Worst Trash Tournament Ever Final docx



Yüklə 187.5 Kb.
səhifə4/4
tarix17.08.2018
ölçüsü187.5 Kb.
1   2   3   4
overalls
10. Zoey’s boyfriend Henry is present for this event despite her father’s objections. During this event, the neighbors admit they are jealous of the Sandin’s new extension on their house, financed primarily through James’ work as a security salesman. Grace’s head is smashed into a glass table after she tries to grab Mary’s gun during this event. The Polite Leader pursues Dwayne during this event but is unsuccessful in killing him due to Charlie’s intervention. The only rules for this event are that weaponry above Class 4 is forbidden and government officials must remain unharmed. For 10 points, name this event depicted in a 2013 film in which all crimes, including murder, are legalized for a 24 hour period.

ANSWER: the Purge
11. “Little Miss Obsessive” is a single from this artist’s third album, Bittersweet World. One song by this artist opens with the lines “On a Monday, I am waiting/Tuesday, I am fading.” This person had a self-titled reality show that chronicled the production of her first album, Autobiography which includes the songs “Shadow” and “La La.” Bronx Mowgli is the son of this artist with her husband Pete Wentz. This singer says “All my girls, stand in a circle/And clap your hands” in her song “L.O.V.E.” For 10 points, name this artist of “Boyfriend” and “Pieces of Me,” the younger sister of Jessica.

ANSWER: Ashlee Simpson
12. “Seek Bromance” is one of this artist’s first singles. One music video by this artist shows an office worker and hospital staff spontaneously dancing. That song by this artist contains a sample from Etta James’s “Something’s Got a Hold on Me” and later influenced Flo Rida’s song “Good Feeling.” The music video for another song by this artist features people connected by a triangular tattoo and the vocals are provided by Aloe Blacc. That song by this artist includes the lyrics “I tried carrying the weight of the world/But I only have two hands” and asks the listener to do the title action when “I’m wiser and I’m older.” For 10 points, name this Swedish DJ responsible for “Levels” and “Wake Me Up.”

ANSWER: Avicii or Tim Bergling
13. Fans of the Tiger-Cats put bags over their heads due to shame after losing to a team from this city. People spit on a banner for an appreciation day of this city in a documentary about why it is so hated. Shania Twain helped launch the new uniforms for this city’s basketball team who failed to advance beyond the first round of playoffs for four consecutive years. This city was voted one of the worst cities in North America for pro sports due to the losing records of the Raptors and Blue Jays. This city’s hockey team has not held the Stanley Cup for 47 years, the longest in NHL history. For 10 points, name this home city of the Maple Leafs.

ANSWER: Toronto
14. This character’s daughter wants a $250 silk dress that she only wears once and his sons train to be fairies in the school play. Bernie and Linda Gruenfelder are friends with this character and every time Garvin sees this character he shakes his arms and yells “Ha-ha-ha!”Every Saturday, this character’s father takes his children to The Happy Zone and his mother arrange a tour of Italy for the whole family. This character appears as high school classmate of Fran Fine in The Nanny and as Doug’s Long Island friend on The King of Queens. This character works as a sportswriter and is married to Debra, played by Patricia Heaton. For 10 points, name this namesake of a show about how everybody loves him.

ANSWER: Ray Barone
15. John Lehr hosted the first season of this show, but its location in Australia created issues with the live stream. Competitors in the second season of this show included Patti Blagojevich, the former first lady of Illinois, and Sanjaya Malakar, an American Idol contestant noted for his “ponyhawk.” Spencer and Heidi from The Hills were on one season of this TV show, but left on day two. Chris Judd won the 2003 American version of this show and Lou Diamond Phillips won the second season when it was resurrected in 2009. For 10 points, name this TV show about famous people living in the jungle.

ANSWER: I’m a Celebrity...Get Me Out of Here!
16. The lyrics to this song mention the hip hop group The Pharcyde and their song “Passin’ Me By.” A woman in the music video for this song rides a tall stationary bike and another holds a sheep. In this song T.I. requests “Lemme be the one you back that ass up to/From Malibu to Paris boo.” In the music video for this song silver balloons claim that the singer “has a big dick.” A hashtag of the artist’s last name frequently appears in the music video of this song. The artist of this song asks “what rhymes with hug me?” For 10 points, name this controversial, yet catchy, song that includes topless models in the music video and is sung by Robin Thicke.

ANSWER: “Blurred Lines”

17. This person had to undergo facial surgery after he fell off of a boat on the Vaal River in 2009. This man’s PR team created the twitter account “Factual Updates” to provide updates on his trial. There has been debate over this man’s use of a product designed by the Icelandic company Össur. In February 2013, Nike ended ads that featured this man with the tagline "I am the bullet in the chamber." This man claims that he mistook Reeva Steenkamp for an intruder. For 10 points, name this South African double amputee Olympian who is currently on trial for shooting his girlfriend.

ANSWER: Oscar Pistorius
18. The band that sings this song was a one-hit wonder in the US, but “Deeply Dippy” was another hit for them in the UK. The music video for this song features a bunch of bikini clad women taking pictures of the singer who is often wearing a mesh shirt..The singer of this song sings that “now way I’m disco dancing” and “I shake my little tush on the catwalk.” The title phenomenon of this song makes the singer unable to tolerate his hat, his cat, his car, and his shirt, which is ripped off when he exits a red convertible. For 10 points, name this 1991 song by Right Said Fred about a narcissistic fashion model.

ANSWER: “I’m Too Sexy”
19. This actor voiced a mule deer who raids campers of their fresh-baked buns in Boog & Elliot’s Midnight Bun Run. Nora’s siblings set this actor’s pants on fire and later soak his underwear in meat so the family dog, Gunner, will attack him. In one role, this actor’s ex-girlfriend Vanessa starts dating his father Alvin but breaks up with him after Alvin overdoses on cough syrup. In one role, this actor confused an ostrich with a llama and refused to play Chinese food mind games. This actor makes a deal with Emma, played by Natalie Portman, to keep their relationship strictly physical in No Strings Attached. For 10 points, name this actor who played Steve Jobs in Jobs and Michael Kelso on That 70s Show.

ANSWER: Ashton Kutcher
20. The 2013 UK Championship for this activity was won by 19-year-old Mizz Versatile and Big Freedia holds the world record for it. Todrick Hall released a song about doing this action in the rain. 33 high school students in San Diego were suspended for performing this action. This action is the subject of “Express Yourself” by Danny Brown who also mentions this action before “wondering if you could do that with my dick in it” in his song “Handstand”. The Finatticz released a song that sparked viral videos of people performing this action to their song using the hashtag #thunthun. Robin Thicke was on the receiving end of this action at the VMAs. For 10 points, name this dance style popularized by Miley Cyrus that is characterized by rapidly jiggling the ass.

ANSWER: twerking

Dostları ilə paylaş:
1   2   3   4


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə