Itinerariu: Ziua București – MalagaYüklə 21,19 Kb.
tarix27.01.2018
ölçüsü21,19 Kb.
#40937


Itinerariu:
Ziua 1. București – Malaga

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Malaga. Tur panoramic de oraș și transfer la hotel in zona Malaga pentru cazare.


Ziua 2. Gibraltar

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Gibraltar*. Seara cazare in zona Malaga.


Ziua 3. Malaga ­– Sevilla – Cordoba

Mic dejun. Plecare spre Sevilla, capitala andaluză considerată centrul artistic, cultural, financiar si social al sudului Spaniei. Tur panoramic al orașului in care se viziteaza principalele atractii: “Clopotul Catedralei”, Turnul de Aur, Palatul Alcazar, Catedrala din Sevilla si cartierul Triana. După-amiaza, plecare mi departe catre Cordoba unde se organizeaza un tur de oraș. Seara, cazare in zona Cordoba.


Ziua 4. Cordoba – Madrid

Mic dejun. Plecare spre nord, către capitala Spaniei, Madrid. Tur de oraș in Madrid, care include principalele atractii turistice: Plaza Mayor, Gran Via, Plaza de Espana, Palatul Regal si Muzeul Prado. Seara, cazare la hotel zona Madrid.


Ziua 5. Madrid – Salamanca – Viseu (Portugalia)

Mic dejun. Plecare spre Portugalia. Pe drum oprire in faimosul oraș universitar Salamanca, considerat o bijuterie arhitectonică a regiunii Castilia. Seara, cazare la hotel in zona Viseu.


Ziua 6. Porto

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Porto*, inclusiv croazieră pe raul Duro si degustare de vinuri intr-o cramă tradițională. Seara, cazare in zona Viseu.
Ziua 7. Viseu – Coimbra – Fatima - Lisabona

Mic dejun. Plecare spre Fatima, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii crestine. Pe drum oprire la Coimbra, un vibrant oras universitar al Portugaliei, ale cărui atractii sunt: Catedrala Veche, Universitatea, Podul Santa Clara si centrul vechi al orasului. Seara, cazare in zona Lisabona.Ziua 8. Lisabona – București

Mic dejun. Tur de oras și timp liber pentru cumparaturi si vizite pe cont propriu in Lisabona, una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Date plecari

Tarif adult / camera dubla

Tarif camera Single

01.07 – 7 nopti

549 euro

699 euro

08.08 – 7 nopti

599 euro

749 euro*Circuitul din 08.08 se organizează in sens invers (incepe cu Lisabona si se termină cu Malaga)
Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

EXCURSII OPTIONALE ADULT


Excursii optionale
-Excursie la Porto incl. croazierq pe Duro si degustare de vinuri: 45 Euro/ persoana (optional);

-Excursie la Gibraltar: 35 Euro/ persoana (optional);

-Pachet 2 excursii optionale si supliment demipensiune (7 cine): 159 Euro/ persoana (optional);
Suplimente:
-Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoana (optional);
Servicii incluse:

-Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Malaga/ Lisabona – Bucuresti;

-1 bagaj de cala de 32 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 10 kg/ persoana

-Taxe de Aeroport;

-Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 stele;

-Mic dejun;

-Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului;

-Asistenta turistica in limba romana;


Servicii neincluse:

-Asigurare medicala;

-Asigurare storno;

-Intrări la obiectivele turistice;
CONDITII DE REZERVARE

 • CONDITII DE PLATA:

  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului

  • Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

 • CONDITII DE ANULARE:

  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare

  • 50% penalizare pentru anularea cu 29 - 21 zile inainte de plecare

  • 100% penalizare pentru anularea cu 21 - 0 zile inainte de plecare sau no show

 • CONDITII DE INSCRIERE:

  • In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;

  • Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.

 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

 • Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.

 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.

 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.

 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL

 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

 • Locurile in avion vor fi alocate de catre ghiseul de check-in din aeroport in ordinea sosirii pasagerilor.

 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.

 • Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.


Yüklə 21,19 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə