AtențIE! Instrucțiuni de utilizare a ipoYüklə 0,75 Mb.
səhifə1/68
tarix03.01.2022
ölçüsü0,75 Mb.
#47997
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   68

ATENȚIE!
INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE A IPO


  1. Documentul IPO apare automat la procedura de achiziție realizată prin intermediul SIA RSAP. Din aceste considerente el nu necesită a fi elaborat și atașat de către autoritatea contractantă. Autoritatea contractantă urmează a atașa doar completări la prezentul document. În document sunt incluse cele 2 seturi de Documentație standard:

  1. Documentația Standard pentru realizarea achizițiilor publice de bunuri și servicii;

  2. Documentaţia Standard pentru realizarea achiziţiilor publice de lucrări.

  1. Autoritatea contractantă și operatorii economici participanți la procedura de achiziție vor selecta și vor imprima/utiliza doar unul din compartimentele I sau II în conformitate cu tipul obiectului de achiziție – bunuri/servicii sau lucrări.

  2. Fișa de date a achiziției (FDA) și Invitația de participare pentru fiecare procedura sunt generate în cadrul SIA RSAP, accesînd butoanele respective și nu necesită a fi atașate suplimentar. Ele se vor tipări în cazul necesității formării pachetului de documente pe hîrtie.

  3. Operatorii economici participanți la procedură, la prezentarea ofertelor financiare vor lua în considerație următorul algoritm de calculare a sumei ofertei:


Yüklə 0,75 Mb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   68
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə