Basın Bülteni 22 Mart 2012



Yüklə 8,56 Kb.
tarix28.08.2018
ölçüsü8,56 Kb.
#75321




Basın Bülteni 22 Mart 2012

Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi Varyap Plaza Pendik’te kaba inşaatın %75’i tamamlandı. Satışa sunulan ofislerin ise %70’inin satışı gerçekleştirildi. Varyap Plaza Pendik’teki ofisler, 2013 yılında sahiplerine teslim edilecek.



Varyap Plaza Pendik planlanandan önce teslim edilecek.
Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik’te inşa edilen Varyap Plaza Pendik projesinin kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı ve satışa sunulan ofislerin yüzde 70’i satıldı. Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’nın yanı başında ve E-5 karayolu üzerindeki konumu ile Varyap Plaza Pendik, özellikle yapı ve gıda marketleri, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, kargo şirketleri, mali müşavirler, gümrük müşavirleri ile avukatlar, doktorlar ve bölgedeki KOBİ’ler için, fiyat artışı öncesi son avantajlı fiyatlarla alıcılara ideal ofis seçenekleri sunuyor.
Satışa sunulan ofislerin yüzde 70’i satıldı, teslimler 2013’te olacak

Varyap tarafından, Pendik’te artan A tipi ofis ihtiyacını karşılamak üzere 100 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen Varyap Plaza’da, 55 m2’den 325 m2’ye kadar büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan bulunuyor. 2013 yılında teslimlerin yapılacağı Varyap Plaza Pendik’te fiyatlar 189.000 TL’den başlıyor. Varyap Plaza ofisleri, kısa bir süre daha avantajlı fiyatlarla satılmaya devam edecek.


32.000 m2’lik alana kurulan ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. İçinde yer alan cafe, restoran, eczane, kuru temizleme, fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför gibi farklı fonksiyonlarla modern yaşamın tüm gereksinimlerine kolay erişim sağlamayı hedefliyor.
Erdinç Varlıbaş: “Şimdiye kadar olduğu gibi projelerimizle müşterilerimize kazandırmaya devam edeceğiz”

Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş, “Varyap Plaza Pendik, lokasyonu, tasarımı ve içinde barındırdığı farklı fonksiyonları ile bölgede artan A sınıfı ofis binası ihtiyacına cevap veriyor. 2011 Aralık ayında inşasına başladığımız projemiz, tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar inşaatının yüzde 75’i tamamlanan Varyap Plaza’da satışa sunduğumuz bölümlerin yüzde 70’inin satışı gerçekleşmiştir.” dedi. Varlıbaş, Varyap olarak şimdiye kadar hayata geçirdikleri tüm projelerde olduğu gibi müşterilerine kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:


“Gelişen bölgelerde ofis yatırımları, son dönemde sektörümüzde alıcılar için, en kârlı ve güvenilir yatırımlardan biri olarak talep görüyor. Daha kolay kiraya verilmesi ve kurumsal firmaların uzun süreli kiracılar olması, ofis yatırımını karlı kılan unsurlar arasında yer alıyor. Anadolu yakasının Gebze, Kartal ve Pendik bölgesine kayması da, gelişen bu bölgedeki ofis alıcılarına ciddi prim avantajı sağlıyor.”
Yüklə 8,56 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin