Worst Trash Tournament Ever Final docx



Yüklə 187.5 Kb.
səhifə3/4
tarix17.08.2018
ölçüsü187.5 Kb.
1   2   3   4

The Worst Trash Tournament Ever

By Eliza Grames and Melanie Keating, with special guest Robin Heinonen
PACKET FOUR
1. While playing World of Warcraft, this character meets a girl who insists they met in a cooking class and later ends up institutionalized. This character ties Becky’s shoes in the park while she eats an ice cream cone and promptly breaks up with her after seeing a father do the same thing for his child. This character leaves a breakup voicemail on his girlfriend’s answering machine while her friends are gathered for a surprise party. Jeannette starts a fire at this character’s office after stalking him for a year and a half after he appeared in New York Magazine. This character steals a blue horn to profess his love for Robin. For 10 points, name this friend of Lily and Marshall’s and hated protagonist of How I Met Your Mother.

ANSWER: Ted Mosby
2. This item names a 2003-2004 UPN show about “blue-collar, wrestling-loving, light-hearted, optimistic brothers” Dwayne and Denny. This item’s popularity in Europe in the 80s has been called the “age of singing tattooed Swedish Flokati Rugs.” “Make it like that famous country singer/Or that guy I saw last night on Jerry Springer” are lyrics referring to this hairstyle in the song “I’ve Got an Ape Drape” by The Vandals. In 2010 the Iranian government banned this hairstyle. This term first appeared in print in Grand Royal, the magazine published by the Beastie Boys, and it is named after a fish. For 10 points, name this hairstyle often described as “business in the front, party in the back.”

ANSWER: Mullet
3. Larry the White Lion saves Emerson the lobster from this actress when she was about to eat him in an episode of Father of the Pride. In one appearance, this actress finishes a steak-eating challenge with the help of Ben Graw and criticises her son’s cleaning product ScioClean. This actress was Linda Richman’s hero on the Mike Myers SNL sketch “Coffee Talk”. Dina consults with this actress on sex tips in order to seduce her husband Jack, a retired CIA operative. In one role, this actress finally sees the Grand Canyon while going on a road trip with her son, played by Seth Rogen. This actress played Ben Stiller’s mother in the Meet the Fockers movies. For 10 points, name this actress who starred in The Guilt Trip and Yentl.

ANSWER: Barbra Streisand
4. This person appeared as a guest rapper on Michael Jackson’s song “2 Bad” and made a cameo appearance in the music video of Owl City’s “Vanilla Twilight.” “I’m Outstanding” and “(I Know I Got) Skillz” were two singles from this person’s 1993 rap album. A 1994 video game featured this person learning Kung Fu and an Indiegogo campaign raised money for it’s sequel, A Legend Reborn. As the character Neon Boudeaux, this person receives a Lexus from Coach Pete Bell played by Nick Nolte in the movie Blue Chips. In one song Aaron Carter sings that he “swear[s] that I’m telling you the facts” about how he beat this person. For 10 points, name this former basketball player who played the title genie from a magical boombox in Kazaam.

ANSWER: Shaquille O’Neal [accept either]
5. The AV Club called this show a “horror story posing as a reality television program”. After watching excerpts from this show, Peter Griffin dies. Cartman challenges this show’s protagonist to a spaghetti wrestling match at an event hosted by Michelle Obama. The protagonist of this show drinks “Go Go Juice” which is a mixture of Red Bull and Mountain Dew. Members of this show’s central family, including Pumpkin, were injured in a car crash in February 2014 while Sugar Bear was driving. For 10 points, name this show about Alanna Thompson who first appeared on Toddlers and Tiaras.

ANSWER: Here Comes Honey Boo Boo

6. In one role, this actress snickers when Carter, played by Adam Brody, drops the trash and asks him not to tell her parents that she smokes. Walter and Danny go to warn this actress that she should not leave the house for her date, but find her frozen in a cryonic sleep due to a board game they were playing. After she turns up the thermostat, the Zorgons return. In addition to playing Lisa in Zathura: A Space Adventure. Burnham injects Sarah, played by this actress, with glucagon and returns to kill Raoul with a sledgehammer after attempting to steal millions of dollars of bearer bonds from the title location in Panic Room. In one role, this actor’s baby tries to kill her by sucking her blood. For 10 points, name this actress who played Bella Swan in the Twilight series.

ANSWER: Kristen Stewart
7. This rapper sings ““I’m a diamond in the rough like a baby in the trash” in his song “Megaman.” Barack Obama once referenced this artist when telling kids to stay in school. This artist has been hospitalized several times for seizures, and one episode is possibly due to binging on purple drank.At age nine as part of the rap duo The B.G.’z this man was the youngest person signed by Cash Money Records and he founded Young Money Entertainment. This artist was recently criticized for stepping on the American flag. For 10 points, name this rapper with lots of tattoos and sings the song “Lollipop.”

ANSWER: Lil’ Wayne or Dwayne Michael Carter, Jr.
8. This song was originally performed by the Marcy Brothers under a different title. The Alvin and the Chipmunks cover of this song in 1992 reached 71 on the Billboard Hot Country Songs chart. In 2014, rapper Buck 22 and this song’s artist released an updated version of this song that has a music video introduced by Larry King and set on a spaceship. The artist of this song says“You can tell your Ma I moved to Arkansas/You can tell your dog to bite my leg” and that he doesn’t think a certain body part will understand. For 10 points, name this delightfully terrible Billy Ray Cyrus song.

ANSWER: “Achy Breaky Heart”
9. This artist compared herself to Cleopatra and Juliet in a song where she claims “we could be legendary”. Lady Gaga tweeted that “green hair and mechanical horses are a thing now” and accused this artist of copying her. In a video set “a crazy long time ago”, the artist turns men into red dust after they bring her gifts including spicy cheetos and a pink diamond. This artist hunts down a banana using a spear made of high heels after her boyfriend is killed by a tiger when they crash land on a remote island. Juicy J says this artist is “a beast” and compares her to Jeffrey Dahmer in a song where she says “so you wanna play with magic, boy you should know what you’re falling for.” For 10 points, name this singer of “Roar” and “Dark Horse”.

ANSWER: Katy Perry
10. The South Bend Tribune noted that this woman was “gifted in music, multi-lingual, had dreams grounded in reality and the talent to catch up to them.” This woman’s sister is U'ilani Rae, and this woman made Maxim’s Hot 100 in 2013, along with a picture of a floating bikini. This woman managed to graduate from Stanford after receiving a bone marrow transplant, but eventually succumbed to leukemia. This woman’s twitter account, @LoveMSMK, was filled with photos of a woman known as Reba without Reba’s knowledge, including one photo taken by Ronaiah Tuiasosopo. Her boyfriend, who never met her in person, learned of her death shortly after he found out that his grandmother had died in a car crash, inspiring him to lead Notre Dame to a 20-3 victory over Michigan State, with 12 tackles. For 10 points, name this tragically deceased paramour of a linebacker now on the San Diego Chargers, who doesn’t exist.

ANSWER: Lennay Kekua (accept Manti Te’o’s fake girlfriend)


11. This band’s lead singer released a solo album, The Great Divide, and contributed “Relearned Love” to a collective album inspired by The Passion of the Christ. This band’s singer shaved his head to demonstrate his commitment to sobriety. After a photo showing Kid Rock and this band’s lead singer getting blowjobs on a tour bus, Kid Rock said he was mostly embarrassed that people knew he was hanging out with him. “Are You Ready?” opens this band’s album Human Clay which also contains the tracks “What If” and “Higher”. For 10 points, name this band fronted by Scott Stapp that released “With Arms Wide Open.”

ANSWER: Creed
12. This artist was banned from Instagram after he posted a photo of himself receiving fellatio; he later lamented on Twitter, “Fuck instragram dey took my shit again.” This artist tweeted that Katy Perry can “suck skin off [his] dick” and that he’ll “smack the shit out of her” after she dissed one of his songs. He also tweeted that the release of his forthcoming mixtape would “raise the murder rate up” in Chicago; that mixtape is Bang 3. This man was reportedly sued for child support by an eighth-grader and was arrested at the age of 16 for heroin manufacture and distribution. Kanye West remixed one of his songs on G.O.O.D. Music: Cruel Summer, to the outrage of the song’s producer Young Chop. In one song, this artist whose nickname is Sosa raps that he and his crew “smoke strong, bruh” and that he can’t spell sober. In another, he bemoans such things as “fake Trues,” “fake shoes,” and “sneak dissas,” as well as both “fuck niggas” and “bitch niggas.” For 10 points, name this 19-year-old rapper known for constant legal troubles and his 2012 album Finally Rich, which includes the songs “Hate Bein’ Sober” and “I Don’t Like.”

ANSWER: Chief Keef (accept Keith Cozart, prompt on “Sosa” early)
13. This song describes a girl who rocks “Forever 21 but just turned thirty” that the singer meets in a club on a Thursday but later forgets where they met and claims that “admitting is the first step.” The singer of this song wants to fuck that girl hard on the sink and then give her something to drink. This song asks “Have you ever asked your bitch for other bitches?” The video for this song features eagles flying over mountains and white horses running in a river. James Franco and Seth Rogen appeared in a parody of the video for this song which featured Kim Kardashian riding naked on a motorcycle. The singer of this song says “I know you’re tired of loving with nobody to love.” For 10 points, name this Kanye West song.

ANSWER: “Bound 2
14. Hulk Hogan was reportedly quite pleased when Brooke Hogan jumped onboard with this fashion trend started by Eddie Plein. Public schools in Alabama and Georgia ban students from wearing this fashion item in the classroom. T-Pain broke this fashion item when his golf cart flipped. Kelis and Nas have matching pairs of this fashion item to commemorate their engagement. Lil Jon was crowned the king of this fashion item in 2009. Paul Wall claimed that he “might cause a cold front” if he takes a deep breath and says that his mouth contains more carats than a salad in a song titled for this fashion item released by Nelly. For 10 points, name this bling for the teeth.

ANSWER: grills
15. Dr. Curt Connors is a physics professor in this movie that examines a piece of a parasite from a meteorite. A deflected pumpkin bomb in this movie disfigures the face of one character. A Willem Dafoe played character in this movie appears to his son as a hallucination that demands revenge. In this movie J. Jonah Jameson fires Eddie Brock for printing doctored pictures in the Daily Bugle. In this movie, Captain Stacy tells the main character that Dennis Carradine was only an accomplice in his father’s death. For 10 points, name this 2007 movie that features the villains New Goblin, Venom, and Sandman battling Peter Parker’s alter ego.

ANSWER: Spider-Man 3


16. Guest stars on this show include Casey Kasem as Spacey Kasem and Little Richard as the Ebotollah. On the pleasure planet of Fallopia, the main characters of this show are captured by the Fallopian women and are almost thrown into a volcano. In the Pilot episode of this show, Jed Eye leaves Morris and Ty stranded on an asteroid. Loquatia was the talking female computer on “Space Hoopty,” a winged car that was a cross between a lowrider and an 18 wheeler. For 10 points, name this 1996-97 UPN show that starred Darryl Bell and Flex as two astronauts.

ANSWER: Homeboys in Outer Space
17. A parody of this song about the Nancy Drew video games includes a reference to the “second chance” feature. For Mathworks 30th anniversary they made a parody of this song that included the lyrics “your socks and sandals just might start a scandal.” This is one of the songs that The Chipettes covered in 2012. A carrot sings the lead vocals in The Radioactive Chicken Heads’ punk rock cover of this song. Cheerleaders from Crystal Palace and the Miami Dolphins made lipdubs of this song. Cookie Monster sang a parody of this song about sharing a bowl of cookies. For 10 points, name this song that everyone and their mother tried to make a parody, cover, or lip dub of, by Carly Rae Jepsen.

ANSWER: “Call Me Maybe”
18. One critic of this movie thought it was so bad that he said that the main actor “scrapes the bottom of the barrel—and then he pukes into it.” Eric’s mother reveals that he was accidentally conceived in the bathroom at a New England Patriots game in this movie. Taylor Lautner, Milo Ventimiglia, and Patrick Schwarzenegger play frat boys in this movie. At the beginning of this movie, a wild deer pees all over the house. Salma Hayak’s character in this movie keeps asking her husband if he wants more kids because she is pregnant. For 10 points, name this 2013 sequel starring Adam Sandler, Kevin James, David Spade, and Chris Rock.

ANSWER: Grown Ups 2
19. Stereophonics named their seventh album for this meme which McFly used to promote his theatre tour. In the Journal of Experimental Psychology, Allison Wood Brooks, a professor of business administration at Harvard, wrote that this meme is not the path to success and that instead people should focus on arousal congruence. Calgary Mayor Naheed Nenshi, Hillary Clinton, Kate Middleton, and Harry Styles have all been referenced in this meme. The primary image in this meme has been replaced with a buzzard standing on a carcass, the Jagermeister logo, a cupcake, and the batman symbol. This meme is based on a 1939 British government propaganda poster. For 10 points, name this meme that tells people to do the title action and then “Carry On”.

ANSWER: Keep Calm
20. A construction worker posing as this type of person chose Zora Andrich as the winner after it was revealed that Sarah Kozer appeared in bondage videos in law school. After winning a show titled for this type of person, Darva Conger married Rick Rockwell but never consummated the marriage and annulled it weeks later. Andre 3000 was featured on a Kelis song titled for this type of person in which she says that “Sax 5th Ave. don’t sell affection”. On one show titled for this type of person, The Three Wise Men and Double Dip replaced earlier options like Ask the Audience and Phone a Friend. Meredith Viara replaced Regis Philbin as the host of a show titled for this type of person. For 10 points, name this type of person with lots of money.

ANSWER: millionaire


The Worst Trash Tournament Ever

By Eliza Grames and Melanie Keating, with special guest Robin Heinonen
PACKET FIVE
1. One character in this show is Freeman Schmucker, who is rumored to be possessed by the devil. In one episode of this show, John concocts an illegal buggy race in order to repay his debt. The third season of this show came to a sudden end when the cast refused further participation. Lebanon Levi is the leader of the title group of this show and has ironically been arrested several times for drunk driving.. For 10 points, name this reality TV show on Discovery about a group of people that protect the residents of Lancaster County, Pennsylvania.

ANSWER: Amish Mafia
2. This movie was involved in a plagiarism lawsuit over its similarities to the book Running Out of Time by Margaret Peterson Haddix. The director of this movie plays Jay, the head park ranger. Roger Ebert criticized this movie by saying “To call the ending an anticlimax would be an insult not only to climaxes but to prefixes.” In this movie Adrien Brody’s character Noah stabs Lucius, played by Joaquin Phoenix. Bryce Dallas Howard plays the blind Ivy Elizabeth Walker who is sent to get medicine in this movie. For 10 points, name this M. Night Shyamalan movie about people who are scared of some monsters in the woods and is actually living in the present day.

ANSWER: The Village
3. This person wrote the book Don't Make a Black Woman Take Off Her Earrings. The Haves and the Have Nots and Love Thy Neighbor are two shows on the Oprah Winfrey Network that were created by this person. This person was nominated for the Razzie award of Worst Director for the film Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Curtis and Ella are two of the main characters on this man’s TV show House of Payne. For 10 points, name this actor, writer, director, and producer of Diary of a Mad Black Woman and its sequels featuring Madea.

ANSWER: Tyler Perry
4. Grapefruit is a book of instructions by this person and she made a short film that just closeups of people’s butts as they walked on a treadmill. This person sang some of the lead vocals on the song "The Continuing Story of Bungalow Bill." This person was associated with Fluxus, but did not officially join it. This person collaborated on the album Double Fantasy, which gained popularity after the death of the collaborator. In the Cut Piece performance piece, this artist let the audience cut off her clothing. For 10 points, name this wife of John Lennon who is said to have caused the breakup of The Beatles.

ANSWER: Yoko Ono
5. Over 1.5 million people like the facebook group called “I don’t care how comfortable these are, you look like a dumbass.” In the US and Japan some children were injured while wearing this product when it got caught on escalators. In 2011 the company that makes this article of clothing was fined by the EPA for falsely claiming that their products were made of “antimicrobial” material. The “Professional” and “Rx” version of this clothing item does not contain the holes present in the most common variety. Jibbitz are accessories that snap into the holes of this product. For 10 points, name this ugly shoe named after a reptile.

ANSWER: Crocs
6. Fred Armisen plays Mlepnos on this show. One character on this show belongs to a dance troop called “Floorgasm.” On the Halloween episode of this show, Jake bets Holt that he can steal his Medal of Valor before midnight. Michael Hitchcock has a proclivity for taking his shirt off at inappropriate times on this show. Detective Boyle sends a weekly pizza-ranking email on this show and has a crush on detective Diaz. Jake Peralta is a class clown and Amy is his uptight partner. For 10 points, name this Fox police comedy that stars Andy Samberg.

ANSWER: Brooklyn Nine-Nine
7. In one section of this game there is a dragon that is sad because the Lemonade Lake is all dried up. This game currently has 575 levels in 38 episodes. Odus is an owl that sits on a moon scale in the Dreamworld levels of this game. Mystery eggs in this game can turn into striped or wrapped pieces or others. This game’s developer, King, tried to trademark two of it’s title words in early 2014. Tiffi and Mr. Toffee are the two main characters in this game. For 10 points, name this addicting puzzle game involving sweets.

ANSWER: Candy Crush Saga
8. An actor that this celebrity hired said “Am I supposed to have sex with Amanda Bynes? Is that what I’m supposed to do? I am confused.” This creator of the “Mom & Me” pasta sauce line was the first single participant on Couples Therapy. Her Twitter account is featured prominently in the music video for her song “Blowin’” and her album includes the tracks “The Phone Call That Changed My Life” and “After Prom.” After her boyfriend Derek Underwood was killed in a car crash, this celebrity said “now Derek was gone forever, and so was my happy ending” in her memoir My Teenage Dream Ended. For 10 points, name this former Teen Mom star noted for her sextape subtitled Backdoor Teen Mom.

ANSWER: Farrah Abraham
9. Meagan Good promoted Anchorman 2: The Legend Continues while wearing this fashion trend that Brie Larson wore to Sundance.Winona Ryder appeared on the cover of Rolling Stone wearing nothing but this fashion item, a look that Mad Men’s Elisabeth Moss repeated for the cover of New York Magazine. As Molly, Demi Moore wore this fashion item while spinning clay pots in Ghost. Ads for The Simple Life featured Paris Hilton and Nicole Richie wearing this fashion item. Will Smith wore this fashion item with one strap in The Fresh Prince of Bel-Air. For 10 points, name this practical item of denim clothing commonly worn by farmers and mechanics.

ANSWER:

Dostları ilə paylaş:
1   2   3   4


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə