Dragă Moș crăciun autor: Baghiu Diana Co-autor: Moldovan Naomi Dragă Moș crăciunYüklə 48,26 Kb.
tarix06.09.2018
ölçüsü48,26 Kb.
#77726Dragă Moș CRĂCIUN
Autor: Baghiu Diana

Co-autor: Moldovan Naomi

Dragă Moș CRĂCIUN,

Baghiu Diana Roxana

e-mail: diacoolgirl@yahoo.com

Moldovan Naomi

e-mail: naomi_moldovan18@yahoo.es
Deşi nu ţi-am scris de mult aș vrea să cred că tu,fiind cel Bun și cel care împlineşte vise poţi să-mi împlineşti dorinţa. Cred în magie, cred în minuni,gândesc pozitiv și sunt optimistă și de aceea iți scriu. De mică am fost învăţată să am credință că dorințele curate și gândurile bune se împlinesc.

Deși sunt doar un copil văd tot ce se întâmplă în jurul meu și interpretez într-un anume fel și mai știu că doar un suflet curat și bun ca al tău poate să salveze omenirea. Nu vreau lucruri materiale căci nu au nici o valoare. Dorința mea e o mică stea ce străluceșțe în inima la fel ca Luceafărul pe cer. Aș vrea sa schimbi lumea,să salvezi omenirea,să nu mai fim atât de păcătoși, să ajutăm, să înțelegem că doar prin fapte bune putem împlini menirea noastră pe pământ,aceea de a ne mântui,să fim mai buni. Vreau ca toți să trăim așa cum se cuvine,în pace, fiindcă toți avem dreptul la o viată liniștită și demnă nu în sărăcie și mizerie.

Mi-e teamă că într-o zi când mă voi trezi voi vedea că totul e distrus din cauza noastră că nu am știut să apreciem cele mai mari daruri pe care le-am putut primi:VIAŢA și LUMEA asta. D-zeu ne-a dăruit viata și o lume în care să trăim însă noi, de la început am distrus și continuăm să o facem.

Câți adulți, tineri și chiar copii nu cad în vicii prostești prin care-și distrug viata? Câți oameni au boli, suferă, n-au un acoperiș deasupra capului,n-au ce mânca? Asta se întâmplă tot din cauza păcatului nostru...dar copiii care sunt abandonați, e corect să sufere din cauza greșelilor și păcatelor părinților? Noi nu facem nimic să-i ajutăm, nici măcar să ne rugăm pentru ei...Moșule, dacă ai putea să schimbi ceva cu siguranță ar fi lumea.Poate că astea sunt doar vise, dar e dreptul meu să visez, nimeni nu ne poate interzice asta...Cum am putea trăi fără să visăm, fără să sperăm? De aceea CRED în tine și cred că într-o bună zi lumea asta se va schimba...în bine și atunci voi știi că minunile există și că visele se împlinesc cu adevărat...și aș mai avea o dorință ce stăruiește arzător în inima mea......sper că într-o buna zi, când noi vom valorifica cu adevărat iubirea, ca tu să continui sa dăruieșți și să faci sufletele de copii fericite mai ales ale copiilor sărmani,tu, doar tu poți să le luminezi sufletele întunecate...să simtă și ei că e sărbătoare, să fie mai fericiți, ce satisfacție poate fi mai mare decât aceea când vezi un biet copil că zâmbește și e fericit? Cât de important poate fi un zâmbet nevinovat? Ce bucurie mai mare poate fi să dăruiești,să vezi cum se bucură alții de darul de la tine, orice fleac ar fi, să le înseninezi ochii trişti, să-i faci să zâmbească, să aprinzi o lumină în sufletele lor chiar dacă doar pentru câteva clipe...când sărbătorile se vor sfârși,ei vor reveni la cruda lor realitate...dar în spatele ochilor lor triști se ascunde un suflet de copil dornic să se joace, să aibă prieteni, să fie iubit...la fel ca noi toți ...toți tânjim după afecțiune și dragoste, după o familie și un cămin ,după bucurii și o viață fericită...Însă nu toți avem parte de aceste lucruri și asta e trist. Tot ceea ce aceste suflete nevinovate pot face e să spere și să viseze în continuare căci într-o zi va răsări soarele și pe strada lor...și eu îmi doresc asta mai mult decât orice lucru material...Aș vrea chiar eu să le pot oferi ceva însă nu pot sau poate încă nu am destulă voință...Sunt mulțumită însă că mi-am așezat gândurile pe hârtie și mai îmi rămâne doar să sper că într-o zi ceva se va schimba căci ...SPERANŢA MOARE ULTIMA.

Cu drag, un suflet plin de speranțe.

Yüklə 48,26 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə