KüÇÜkyali nisan 2011



Yüklə 70,05 Kb.
tarix08.01.2019
ölçüsü70,05 Kb.
#92809

KÜÇÜKYALI

NİSAN 2011

Olumlu (3/223)


  1. Görevli arkadaşların samimiyeti ve üstün anlayışı için çok teşekkür etmek isterim.

  2. Herkes çok yardımcıydı, hiçbir sorun yaşamadık. İkramlar, yemekler ve çaylar çok iyiydi. Teknik olarak da her şey süperdi. Teşekkürler.

  3. İlk geldiğimde böyle bir yere ne gerek var demiştim ama hizmet kalitenizi gördükten sonra gerçekten ihtiyaç olduğunu anladım. Her şey için teşekkürler.

Olumsuz (2/30)


  1. Elektrik prizleri daha kolay kullanılabilir olmalı.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Elektrik prizlerimiz ile ilgili katılımcılarımızın daha rahat kullanabilecekleri yeni bir düzenleme yapılacaktır.

  1. Gece toplantıları için tamam ama gündüz vakti gün ışığı arıyor insanın gözleri. Tuvalet sayısı yetersiz, kapı kolu tutmak zorunda kalıyorum, hijyen riski.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Binamızın genel konumu ve salonlarımızın bu konumdaki yeri nedeniyle pencere açılamamaktadır. Her katta bay/bayan lavabolarımız mevcuttur. Lavaboların kapı kolu ile ilgili yorumunuz tarafımızca bina yönetimine iletilmiştir.

MART 2011

Olumlu (3/287)


  1. Her şeyin iyi olduğunu düşünüyorum.

  2. Eğitimin amacına uygun bir ortam buldum. Genel olarak çok rahat iki gün geçirdim. İkramlar çok iyi ve yeterli. Teşekkürler.

  3. Her şey süperdi. Çok Teşekkürler…

Olumsuz (3/35)


  1. İlk günü geçirdiğimiz salonun yetersiz olması sıkıntılı oldu. Ayrıca havalandırma sisteminde sorun var gibi.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salon seçimleri firmaların ilgili kişileri tarafından yapılmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına ikinci ve üçüncü gün salonunuz daha büyük bir salon olan Amber salonu ile değiştirilmiştir. Yaşanan olumsuz durum adına sizlerden özür diler tekrar aramızda görmek isteriz.

  1. Yemekler daha iyi ve hafif olabilir. Izgara gibi.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Restoran ile ilgili yapmış olduğunuz yorum ve düşünceleriniz tarafımızca tedarikçi firmamıza iletilmiştir.

  1. Masa düzeni arkadaki katılımcıların ekranı görmesini engelliyor. Öne doğru biraz eğim olursa yani V şekline yakın bir düzen olursa bu giderilebilir. Prizleri kullanmak çok zor oluyor.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salon içerisinde bulunan masa düzeni firmanızın ilgili temsilcisi tarafından belirlenmektedir. İsteğe göre U düzen, Sıra düzen veya Küme düzen yapılabilmektedir. Prizler ile ilgili en kısa sürede yeni bir düzenlemeye gidilecektir.

ŞUBAT 2011

Olumlu (3/222)


  1. Çok memnun kalıyorum, her geldiğimde… Çok teşekkür ederim.

  2. Eğitim için çok uygun bir ortam. Çalışanlar ilgili ve saygılı. Teşekkürler.

  3. Centrum da ki 2.eğitimim. İkisi de birbirinden kaliteliydi ve keyifliydi. Daha öncede dile getirdiğim gibi keşke tüm eğitimlerimiz bu kadar kusursuz bir tesiste gerçekleşse.

Olumsuz (3/22)


  1. Projektör yansıtılan duvarda da cam tahta olursa yansı üzerinde kalemle işlem yapılabilir. Sınıflarda pencere olursa hem doğal ışık hem de doğal havalandırma olabilirdi.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Projektör yansıtılan duvara cam tahta maalesef ki konulamıyor. Işığın yansıması ile tahtada parlamalar oluyor. Binamızın genel konumu ve salonlarımızın bu konumdaki yeri nedeniyle pencere açılamamaktadır. Fakat Suadiye ve Haliç şubelerimizde salonlarımızın tümü gün ışığı almaktadır.

  1. Salonların olduğu katta, yemek saatinde ağır yemek kokuları oluyor.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yemek kokuları ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması tarafımızca bina yönetimine iletilmiştir. Yaşanan olumsuz durum adına sizlerden özür dileriz.

  1. Toplantı odalarının daha geniş olması gerekli.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salon kapasitelerimiz 9 kişiden 120 kişiye kadar değişmektedir. Etkinliği gerçekleştiren firma tarafından salon tercihleri yapılmaktadır.

OCAK 2011

Olumlu (3/190)


  1. Tebrik ederim, organizasyon mükemmel.

  2. Hizmet kaliteniz çok etkileyici ve takdire değer.

  3. Bu kadar düzenli ve temiz olabileceğinizi düşünmemiştim. Teşekkürler.

Olumsuz (3/26)


  1. Yemek salonundaki örtülerde lekeler vardı ve örtü eski gibiydi. Çok temiz olduğunu söyleyemem.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Restoran ile ilgili yorumlarınız tedarikçimize iletilmiş olup gerekli tedbirlerin alınması sağlanmıştır.

  1. Otoparktan misafir araçlarına ücret alınmamasını isterim.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Otopark hizmeti bünyemiz dışında olduğu için bizler de tedarikçi ile çalışmaktayız. Konu ile ilgili anlayışınızı rica eder sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.

  1. Pencere açılsa havalandırma açısından daha iyi olur. Açık havada bir dinlenme alanı ihtiyacı var.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Binamızın genel konum ve salonlarımızın bu konumdaki yeri nedeniyle pencere açılamamaktadır. Dinlenme molalarının geçirilmesi için bina önünde kafeterya bulunmaktadır.

ARALIK 2010

Olumlu (3/195)


  1. Centrum Toplantı Hizmetleri kuruluşuna vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Her şey çok güzeldi.

  2. Ekip son derece ilgili ve profesyoneldi. Ortam mükemmeldi. Sınıf ergonomisi eğitime uygundu. Çok memnun kaldım. Tüm müşterilerime önereceğim. Teşekkürler.

  3. Burada eğitim vermekten çok memnunun.

Olumsuz (3/12)


  1. Koltukların bazıları arızalı. Eğitimden önce kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salon içlerinde bulunan koltuklarımızın tekerlek kontrolleri yapılmış olup arızalı olanlar tamir edilmiştir.

  1. İnternetin çalışmaması bir eksikliktir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İnternet bağlantısı sırasında yaşamış olduğunuz sorun için sizlerden özür diler sorunun giderildiği bilgisiniz vermek isteriz.

  1. Kışın sigara içme bölümü sorununun çözümü gerekir. Aralarda klasik Türk veya batı müziği fonunda fon müziği olsa iyi olur. Çıktı ve bilgisayar kullanım yerlerinin yönlendirmeleri yetersiz. Yazıcı veya bilgisayar ile ilgili sorunlarda personelin ilgisi takdire değer.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sigara için kafeteryanın bina önünde üstü kapalı bir alanı mevcuttur. Müzik seçimi göreceli olduğu için fonda her hangi bir dinleti yapılamamaktadır. Çıktı ve bilgisayar ihtiyaçlarınız için salon içerisinde bulunan telefondan Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

TEMMUZ 2010

Olumlu (3/158)


  1. Yeterli ve gayet hoş. Teşekkür ederim.

  2. Mükemmelliğin detaylarda gizli olduğu bilinciyle böyle güzel bir eğitim ortamı hazırladığınız için sizleri ve yöneticilerinizi tebrik ederim.

  3. Harikasınız! Ciddiyetiniz her daim devam etsin.

Olumsuz (3/50)


  1. Yemekler yağlıydı. Daha azaltılabilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yemeklerin yağ oranı ile ilgili yorumlarınız tarafımızca tedarikçimize iletilmiş olup gerekli iyileştirmelerin yapılması konusunda bilgilendirilmişlerdir.

  1. Son derece güzel. Lavaboların sayısı arttırılabilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Binanın mevcut altyapısı nedeni ile lavabo alanını genişletmemiz mümkün olmamaktadır. Ancak hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik olarak, yaşanan sıkıntının giderilmesi için ileri dönemde bu konu tekrar değerlendirilecektir.

  1. Mescit kıble yönünün doğru olmadığını sanıyorum. Kıble yönü için halı döşemesinin değiştirilmesi gerekiyor.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İbadethane de bulunan kıble yönü pusula ile ölçülmüş olup doğruluğu test edilmiştir.

HAZİRAN 2010

Olumlu (3/249)


  1. Her şey güzel, temiz devamlı bu şekilde olmasını bekleriz.

  2. Kalitenizi bozmamanızı temenni ederim.

  3. Yaklaşık iki senedir kullanıyoruz ve memnunuz.

Olumsuz (3/28)


  1. Eğitim salonlarında eğitmenin görüş açısında duvar saati olsa iyi olur.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salonlarımızın mimari dekorasyonu açısından eğitmen masasının karşısında tavandan yere kadar uzanan camlı yüzeylerimiz mevcuttur. Bu nedenle duvar saatlerimizin bu bölüme asılması mümkün olmamaktadır. Konuyla ilgili anlayışınızı rica eder, sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.

  1. Yemek salonu daha ferah bir yer olsa daha iyi olurdu. Tüm gün zaten dört duvar arasındayken arada en azından rahatlama imkânı olurdu.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yemek salonumuz yeni restore edilmiş olup sizlerin hizmetine sunulmuştur. Bu konuyla ilgili anlayışınızı rica eder, bir sonraki yeniliklerde taleplerinizin değerlendirileceğini bilmenizi isteriz.

  1. Toplantı odalarında ki yazı tahtasının kağıt sayfalarını daha fazla koymanız uygun olacağını düşünüyorum.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salonlarımızda bulunan flipchartlara kağıdın sıkışmaması adına belli ölçülerde kağıt takılmaktadır. Yenisi istendiği takdirde müşteri hizmetleri tarafından eskiler çıkartılıp yenileri istediğiniz kadar ilave yapılabilmektedir.

MAYIS 2010

Olumlu (3/182)


  1. Harikaydınız! İşimizi kolaylaştıran önemli bir destek oldunuz. Teşekkürler.

  2. Gayet güzel hizmetler.

  3. Her şey çok güzeldi. Bütün yönetim kadrosuna bu hizmeti sağladıkları için çok teşekkür ederim.

Olumsuz (3/22)


  1. Tuvaletlerdeki sabun içeriğini değiştirebilirsiniz.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Lavabolarda bulunan sabunun içeriği anti bakteriyel, ph 5.5 özelliğine sahiptir. Sizin önerebileceğiniz bir ürünü biz de bina yönetimi ile paylaşmaktan zevk duyacağımızı belirtmek isteriz.

  1. Lokasyon çok kötü, çok uzak, ulaşımı zor ve çevresi beton ve sıkıcı

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Küçükyalı şubemizin lokasyon olarak konumu diğer şubelerimizden daha farklı bir konumda yer almaktadır. Bulunduğu çevre açısından daha çok sanayi bölgesi ağırlıklıdır. Ulaşım bakımından sizlere yakın olabilecek diğer iki şube seçeneğimiz daha mevcuttur. Bunlardan biri Suadiye diğeri ise Haliç şubemizdir. Bu üç seçenekten dilediğinizi seçebilir firmanızın ilgili temsilcisine iletebilirsiniz. Bir sonraki etkinliklerinizde sizleri diğer şubelerimizde de ağırlamaktan zevk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

  1. Sabah kahvaltı yapılmadan gelindiği için daha iyi seçenekler sunulabilirdi.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salon içerisinde sunulan ikramlarımız poğaça, açma, simit arası peynir-domates-salatalık , su böreği gibi çeşitler Komşu Fırın’dan tedarik edilmektedir. Ekstra talepler doğrultusunda kahvaltı seçeneklerimiz mevcut olup artı fiyat uygulaması ile firmanızın ilgili kişisi tarafından seçilebilmektedir.

NİSAN 2010

Olumlu (3/145)


  1. Personel son derece güler yüzlü ve yardımcıydı. Teşekkür ederim.

  2. Eğitimimiz esnasında ve öncesinde göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Bir sonraki eğitimimizde görüşmek dileğiyle.

  3. Her şey mükemmel. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Olumsuz (3/15)


  1. Adres tariflerini iyileştirmek gerekiyor. Tuvalet kapı kolları deaktif edip hijyenik çekinceleri bertaraf edebilirsiniz.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Web sayfamızda adres tariflerimiz detaylı şekilde yer almaktadır. Yine de; uyarınız üzerine ayrıca bir değerlendirme yapılacaktır. Tuvalet kapı kollarına ilişkin öneriniz ilgili iş birimlerine iletilecektir.

  1. Sabahları da tatlı kurabiye olabilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İkramlarımızda sabah saatlerinde kahvaltı olarak düşünüldüğü için açma, poğaça, börek gibi ürünlerle servis edilmektedir. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda salon içerisine tatlı-tuzlu kurabiye ikramı da servis edilmektedir.

  1. Misafir otoparkı, eğitime gelen katılımcılar için ücretsiz olmalı.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Otopark hizmeti, tekliflerimizde ek bedel olarak yer alır. Firmalar tercihlerine göre katılımcılarını yönlendirmektedirler.

MART 2010

Olumlu (3/176)


  1. Çok özenli ve güler yüzlü bir hizmetiniz var. Eğitim sırasında ihtiyaç duyulabilecek her şey düşünülmüş. Tebrikler.

  2. Daha ne olsun . Teşekkürler.

  3. Destek personelinin takip ve müdahaleleri çok iyiydi. Teşekkürler.

Olumsuz (3/15)


  1. Klima sistemi iyileştirilebilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salonlarımızda iki farklı sistem mevcuttur. Klima ve taze hava sistemleri… Klima ile havanın sıcak-soğuk ayarı yapılırken, taze hava sistemi ile dışarıdan taze hava alınarak içerideki taze hava ve nem dengelenmektedir. Bu uygulamamızın katılımcılarımız tarafından olumlu karşılanmasını ümit ederiz.

  1. Projeksiyon cihazının yansıdığı duvar kısmında daha az ışık olmalı.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Projektörün yansıdığı duvara yakın olan aydınlatma sistemimiz elektrik düğmeleri ile kontrol edilebilir duruma getirilmiştir.

  1. Hazır kahve makinesinin kahve ve diğer ürünleri çok başarısız.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hazır kahve vb. ürünlerimizin kalitesi ile ilgili yorumlarınızı tedarikçimizle paylaşacağız.

ŞUBAT 2010

Olumlu (3/98)


  1. Başarılarınızın devamını diler, küçük firmalar için ofis imkanı sunmanızı da bekleriz.

  2. Bilgi ve emekleriniz çok güzel. Tebrik ederim.

  3. Çok kaliteli, güler yüzlü bir hizmet; gerek kişilerin yaklaşımı, gerek ortam çok olumlu. Teşekkürler.

Olumsuz (3/7)


  1. Soğuk içecek ikramının olması daha iyi olurdu.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Soğuk içecek ikramını öğle yemeği ile birlikte restoranımızdan temin edebilirsiniz. Salon içerisinde ise yaz mevsiminde yapmayı uygun görmekteyiz. Kış ayları için sıcak çikolata, cappucino gibi ikram seçeneklerimiz mevcuttur.

  1. Havalandırma sisteminin, salondan gelen talebe göre düzenlenmesi daha faydalı olur.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Salonlarımızın ısı ayarları yaz-kış ortalama 23C, max 24C, min 22C olarak ayarlanmıştır. Genel anlamda salon içerisinde farklı ısı dereceleri isteyen bir çok katılımcı olabilmekte. İstenildiği takdirde salon içerisindeki katılımcıların istediği ısı ayarını gerçekleştirebilmekteyiz. Konu ile ilgili genel anlamda ısının düşük olduğunu belirten katılımcılarımız için polar şal imkanı sağlamaktayız. Bu uygulamamızın katılımcılarımız tarafından olumlu karşılanacağı düşüncesindeyiz.

  1. Sandalyeler fonksiyonel ve konfor açısından kontrol edilmeli.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şubemizde bulunan koltukların yıl içerisinde yenilemesi yapılacaktır.

OCAK 2010

Olumlu (3/174)


  1. Her şey 4/4’lüktü. Profesyonel hizmet için teşekkür ederim.

  2. Tüm detayların düşünülmüş olması gerçekten memnuniyet verici. Bugünden sonraki yorum, teşekkürden başka bir şey olamaz. Teşekkür ederiz…

  3. Konforlu bir eğitim aldım. Teşekkürler.

Olumsuz (3/22)


  1. Koltuk konforlarına biraz daha dikkat edilebilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şubemizde bulunan koltukların yıl içerisinde yenilemesi yapılacaktır.

  1. Tuvaletler havasız.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tuvaletlerimiz de bulunan havalandırma sistemi yeniden gözden geçirilmiş, gerekli koku gidericiler kabinlere konulmuştur.

  1. Otopark hizmeti yetersiz. Misafir araçlar için bir çözüm bulunmalı.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri otoparkımızın yeterli olmadığı konusundaki uyarınız, hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik olarak değerlendirmeye alınmıştır. Binamızın mevcut genel yerleşim planı nedeni ile inşaat gerektiren talepleriniz yeni bir düzenleme halinde dikkate alınabilecektir.

ARALIK 2009

Olumlu (3/228)


  1. Personelin yardımseverliği çok iyiydi.

  2. Cep telefonları için farklı şarj imkanlarının olması çok güzel bir aksiyon olmuş. Teşekkürler.

  3. Her şey güzeldi. Güler yüzlü karşılama ve genç ekip daha pozitif etki sağladı.

Olumsuz (3/25)


  1. Toplantı salonu içerisinde bulunan masa altı prizlerine ulaşmak zor oluyor.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Toplantı odalarımızın zemininde yer alan ve elektrik kablo girişlerinin yer aldığı ünite kapaklarına zor ulaşıldığı konusundaki uyarınıza istinaden gerekli inceleme yapılacaktır.

  1. Her şey mükemmeldi. Kuruyemiş servisini çok beğendim. Sadece karanlık koridor / yemek salonu. Açık hava bir yere ihtiyaç var. Otopark yetersiz.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri otoparkımızın yeterli olmadığı konusundaki uyarınız, hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik olarak değerlendirmeye alınmıştır.  Binamızın mevcut genel yerleşim planı nedeni ile inşaat gerektiren talepleriniz yeni bir düzenleme halinde dikkate alınabilecektir.

  1. İlgili ve iyi oluşmuş bir sistem. Öğlen yemeği daha fazla çeşit içerebilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Öğlen yemeğindeki çeşitlerin arttırılması konusundaki uyarınız tedarikçimize iletilecektir. 

KASIM 2009

Olumlu (3/214)


  1. Tüm servis mükemmel.Çok teşekkürler.

  2. Hizmet, personel kaliteniz çok iyi.

  3. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Olumsuz (3/27)


  1. İbadethane daha iyi hale getirilebilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İbadethane’nin daha iyi hale getirilebilmesi için bir çalışma başlatılmıştır.

  1. Kapalı sigara içme salonu veya açık olan üzeri kapalı, ısıtmalı sigara içme salonu da olabilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bina içerisinde sigara içme yasağı olduğu için, açık alan olan iş merkezi önüne yönlendirme yapılmaktadır. Bu konuda anlayış göstereceğinizi ümit ediyoruz.

  1. Mescit ve abdest alma için yer ayrılması ayrıca güzel. Hafta içi otopark sorun. Abdest alma yerindeki su armatürü çiftli olursa harika olur. Su, şu an ya sıcak ya soğuk karıştırma imkanı yok.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri otoparkımızın yeterli olmadığı konusundaki uyarınız, hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik olarak değerlendirmeye alınmıştır. Abdest alma yerindeki su armatürünün çiftli olmasına ilişkin öneriniz ise teknik olarak incelenecektir.

EKİM 2009

Olumlu (3/283)


  1. Bence genel gidişat son derece memnuniyet vericidir. İlginize teşekkürler.

  2. İş yükünden sonra stres atmak için ideal bir ortam mevcuttur.

  3. Bugüne kadar eğitim verdiğim yerlerden en iyisi. Tebrikler.

Olumsuz (3/35)


  1. Tuvaletler çok küçük, bekleme oluyor.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Binanın mevcut altyapısı nedeni ile tuvalet alanını genişletmemiz mümkün olmamaktadır. Ancak hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik olarak, yaşanan sıkıntının giderilmesi için ileri dönemde bu konu tekrar değerlendirilecektir.

  1. Eğitim aralarında sosyal aktiviteler için daha fazla yer ayrılması.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Binamızın mevcut genel yerleşim planı nedeni ile sosyal faaliyet alanını daha fazla genişletmemin mümkün olmamaktadır. Ancak yeni bir düzenleme halinde talebiniz dikkate alınacaktır.

  1. Opal salonu ( 16 Ekim’de eğitim aldık ) 18-19 kişilik eğitimler için uygun değil. Çok basık ve kalabalık bir salon haline geliyor. Hareket alanı çok kısıtlı oluyor. Bence bu salon en fazla 10 kişilik eğitimler için uygun. Diğer tüm hizmetler mükemmel.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Toplantı salonlarımız için genel bir değerlendirme yapılacaktır. Teknik nedenlerle tavan yüksekliğinin değişikliği mümkün değildir. Ancak kullanım kapasitesi üzerinde inceleme gerçekleştirilebilecektir.

EYLÜL 2009

Olumlu (3/114)


  1. Her şey gayet güzeldi. Teşekkürler.

  2. Hizmetlerinizden çok memnun kaldım.Teşekkür ederim.

  3. İhtiyaç olduğunda tercih edilecek bir sistem kurmuşsunuz. Hizmetleriniz için teşekkür ediyorum.

Olumsuz (3/14)


  1. Binanın E-5 tarafına bakan kısmında, binanızda faaliyet gösteren kuruluşların bilgisini içeren bir totem olabilir. Kalder’in burada olduğunu gösteren hiçbir tabela yok. Bisiklet ve motosiklet için uygun park yerleri yoktu. Ziyaretçi yaka kartları daha estetik olabilirdi.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bina giriş kartlarımızın estetiği ile ilgili görüşünüzü görsel tasarım firmamıza ileteceğiz. Bu arada görüş ve önerilerinize açık olduğumuzu belirtiriz. Bina dışına, faaliyet gösteren firmaları tanıtıcı totemimizi Büyükşehir Belediyesinin ana arterler üzerinde bu tür şeylere izin vermemek adına yüksek oranda vergi alması nedeni ile 3 yıl önce kaldırmak zorunda kaldık. Bisiklet ve motosiklet parkı ile ilgili önerinizi değerlendireceğiz.

  1. Tuvaletlerde bulunan gazete ilk sayfaları yerine makalelerin bulunması. Otoparkta motosiklet için de park alanı bulunması.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tuvaletlerde bulunan gazetelerin ilk sayfalarının seçilmesinin nedeni bina genelinde farklı firmalar bulunduğu için gelen genel isteğe göre hareket edilmiştir. Bisiklet ve motosiklet parkı ile ilgili önerinizi değerlendireceğiz.

  1. Gazete ve dergi çeşitleri biraz daha fazla olursa aralarda vakit geçirme daha eğlenceli bir hal alabilir.

Cevap: Küçükyalı şubemizde katıldığınız etkinlik sonrasında, anketimizi doldurarak değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gazete ve dergi çeşitlerimiz sizlerden gelen istekler doğrultusunda arttırılmış olup, etkinlik aralarında hoşça vakit geçirilmesi adına katılımcılarımız için ayırdığımız fuaye alanına değişik oyun alternatifleri konulmuştur.

AĞUSTOS 2009

Olumlu (3/118)


  1. Her şey çok iyiydi.

  2. Güzel bir gündü. Her şey için teşekkürler.

  3. Eğitimin yararlı olması için gereken her türlü altyapı en kaliteli ve güler yüzlü şekilde sağlanmış. Çok teşekkür ederim.

Olumsuz (3/15)


  1. Wireless ile ilgili problemin giderilmesi gerekir.

Cevap: Değerli görüşleriniz bizim için çok önemlidir. İnternet ile ilgili yaşamış olduğunuz sıkıntının sebebi kablosuz cihazlarımızdan birinde o gün yaşanan arıza. Hemen akabinde bu tür bir aksiliğe bir daha mahal vermemek adına tüm kablosuz cihazlarımız aynı anda daha üst marka cihazlarla değiştirilmiştir. Sıkıntıdan ötürü sizlerden özür dileriz.

  1. Ülker çalışanıyım ve eğitim alıyorum. Fakat yemekte Ülker markaları bulunmuyor. Seçmeli olarak bulunabilir.

Cevap: Yemek hizmetini Sardunya firmasından almaktayız. Sardunya’nın sözleşmeli olarak çalıştığı firmalar olduğu için ürünlerini değiştirememektedir. Bizler Centrum Toplantı Hizmetleri olarak salonlarımızda toplantı yapan firmaların ürünlerini bulundurmaya, kullanmaya özen göstermekteyiz. Konu ile ilgili anlayışınızı rica eder sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.

  1. Toplantı salonlarının klima sistemi konusunda iyileştirme yapılmalı.

Cevap: Salonlarımızın ısı ayarları yaz-kış ortalama 23C, max 24C, min 22C olarak ayarlanmıştır. Genel anlamda salon içerisinde farklı ısı dereceleri isteyen bir çok katılımcı olabilmekte. Konu ile ilgili genel anlamda ısının düşük olduğunu belirten katılımcılarımız için polar şal imkanı sağlamaktayız. Bu uygulamamızın katılımcılarımız tarafından olumlu karşılanacağı düşüncesindeyiz.

TEMMUZ 2009

Olumlu (3/166)


  1. Her gelişimde aynı performans ve aynı şevkle karşılanmak çok hoşuma gidiyor.

  2. Eğitim almak için çok uygun ve temiz bir ortam. Teşekkürler...

  3. Verilen hizmet kalitesinden dolayı çok teşekkür ederim. Eğitim çok verimli ve eğlenceli geçti.

Olumsuz (3/20)


  1. Fuaye alanının daha modern ve rahatlatıcı olması gerekiyor. Restoran ve otopark berbat.

Cevap: İş merkezi konseptinin içinde yer aldığımız için fuaye alanımız zaman zaman bina çalışanları tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığından konuyla ilgili anlayışınızı rica ediyoruz. Restoran ve otopark konusunda size daha iyi hizmet verebilmemiz için bu konulardaki öneri ve yorumlarınızı daha somut belirtmenizi arz ederiz.

  1. Lavabodaki sabunluklar daha sık kontrol edilmelidir. Toplantı salonunun sıcaklık ayarları iyi değildi. Eğitim sırasında elektrikler çok sık kesildi.

Cevap: İş Merkezi lavabolarındaki sıvı sabun doluluğunun daha da sık kontrol edilmesi konusunda ilgili birim tarafımızca bilgilendirilmiştir. Salonlarımızın ısı ayarları yaz-kış ortalama 23C, max 24C, min 22C olarak ayarlıdır. Elektriklerin sık kesilmesinin nedeni AYEDAŞ A.Ş. kaynaklıdır. Aslında bölgemizde çok nadir olan kesintiler maalesef bir arızadan dolayı o gün çok sık kesilmiştir.

  1. Oda sıcaklığı düşük. Yemeklerde tat. Girişte güvenlik açığı var. Kimlik kontrolü yapılabilir.

Cevap: Salonlarımızın ısı ayarları yaz-kış ortalama 23C, max 24C, min 22C olarak ayarlanmıştır. Yemek hizmetini Sardunya firmasından almaktayız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına firma tarafımızca bilgilendirilmiştir. Güvenlik uygulaması hakkında  belirttiğiniz eksiklik, toplantı misafirlerimizin çoğunluğunun kimlik bırakmak istemeyişinden kaynaklanmakta, katılımcı listeleri güvenlik ekibi tarafından titizlikle takip edilmektedir.

HAZİRAN 2009

Olumlu (3/95)


  1. Her şey çok güzeldi. Çok memnun kaldım. Bütün çalışanlara teşekkür ederim.

  2. Lütfen hizmet kalitenizi düşürmeyin.

  3. Süper   

Olumsuz (2/8)


  1. Tuvalet havalandırması çok kötü. Yoğun koku vardı. Ayrıca tuvaletler çok küçük.

Cevap: Tuvaletlerimiz de bulunan havalandırma sistemi yeniden gözden geçirilmiş, gerekli koku gidericiler kabinlere konulmuştur. Tuvaletler bina inşa edilirken bu şekilde konumlandırılmıştır. Mevcut durum itibariyle kabinler büyütülememektedir. Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  1. Son olarak verilen kuruyemişler bayat.

Cevap: Kuruyemiş olarak ikram ettiğimizi ürünlerde Tadım veya Peyman markalarını tercih etmekteyiz. Sizlere verdiğimiz ürünün incelemesi yapılarak ilgili tedarikçilere bilgilendirme yapılmıştır. Bu durum için sizlerden özür dileriz.

MAYIS 2009

Olumlu (3/41)


  1. İlgilenen arkadaşların tavırları çok hoştu. En iyi hizmet için ellerinden geleni yaptılar.

  2. Personel kaliteniz çok iyi. Her zaman aynı kalitede hizmet veriyorlar.

  3. Tüm detaylar düşünülmüş gayet güzel bir ortam. Tuvaletlerdeki gazete olayı çok güzel düşünülmüş.

Olumsuz (2/4)


  1. Opal salonunda eğitim yaparken dışarıdan yemek kokuları geliyordu (kapı açılıp kapandığında). Havalandırma sisteminde düzeltilme yapılmalı.

Cevap: Opal salonuna komşu “Centrum Cafe” hem siz toplantı katılımcılarımız için, hem de bina çalışanlarımızın ara dinlenmelerinde hoşça vakit geçirebildikleri bir mekân. Sizler için Café mutfağında hazırlanan yiyecekler maalesef ki zaman zaman hoş olmayan kokulara sebebiyet verebiliyor. Kokuyu en aza indirerek pişirme yapabilmek amacı ile iyileştirme çalışması başlattık. Bu sorununuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  1. Işıksız, penceresiz bir yer olmaz. Biraz iç karartıcı.

Cevap: Gün ışığı alan salonlarımız bina yapısı itibari ile 1. Katta bulunmaktadır. Gün ışığı almayan salonlarımızda ferahlık yaratması amacı ile arkası ışıklı, dekoratif camlar yapılmıştır. Suadiye ve Haliç şubelerimizin tüm salonları gün ışığı almaktadır. Gün ışığı alan salon talepleriniz için Suadiye veya Haliç şubelerimizi tercih etmenizden memnuniyet duyarız.

NİSAN 2009

Olumlu (3/84)


  1. Genel bir bakış açısından bakıldığında mükemmel dereceye ulaşmış denebilir.

  2. Göstermiş olduğunuz güler yüz, hizmet ve sunum tek kelime ile mükemmeldi. Teşekkürler.

  3. Personelin güler yüzlü, iş bilir ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnun olduğumu belirtebilirim. Kinyas Bey, Banu Hanım, Berfin Hanım çok teşekkürler.

Olumsuz (3/9)


  1. Salon havalandırması çok rahatsızlık verdi. Defalarca uyarılmasına karşın klima saat 16.00’de çalışmaya başladı.

Cevap: Bu günkü gecikmeden dolayı özür diler, konunun takibimizde olduğunu bilmenizi isteriz.

  1. İlk defa gelenler için tabelalarınız az veya eksik, yolu kolay değil.

Cevap: Centrum Toplantı Hizmetlerine geliş güzergahınızı bizim ile paylaşırsanız gerekli tabelaların eklenmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız. İlave bilgi olarak; yol tarifinin daha da netleştirilmesi amacı ile web sitemizdeki ‘Ulaşım’ sayfasına Google ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin detaylı harita ve hava fotoğrafları eklendiğini belirtmek isteriz.

  1. Opal eğitim salonunda havalandırma ile ilgili sıkıntı yaşanmakta. Bu konuda gerekli iyileştirmenin yapılmasını rica ediyoruz.

Cevap: Öncelikle, klimamızda bir elektronik arızadan dolayı yaşanan günlük sıkıntı sebebiyle sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Cihazda onarım toplantı sonrasında yapılmıştır. Sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.

MART 2009

Olumlu (3/66)


  1. Her şey güzeldi, teşekkürler.

  2. Hizmet ve ikram görevlisi süperdi.

  3. Bütün konular düşünülmüş, gayet iyi.

Olumsuz (3/6)


  1. Klimanın sesi rahatsız edici.

Cevap: Salonlarımızın havalandırmasında kanallı tip split klima ve egzoz fanı kullanılmıştır. Egzoz fanının motoru salona yakın konumlandırıldığı için sesi sizi rahatsız etmiş olabilir. Uyarınız üzerine tekrar yaptığımız kontroller sonucunda ses düzeyi standart aralıkta çıkmıştır ve herhangi esaslı bir tadilata gerek duyulmamıştır. Konuyla ilgili anlayışınızı rica eder, bizim için değerli görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  1. E-5’ten gelenlerin izleyeceği yol tabelalarını gözden geçirmelisiniz.

Cevap: Yol tabelalarımız ile ilgili yanlış gördüğünüz noktayı bizimle paylaşmanızı rica edeceğiz. Hangi tabela hakkında düzeltilme yapılması gerekiyor ise tarafımızdan yapılacaktır. İlave bilgi olarak; yol tarifinin daha da netleştirilmesi amacı ile web sitemizdeki ‘Ulaşım’ sayfasına Google ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin detaylı harita ve hava fotoğrafları eklendiğini belirtmek isteriz.

  1. Masaların altında sorunlar var. Müşterilere zarar verebilir. Benim zedelenen yeni takımın pantolonu için Centrum yönetiminden destek ve açıklama bekliyorum.

Cevap: Masalarımızın altında herhangi bir çivi veya zarar verici bir nesne bulunmamaktadır. Sadece masa ayaklarının bağlantı yerlerinde vidalama sistemi bulunmaktadır. Buna rağmen, salonumuzda herhangi bir zarara uğradıysanız bu memnuniyetle telafi ederiz. Lütfen bizimle temasa geçiniz.

ŞUBAT 2009

Olumlu (2/59)


  1. Her şey mükemmeldi, şimdiye kadar katıldığım en iyi konferans salonları ve imkanları vardı.

  2. Eğitim ve toplantı organizasyonları için Centrum çok iyi bir seçim.

Olumsuz (3/7)


  1. Yemekler gerçekten kötü, özellikle 2 gündür makarna yemek istiyorum çiğ pişmemiş olması dikkatimi çekti.

Cevap: Şikayetiniz ile ilgili olarak tedarikçi firma ile görüşülmüş, gerekli uyarılar yapılmıştır. Yaşanan olumsuzluktan dolayı özür diler, sizi tekrar aramızda görmek isteriz.

  1. Yemek ve kurabiye kalitesi arttırılmalı.

Cevap: Yemek ve kurabiye konusunda ki önerinizi bizimle paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Tüm tedarikçilerimiz kendi sektörlerinde bilinen, tanınan ve marka olmuş deneyimli firmalardır. Yemek tedarikçimiz Sardunya Catering, kurabiye tedarikçimiz ise Beyaz Fırın’dır. Alternatif olarak önereceğiniz firmaları dikkatle değerlendireceğimizi bilmenizi isteriz.

  1. Öğle yemeğinin kalitesi yetersizdi. Makarna ve tavuk kurumuştu.

Cevap: Öğle yemeğiniz ile ilgili değerlendirmeniz sonucunda makarna ve tavuk gibi gıdaların açık büfe sunumunda beklerken kurumamaları için elektrikli ısıtma sisteminden ateşli ışıtma sistemine geçilerek daha verimli bir sonuç elde edilmiştir. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
Yüklə 70,05 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin