinden solo dönemine, hem dünyaya açık hem de aile arasındaki özel hayatını gözler önüne seren, Lili Fini Zanuck’un yönettiği Eric Clapton: A Life in 12 Bars; sıra dışı belgeselleriyle dikkat çeken Sophie Fiennes’ın, göz alıcı konser kayıtlarından Jamaika’da ailesiyle geçirdiği özel anlara, dünya dışı güzelliği ve fiziğiyle androjen punk ve moda idolü Grace Jones’u gözlemleyen filmi Grace Jones: Bloodlight and Bami; İran asıllı ünlü sanatçı Shirin Neshat’ın, Arap müziğinin öncülerinden Ümmü Gülsüm’ün hayat hikâyesini, onun hakkında bir film çekmek isteyen bir kadının hikâyesi üzerinden izleyen filmi Looking for Oum Khultum; The Revenant / Diriliş, The Sheltering Sky / Çölde Çay, Merry Christmas, Mr. Lawrence gibi filmlere yaptığı müziklerden tanıdığımız, Son İmparator filmiyle En İyi Film Müziği dalında Oscar alan, günümüzün en özgün bestecilerinden Ryuichi Sakamoto’nun synth pop üstadı olduğu 1970-80’lerden günümüze 50 yıllık kariyerinin içten ve ayrıntılı bir portresini çizen, Stephen Nomura Schible’nın yönettiği Ryuichi Sakamoto: Coda festivalin Musikişinas bölümünde izleyicilerin önüne çıkacak filmler arasında.
Hayat Ciddiye Alınmayacak Kadar Kısa: Antidepresan
Hayatı hafife alan, eğlendirirken düşündüren, mizaha ve dünyaya beklenmedik ters köşelerden bakan olağanüstü filmleri bir araya getiren Antidepresan, bu yıl Selpak’ın katkılarıyla yine olağanüstü bir seçki sunacak.
Başına buyruk İspanyol yönetmen Pablo Berger kara film ve gotik korku öğelerini nefes nefese bir tempo ve göz alıcı bir görsellikle birleştirdiği bir toplumsal eleştiriyle karşımızda. Başrolünü Pan’ın Labirenti, Ananı da… gibi filmlerden tanıdığımız Maribel Verdu’nun paylaştığı Abracadabra amatör bir hipnozcunun bir adamı yanlışlıkla seri katile dönüştürmesinin hikâyesini son derece eğlenceli bir dille anlatıyor.
2015’te festivalin açılış filmi olan Behavior / Hal ve Gidiş’in Kübalı yönetmeni Ernesto Daranas’ın SSCB’nin dağılma döneminde geçen filmi Sergio & Sergei, tarihin dönüm noktalarından birine mizahi bir açıdan bakıyor. Kübalı genç bir öğretim görevlisiyle uzay istasyonundaki bir Rus astronotun telsiz üzerinden arkadaşlık kurmalarını anlatan Sergio & Sergei, festivalin Antidepresan bölümünde gösterilecek.
Bergman 100 Yaşında: Yönetmenlerimizin Gözünden Ingmar Bergman
37. İstanbul Film Festivali dünyanın en saygın sinemacılarından Ingmar Bergman’ın 100. doğum yılını özel bir seçkiyle kutluyor. Festivalin bu yıla özel bölümlerinden Bergman 100 Yaşında için Türkiye’den 10 yönetmen, çağdaş sinema sanatının en etkileyici filmlerine imza atan Ingmar Bergman’ın kendilerini en çok etkileyen filmlerini seçti. Yönetmenler, kariyerlerini ve sinemasal yaklaşımlarını etkileyen bu filmlerin İstanbul Film Festivali’ndeki gösterimlerini bizzat sunacak ve İsveçli büyük ustayı kendi gözlerinden, festival izleyicisiyle paylaşacaklar.
Bergman 100 Yaşında seçkisini oluşturan sinemacılar ve seçtikleri Bergman filmleri şunlar:
Kazım Öz – Smultronstället / Wild Strawberries / Yaban Çilekleri (1957)

Emin Alper – Det sjunde inseglet / The Seventh Seal / Yedinci Mühür (1958)

Semih Kaplanoğlu – Nattvardsgästerna / Winter Light / Kış Işığı (1962)

Reha Erdem – Tystnaden / The Silence / Sessizlik (1963)

Can Evrenol – Persona (1966)

Ümit Ünal – Skammen / Shame / Utanç (1968)

Aslı Özge – Viskningar och rop / Cries and Whispers / Çığlıklar ve Fısıltılar (1972)

Melik Saraçoğlu & Hakkı Kurtuluş – Scener ur ett äktenskap / Scenes from a Marriage / Bir Evlilikten Manzaralar (1973)

Yeşim Ustaoğlu – Höstsonaten / Autumn Sonata / Güz Sonatı (1978)
37. İstanbul Film Festivali’nin destekçileri
37. İstanbul Film Festivali bu yıl 20’nin üzerinde kurumun desteğiyle gerçekleştirilecek. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü bu yıl da festivale büyük destek veriyor. Festivalde bu yıl NTV Belgesel Kuşağı NTV’nin katkılarıyla, Antidepresan bölümü Selpak’ın katkılarıyla, Genç Ustalar bölümü Nescafe Gold’un katkılarıyla, Ulusal Yarışma ve Türkiye Sineması bölümü ise Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşiyor.

 

İstanbul Film Festivali İle İlgili Gelişmeleri Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Edin


İstanbul Film Festivali ile ilgili tüm gelişmeleri; filmler, etkinlikler ve konuklarla ilgili bilgileri ve programa dair ipuçlarını sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek herkesten önce haberdar olabilirsiniz.
facebook.com/istanbulfilmfestivali

twitter.com/ist_filmfest

instagram.com/istfilmfest/

istfilmfest.tumblr.com

youtube.com/user/iksvistanbul

#istfilmfest
Yüklə 56,57 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2025
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin