Spiritismul – metodă specială de investigaţieYüklə 345.26 Kb.
səhifə1/20
tarix17.08.2018
ölçüsü345.26 Kb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   20NINA PETRE

SPIRITISMUL – metodă specială de investigaţie
Vol.2 din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale”

NINA PETRE, medium şi clarvăzătoare, prezintă unele cazuri dramatice şi/sau controversate pe care le-a cercetat prin dialog telepatic cu spiritele celor decedaţi. De aici, şi titulatura sa de „detectiv psihic”.Editura Spiritus.ro
2018


Cuprins

SPIRITISMUL – metodă specială de investigaţie 3

Vol.2 din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale” 3

Editura Spiritus.ro
2018 3

NINA PETRE 5

SPIRITISMUL – metodă specială de investigaţie 5

Prefaţa editorului 5

www.spiritus.ro 5

INVESTIGAŢII CU AJUTORUL SPIRITELOR 6

MESAJE DE LA SPIRITELE UNOR FOSTE PERSONALITĂŢI PUBLICE 6

Neuitatul ION ŢUGUI 6

Dialog cu spiritul scriitorului şi muzicianului ION ŢUGUI 6

Mesaj de la spiritul cântăreţei MIHAELA RUNCEANU 7

Mesaj de la spiritul Patriarhului TEOCTIST 8

Mesaj de la spiritul doamnei FLOAREA, mătuşa cântăreţei Elena Merişoreanu 9

Mesaj de la spiritul actorului JONATHAN GREGORY BRANDIS 11

Mesaj de la spiritul lui ADOLF HITLER 13

INVESTIGAŢII SPIRITISTE ALE UNOR CAZURI MEDIATIZATE 15

Moartea lui DUMITRU TINU 15

Mesaj de la spiritul ziaristului DUMITRU TINU 15

Cazul ION DOLĂNESCU 16

Mesaj de la spiritul lui ION DOLĂNESCU 16

Drama lui NICOLAE CEAUŞESCU 17

Interviu cu spiritul lui NICOLAE CEAUŞESCU (2001) 18

Mesaj de la spiritul ELENEI CEAUŞESCU (2001) 20

Interviu cu spiritul lui NICOLAE CEAUŞESCU (2003) 21

Mesaj de la spiritul lui NICOLAE CEAUŞESCU (2008) 22

Mesaj de la spiritul MĂDĂLINEI MANOLE 23

Mesaj de la spiritul ELODIEI 24

Mesaje de la spiritul artistului MICHAEL JACKSON 26

Mesaj de la spiritul lui MICHAEL JACKSON (1) 26

Dialog cu spiritul lui MICHAEL JACKSON (2) 27

Mesajul de la spiritul lui MICHAEL JACKSON (3) 27

Mesajul de la spiritul lui MICHAEL JACKSON (4) 28

Mesaj de la spiritul Prinţesei DIANA 32

Mesaje transmise post-mortem de către membrii echipajului navetei „COLUMBIA” 33

INVESTIGAŢII SPIRITISTE ALE UNOR CAZURI MAI PUŢIN CUNOSCUTE DIN ROMÂNIA 35

Mort pentru refuzul de a se droga 35

Mesaj de la spiritul lui IONUŢ LUNG 35

Preluare din subconştientul asasinului Vasile 36

Mărturii ale părinţilor lui IONUŢ LUNG 36

Cadavrul zdrenţuit 37

Copil pierdut 38

Spiritul buclucaş 39

Iubirea criminală 40

„Pe cine am îngropat?” 42

Confuzie fatală 43

Ceasornicul morţii 44

Accident în familie 46

Mortul care trăieşte 46

Râul, ca o gură de balaur 48

La lucru, printre străini 49

Şantier în agonie 50

* * * 51

Sfârşitul volumului al doilea din trilogia


„Spiritismul – bază, metodă, cale” 51NINA PETRE

SPIRITISMUL – metodă specială de investigaţie
Prefaţa editorului


În cartea „Spiritismul – metodă specială de investigaţie”, autoarea NINA PETRE, medium şi clarvăzător, aduce în prim-plan un procedeu aparte de a investiga anumite evenimente dramatice. Din dialogurile telepatice cu spiritele celor decedaţi în mod suspect se pot trage concluzii clare. Astfel de detectivi psihici există în toate ţările civilizate, cele mai bune rezultate obţinându-se atunci când un investigator oficial (poliţist, procuror) are încredere deplină şi colaborează personal cu un medium spiritist pentru a cerceta pistele valide. Ca şi în cazul tratamentelor naturiste, care sunt complementare celor alopate, şi în acest caz, concluziile parapsihologice sunt doar auxiliare investigaţiilor oficiale. Dar pentru omul simplu, aflarea adevărului conferă un sprijin moral esenţial.

Acest volum prezintă câteva investigaţii spiritiste realizate de mediumul Nina Petre prezentate în cartea „Spiritismul, metodă modernă de investigaţie” (2010). Am adăugat, din cartea „Spiritele în dialog cu noi” (2014), comunicările cu spiritele: patriarhului Teoctist, actorului J. G. Brandis, dictatorului A. Hitler, cântăreţei Mădălina Manole, avocatei Elodia Ghinescu, artistului Michael Jackson şi astronauţilor de pe naveta spaţială „Columbia”.

Cartea este a doua din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale”. Celelalte au titlurile: 1) „Spiritismul – baza înţelepciunii şi ştiinţei spirituale”; 3) „Spiritismul – cale superioară de ajutorare”, de acelaşi autor.

Răzvan-Alexandru Petre, editor
2018

www.spiritus.ro

INVESTIGAŢII CU AJUTORUL SPIRITELOR


Relatări despre cercetarea unor situaţii problematice în care dialogul cu spiritele a fost edificator

MESAJE DE LA SPIRITELE UNOR FOSTE PERSONALITĂŢI PUBLICE
Neuitatul ION ŢUGUI


Doream de mult să discut cu spiritul regretatului scriitor Ion Ţugui. Asistând în ultimii ani la degradarea paranormalului românesc, m-am întrebat de multe ori în momente de cumpănă: oare ce-ar fi spus domnul Ţugui despre ce ni se întâmplă acum? După ieşirea forţată a românilor la libertate, în urma sângerosului decembrie '89, paranormalul românesc s-a deschis ca bobocii la soare. Oameni talentaţi, bine instruiţi în ezoterism şi terapii naturale, au ieşit la lumină, deschizându-şi cabinete de consultanţă şi tratamente complementare. Au plecat prin ţară pentru a ţine cursuri şi conferinţe. Inimosul Ion Ţugui, pasionat de paranormal, nu s-a mulţumit cu propriile cercetări în domeniu. Iniţiativa lui de promovare a valorilor autohtone s-a concretizat în numeroase apariţii televizate, care au scos la iveală multe minţi luminate ale paranormalului românesc. Tocmai când ne simţeam cu toţii bine sub influenţa tonică a maestrului Ţugui, omul trecu la cele veşnice, lăsându-ne ai nimănui. Nici până în ziua de astăzi nu a reuşit careva să continue activitatea nobilă şi generoasă a marelui scriitor. Dimpotrivă, s-au ridicat numeroase voci otrăvite ca zeama de cucută, făcându-ne pe toţi „şarlatani, impostori, escroci, vrăjitori de 4 grade” etc. Clarvăzătorii care încă mai au cabinete s-au profilat pe masaj, reflexoterapie sau terapia Bowtech, urmând cursuri costisitoare. Bioenergoterapeuţii şi reikiştii sunt hăituiţi, căutându-se mereu „victime” ale „nepriceperii” lor.

Mesajul preluat de la spiritul lui Ion Ţugui reflectă revolta acestuia pentru situaţia de vânare şi distrugere a paranormalilor români. Tot ceea ce a construit scriitorul cu multă migală a fost distrus, an de an, după moartea sa. La ce s-a ajuns acum? La o batjocură generală împotriva celor care se mai încumetă să practice paranormalul în România. Au apărut emisiuni TV în care paranormalii prezenţi au fost ironizaţi de persoane fără studii, fără cultură şi fără bun simţ.

Mi-au rămas întipărite în memorie, ca scrise cu fierul înroşit în foc, vorbele unui cunoscut bioterapeut, care îşi dovedise calităţile extrasenzoriale în serialul de tristă amintire „Clarvăzătorii”: „Va să zică, noi doar am ghicit!” În acel serial au fost folosiţi drept cobai câţiva paranormali de excepţie din ţara noastră. După ce s-au achitat cu cinste de obligaţiile concursului, au fost batjocoriţi, pe rând, iar ultimii 3, cei mai valoroşi, au fost supuşi unui tir de ironii din partea juriului incompetent, ai cărui membri nu aveau nimic în comun cu paranormalul. Mai rău chiar, se declarau „sceptici”.

Să vă spun ceva şi despre modernul slogan „Nu cred nimic, sunt sceptic!” A te declara „sceptic” înseamnă a recunoaşte faptul că eşti 50% răuvoitor şi 50% neştiutor. Spre ruşinea lui, scepticul îşi recunoaşte neputinţa de a înţelege munca unui individ mai deştept şi mai capabil decât el. Este convingerea mea şi, cel puţin deocamdată, nu intenţionez să mi-o schimb.


Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   20


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə