Dan MirahorianYüklə 1 Mb.
səhifə1/27
tarix30.12.2018
ölçüsü1 Mb.
#87953
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   27

Dan Mirahorian

Misterul UMMO

CUPRINS:


NOTA INTRODUCTIVA

IN LOC DE INTRODUCERE

NOTE

SCRISOAREA DESPRE RAZBOIUPrimele documente

Raportul cu privire la primele zilepe Terra

Afacerea mâinii tăiate

Deplasarea navelor UMMO

Universurile gemene

Primul contact

Aterizarea de la San Jose de Valdeiras

Dezinformarea

Rafael Farriols devine personaj central al afacerii

Planeta UMMO

" Oyagaa " ("Planeta patra tului")

Declara tiile părintelui Guerre ro

Banda de magnetofon

Ideologia cuprinsa în documente

Rapoartele cu privire la armament

Vladimir Aleksandrov

Fenomenul dezarmării nucleare

Modelul cosmologic

SOS Extra tereştrii!

Cazul aeroportului din Viena (1985)

Implantarea UMMO pe planeta noastră

O deschid ere către psiho logia autorilor documentelor

Noaptea de la hot elul din Madrid

Benzile din polifluorura de vinil

Amintiri sau vise

Conversaţiile telefonice din 1989

Scurta propoziţie de spre găurile negre

Relaţia om-univers în textele UMMO

Explicaţia alegerii contactaţilor

Marea manipulare

Epilog

ANEXE ŞTIINŢIFICEAnexa 1

Despre textele UMMO

MHD – Magnetohidrodinamica

Universurile gemene

Pluricosmosul

Co erenta interioara a dosar ului UMMO

În lo c de concluzie

Anexe 2-6*

Anexa 5

CosmologieUniversuri Gemene, Enamtiomorfe, cu Timpi proprii opuşiAnexa 6

MAGNETOHIDRODINAMICA

CONSPIRAŢIA PLANETARA

Ne aflam în fata primului caz în care instanţele vor da o sentinţă. Extraterestra?

Răpiţi de extratereştri şi supuşi unor operaţii misterioase

U

N bloc de lo cuinte zburător?Dezvalu irile fostului ministru al apărării P

Aul Hellyer

Tairona civilization-The Kogi Tribe and the Earth's Soul

Nota Introductiva

Aceasta carte este mai dificil de urmărit daca cititorii nu sunt informaţi de la început ca este vorba despre trei texte: 1. Textul savantului francez Jean-Pierre Petit, astrofizician şi director de cercetări la CNRS [Centrul National de Cercetări Ştiinţifice din Franţa] 2. Textul lui Dan Mirahorian, autorul acestei lucrări 3. Textul alcătuit din afirmaţiile savantului roman Henri Coandă, citate de Mirahorian

IN LOC DE INTRODUCERE

Henri Coandă, printre ai cărui discipoli s-a întâmplat sa ma numar1 [numărul indica Nota 1 la sfârşitul acestui paragraf] afirma: "Întreaga umanitate se afla, conştient sau inconştient, într-o uriaşă expediţie pentru aflarea tainelor universului. In fruntea acestei expediţii, desfăşurată la nivel planetar şi în numeroase direcţii simultan, se afla şi descoperitorii şi inventatorii romani, desi, din alte considerente (orgolii, lupta pentru supremaţie şi recunoaştere internaţională), acest lucru a fost recunoscut, doar după ce reprezentanţii altor naţiuni au fost recompensaţi cu titluri şi premii internaţionale".

Într-o scrisoare trimisa din Chicago la 11 mai 1970, Henri Coandă îmi solicita articolul pe care il scrisesem pe atunci, Apa în fizica, chimie şi biologie, pentru a fi publicat în S. U. A. de societatea " Aqua Coandă" şi îmi recomanda sa nu-mi pierd spiritul "de invenţie ".

Scrisoarea lui Henri Coandă către Dan Olaru Mirahorian

Într-o convorbire ulterioara, H. Coandă îmi spunea ca: " In fruntea acestei uriaşe expediţii, care face sa se retragă granitele necunoscutului se afla câţiva oameni, care accepta drept suprem judecător realitatea, iar nu adevărurile văzute prin proprii ochi şi de propria minte ori de către alţii. Orice ipoteza nu e decât o tentativa de a te apropia de adevăr, şi ea trebuie experientata cu imparţialitate, pentru a fi confirmata sau infirmata de realitate".

Pentru multi oameni poate sa para paradoxala afirmaţia de mai sus, dar trebuie sa ne amintim ca propria minte nu mai este ca aceea a unui copil nou născut, ci una condiţionată, în care au fost implantate credinţe, care se substituie realităţii. Acest lucru se petrece din cauza ca la comanda procesării informaţiilor (gândirea, imaginaţia) şi a percepţiei se afla concepţia şi vedem ("chiar cu proprii ochi"), doar ce am fost programaţi şi condiţionaţi sa vedem. Toate acestea se petrec fiindcă înainte de "trezire" sau de "naşterea din nou", noi oamenii ne aflam în situaţia descrisa de Socrate în mitul sau alegoria peşterii, pe care a consemnat-o discipolul sau Platon în Republica VII: ("imaginativa întreaga omenire prizoniera într-o mica încăpere la subsol, ca o peşteră, deschisa deasupra către exterior, unde străluceşte permanent lumina necreată; oamenii sunt imobilizaţi cu lanţuri în fata unui perete, astfel încât sa nu poată sa privească decât la acest perete, pe care sunt proiectate umbrele pe de către obiectele ce trec prin fata unui foc")

Peştera lui Platon

Noi nu vedem nemijlocit realitatea, ci doar o proiecţie de umbre pe peretele peşterii, care este ecranul mental.

Închişi în cap, fara contact direct cu realitatea, trăim într-o realitate secunda, ca într-o peşteră, şi luam drept realitate o proiecţie a realităţii, pe peretele peşterii sau pe oglinda mentala. Consideram eronat drept realitate o serie de umbre, care sunt impulsuri, ce provin de la traductoarele pe care oamenii le numesc ferestre senzoriale sau organe de simt.

"Un savant nu poate învăţa pana când nu realizează ca este orb" "A scientist can not leam to see until he realizes that he is blind".

Adevărata identitate a oamenilor de pe Terra dezvăluită în cartea apărută în 2008 "Interviu cu un Extraterestru (Alien Interview)

NOI SUNTEM CREATORII LUMII IN CARE TRĂIM

Bruce Lipton: "Daca tu îţi focalizezi viaţa şi intenţiile asupra manfestărilor, atunci tu poţi controla legile Universului şi cu siguranţă vei putea face asta ".

MIRAHORIAN: "Daca tu îţi focalizezi viaţa şi intenţiile asupra manifestărilor (umbrelor de pe peretele peşterii lui Platon), atunci nu poţi controla legile Universului şi cu siguranţă nu vei putea face asta NICIODATĂ ".

"Cu alte cuvinte, în fruntea acestei uriaşe expediţii se afla oamenii îndrăzneţi, care au curajul sa demoleze ceea ce alţii, ca într-o hipnoza colectiva, considera a fi singurul adevăr. Şansele de a atinge tinta cresc odată cu mărirea numărului de ipoteze, după principiul mitralierei. Spuneam să-ţi păstrezi şi să-ţi dezvolţi imaginaţia şi inventivitatea, sa spargi tiparele şi supunerea fata de norme, care în aceasta privinţă reprezintă un obstacol, care conduce la conformism, la îngheţare în tipare şi la moarte. Încearcă în fiecare domeniu pe care il abordezi sa îţi descoperi propriile idei, înainte de a te documenta şi de a fi «canalizat» de ideile altora. Este mult mai dificil sa mai descoperi ceva după ce teoriile altora au creat în mintea ta o «vale» sau un «drum» din care nu mai poţi sa ieşi".

T. A. Edison ilustrează cel mai bine aceasta situaţie şi lui ii datoram atâtea invenţii tocmai fiindcă nu a fost condiţionat şi îngheţat în tiparele şi modelele, pe care scoala le transmite şi le implantează în mintea oricărui tânăr.

Sa ne amintim cum academicienii din Franţa au hotărât sa nege realitatea descoperirii fonografului (primul dispozitiv de înregistrare a sunetului a spart barajul conceptual, care a condus la toate celelalte mijloace de stocare a informaţiilor pe care le utilizam azi) şi sa apere dogma ca "miracolul vocii omeneşti nu va putea fi niciodată reprodus prin mijloace mecanice", decretând ca este o înşelătorie.

Imaginaţia este pilotata de concepţii (credinţe, teorii, modele, paradigme), la fel ca şi percepţia.

Concepţia comanda percepţia şi procesarea informaţiilor. Adică vedem ceea ce suntem condiţionaţi sa vedem, iar nu ceea ce este cu adevărat în realitate. De aceea trebuie sa fim atenţi la concepţii, care prin intermediul raţiunii pot bloca sau cenzura imaginaţia. Aceasta imaginaţie deblocata, pe care eu o numesc "vis conştient" şi la care Henri Coandă se referea, atunci când spunea "sa visezi cu ochii deschişi", a devenit pt. A. F. Osbom, creatorul brainstorming-ului, "imaginaţie constructiva" sau "aplicata ". Imaginaţia este un atribut fundamental al speciei umane, un "foc divin" pentru care Prometeu a fost aspru pedepsit de zei3. [Nota 3 la sfârşitul acestui paragraf] "Omenirea este şi ea pe cale sa se «arda» cu produsele creaţiei şi imaginaţiei sale, fiindcă acestea încap pe mana unor dezaxaţi, a unor oameni care nu sunt centraţi în conştientă, ci în dorinţa de a poseda – putere, averi, poziţie, teritorii, placeri; aceasta sete nedomolita de placeri, putere şi avuţii a deturnat de la menirea lor, mai toate descoperirile ştiinţifice şi tehnologice făcute pe Terra. Civilizaţiile galactice nu pot sa ofere pământenilor tehnologii utile în vindecarea unor boli incurabile (cancer, anumite maladii virotice) tocmai din cauza imensului pericol pe care il prezintă pentru omenire transformarea acestor tehnologii în arme".

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu descoperirile de pe Terra, care sunt de la început confiscate de complexul militaro-industrial. Noile surse de energie întemeiate pe extracţia energiei din vid (care nu este gol, ci sursa întregului univers manifestat) ameninţă cu prăbuşirea actuala ierarhie economica şi politica întemeiată pe folosirea combustibilor fosili (ţiţei, cărbune, gaze): imaginaţi-vă ca se renunţa la industria petrochimica, la industria constructoare de vehicule de transport şi la dictatura generata de producţia şi distribuţia centralizata a energiei în centrale termoelectrice şi nucleare.

Actuala ierarhie de pontifi din templele moderne, dedicate cercetării ştiinţifice este şi ea ameninţată de marile descoperiri.

Maşina lui Antoine Prioré, vindeca cu ajutorul undelor electromagnetice longitudinale produse într-o bobina imensa, boli virotice incurabile şi majoritatea formelor de cancer ale oamenilor şi animalelor, care erau plasaţi în interiorul acesteia. Aceasta descoperire nu poate fi folosita în clinici, fiindcă aceasta tehnologie este utilizata pentru anihilarea rachetelor balistice cu încărcătura nucleara (si intra sub incidenta secretului strategic).

Chiar după aceasta descoperire, atunci când în Franţa s-a luat hotărârea utilizării terapeutice a acestui dispozitiv, s-a produs un lucru incredibil: cercetătorii din institutele de profil, care investigau o modalitate de vindecare a cancerului, şi care erau pe cale sa fie daţi afara şi sa nu mai primească finanţările, care curg de zeci de ani, fara vreun rezultat palpabil în descoperirea unei cai de vindecare a cancerului, au făcut o demonstraţie prin care cereau sa nu se treacă la utilizarea maşinii lui Antoine Prioré.

Toate maladiile pot fi vindecate şi pe alta cale folosind drept vector al informaţiei terapeutice energia sub forma de impulsuri, similare celor produse de creierul nostru, care azi sunt aplicate doar în implanturi (cardiace, împotriva depresiei, Parkinson), şi numai atunci când vectorul material sau chimic nu mai da nici un rezultat.

Celulele vii folosesc în comunicare radiaţia electromagnetica inclusiv cea ultravioleta (UV) descoperita de A. G.

Gurwitch16. [vedeţi: Nota 16 la sfârşitul acestui paragraf]

Ceea ce e important de ştiut este faptul ca desi celulele pot comunica şi prin alte mijloace decât reacţiile chimice, în biologia convenţională s-a restrâns aceasta comunicare doar la semnalele transmise doar prin intermediul substanţelor chimice. Ştiinţa medicala actuala a redus vectorii informaţiei terapeutice, doar cei materiali sau chimici, uitând ca toate funcţiile din organismul nostru sunt controlate de creier prin unde cerebrale, impulsuri, campuri morphogenetice şi biocurenţi, adică folosind vectorul energetic al informaţiei terapeutice.

Motivul principal pentru care ştiinţa medicala actuala de pe Terra nu renunţa la aceasta credinţă, ca celulele comunica doar prin intermediul chimiei, este datorat influentei şi intereselor corporaţiilor farmaceutice multinaţionale, care deţin cea mai mare industrie de pe planeta şi controlează Mass Media (economicul comanda politicul).

Din cauza acestui bombardament informaţional folosim ca într-o transa colectiva, drept unic remediu al dezordinilor fiziologice doar substanţele chimice, şi uitam ca prin aceasta ne poluam organismul şi afectam chiar codul nostru genetic (efectul teratogen al medicamentelor; thalidomida).

Folosim exclusiv substanţele chimice pt. tratarea apei, plantelor, animalelor, pe care pe care le utilizam drept hrana: mierea este contaminata cu antibiotice şi antimicotice, laptele şi carnea sunt contaminate cu hormoni şi Medicamente, din cauza lăcomiei producătorilor, care vor sa producă mult, repede, fara pierderi şi în mari concentrări industriale (sa ne gândim la aglomerarea din fermele industriale, care nu respecta teritoriul propriu al fiecărei fiinţe vii şi deschide calea epidemiilor). La fel se întâmplă şi cu plantele utilizate în alimentaţia umana sau animala, care sunt poluate cu îngrăşăminte chimice, insecticide (DDT-ul ajuns în lapte şi unt a fost interzis fiindcă determina accelerarea multiplicării celulelor în cancerul de san) şi ierbicide (este cunoscut cazul recent în care carnea de porc din Irlanda, a fost contaminata cu dioxina, provenita de la plantele folosite ca furaj). Cea mai mare cifra de afaceri pe planeta Terra o are industria farmaceutica şi asta cu preţul deteriorării ADN-ului şi a alterării genomului uman. Am creat în 2005 un generator de impulsuri terapeutice, un creier artificial, pe care l-am denumit Qi Magen, care a fost prezentat publicului într-un articol din revista Magazin, care se afla pe siturile autorului.

Ulterior am creat "Metoda de relaxare pilotata", fiindcă creierul nostru, care emite aceleaşi tipuri de impulsuri pt. a controla toţi parametrii fiziologici (temperatura, presiune sanguina, glicemie, tonus muscular), poate fi antrenat sa intre în starea necesara pt. a declanşa vindecarea maladiilor. Aceasta metoda este utila şi pt. descoperirea adevăratei noastre ientitati (autocunoaştere; autocontrol) ori pt.

Creşterea capacităţilor noastre psihice (învăţare, memorare), artistice şi somatice.

Cele doua descoperiri sunt prezentate pe siturile dedicate17 [vedeţi: Nota 17]

Trebuie sa ne folosim creativitatea în domeniul cel mai rămas în urma: colonizarea tărâmului interior, în vederea trezirii omului la conştientă, la sensibilitate şi la iubire fata de semeni. Noi am explorat şi am colonizat doar lumea din afara iar cumpănă s-a dezechilibrat grav şi ne duce spre autoanihilare ca specie şi civilizaţie: deţinem prea multa putere în exterior şi prea putina în interior.

"Trebuie ca acum sa ne exploram, sa ne colonizam, sa ne umanizam şi sa ne controlam pe noi înşine, sa ne descoperim adevărata menire şi capacităţi de cunoaştere şi de acţiune pt. a ajunge la armonie cu noi înşine şi cu Universul".

Mi-a rămas o vreme gândul la imaginea unei uriaşe expediţii care încearcă sa lumineze necunoscutul, să-1 acapareze, să-1 apuce şi să-1 asimileze. 4 [nota la sfârşitul acestui capitol]

O expediţie la care participa întreaga umanitate, ca un organism colectiv în care exista celule specializate, ca intro colonie de albine, o adevărată diviziune a muncii. Apoi în minte a apărut imaginea unei plante care, prin rădăcini, dizolva şi analizează conceptele vechi şi apoi sintetizează şi descoperă altele noi, trimiţându-le, ca pe nişte seve, la un alt nivel de prelucrare informaţională – frunzele. De aici, seva transmutata şi îmbogăţită va ajunge într-o zona în care celulele îndeplinesc funcţia de stocare şi de transmitere mai departe a principiilor extrase. Ulterior am descoperit ca distincţia dintre calea colectiva şi cea individuala de acces la controlul nemijlocit al realităţii este un lucru de care trebuie sa ţinem seama daca nu dorim sa repetam greşelile trecutului. 5[nota 5]

Diviziunea sau specializarea indivizilor dintr-un organism colectiv, pare sa fie responsabila şi pentru atitudinile diferite ale oamenilor, mai ales în ceea ce priveşte reacţiile la nou şi la anomalii (fenomene paranormale, fenomene OZN).

Înainte de a prezenta aceste atitudini şi reacţii sa ne gândim ca unii oameni s-au specializat şi s-au pregătit pentru contactul cu noul, pe care prin creşterea conştientei imparţiale ajung să-1 descopere la fiecare pas. Nu putem cere acelaşi lucru, fara o pregătire adecvata, din partea acelora care au fost condiţionaţi şi specializaţi sa fie orbi la nou, sa conserve şi sa transmită mai departe vechiul sub forma tradiţiilor, educaţiei şi a altor mijloace de păstrare a informaţiilor.

A fi intoleranţi fata de aceşti oameni şi a-i învinovăţi pentru un lucru pentru care vinovat este sistemul de programare şi de condiţionare, care din ignoranta şi interes mărginit i-a imobilizat şi i-a infantilizat de la vârsta cea mai frageda, îngheţându-i în credinţe, tipare, prejudecăţi şi teorii, nu conduce la nimic pozitiv. Trebuie doar sa fim conştienţi sa nu devenim astfel de oameni închişi, şi sa nu promovam astfel de oameni în locurile în care omenirea îşi extrage ca o planta seva şi îşi realizează propriile sinteze.

Sistemul universitar american elimina din start conformismul şi imobilismul din zonele în care investiţii uriaşe ar fi aruncate " pe apa sâmbetei " în cazul când astfel de oameni " morţi de vii " ar deveni cercetători.

O planta ar muri daca celulele sale din rădăcină şi-ar pierde flexibilitatea, frăgezimea şi receptivitatea de a căuta şi de absorbi din sol seva cu principii nutritive. Daca celulele acestea ar deveni rigide, lemnoase şi lipsite de flexibilitate, ca celulele din tulpina, care au menirea sa susţină, sa transporte mai departe seva şi sa conecteze intre ele cele doua rădăcini (cea de recepţie şi asimilare dinspre Pământ şi aceea de sinteze şi de asimilare a energiei cosmice dinspre Cer), atunci planta ar muri.

Lao Tseu (Wade-Giles: Lao Tzu; pinyin: Lao Zi) se refera în Tao Te King (Wade-Giles: Tao Te Ching; pinyin: Dao De Jing) la starea flexibila, frageda şi receptiva a " nou-născutului ", care trebuie păstrată, desi pare mai vulnerabila, în raport cu starea solida şi rigida a "morţii".

Cele doua stări (rigida-flexibila; tare-moale) colaborează permanent atât în menţinerea viului (scoica, melcul, trunchiul lemnos, scheletul intern sau extern: oasele, carapacea), cat şi în conexiunea şi complementaritatea dintre variaţie şi invarianta, dintre manifestat şi nemanifestat, dintre timp şi eternitate. Raportul dintre variaţie şi conservare are probabil multe alte conexiuni asupra cărora vom reveni.

În ceea ce priveşte problema existentei fenomenelor stranii, printre care se numără şi fenomenul OZN, la care ne vom referi în continuare – oamenii se împart, ca şi în oricare alt domeniu, în trei categorii de atitudini, reacţii şi puncte de vedere: unii sunt "pentru", alţii" contra " şi în fine o parte este reprezentata din:"indecişi".

O statistica cu caracter secret, efectuata printr-un sondaj de opinie în SUA, a arătat o modificare progresiva, de-a lungul anilor, a ponderii celor trei atitudini. Astfel, opinia potrivit căreia OZN-urile nu exista a scăzut de la 90% în 1952 la 60% în 1960 şi la sub 30% în 1990. Aceasta scădere progresiva a numărului celor care nu accepta existenta OZN-urilor s-a datorat în primul rand valurilor succesive de observaţii şi afirmaţiilor furnizate despre acest subiect, care mult timp a constituit o preocupare exclusiva a unor servicii guvernamentale secrete, care vizau obţinerea unor avantaje tehnico-stiintifice şi mai ales militare. Aceasta scădere a ponderii opiniei privind inexistenta OZN-urilor a însemnat şi o erodare a credibilităţii guvernului SUA, care s-a văzut obligat sa facă unele concesii în legătură cu dreptul la informaţie al publicului.

Simultan cu reducerea intolerantei şi a închiderii în fata noului, s-a manifestat şi o modificare a atitudinii publicului fata de rapoartele OZN şi fata de persoanele care făcuseră observaţii în aceasta direcţie. In locul ridiculizării iniţiale, o parte a publicului a adoptat o atitudine la fel de radicala, insa acum în direcţia opusa, oamenii devenind fie entuziaşti, fie nihilişti ori adepţi ai unor culte sau secte, care îşi revendica originea în mesaje şi contacte cu reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre.

Cei ce sunt de acord cu existenta unor fenomene stranii – şi în special cu realitatea OZN-urilor, care ar viola însăşi principiile restrictive fundamentale ale ştiinţei – se împart la randul lor în trei categorii după cum consemnează şi prietenul meu, cercetătorul Adrian Pătruţ în cartea sa "De la Normal la Paranormal ": 1. Liberal-progresistii, care susţin punctul de vedere potrivit căruia anomaliile – fenomenele paranormale şi cele prilejuite de manifestarea OZN – exista ca atare şi s-ar datora unor factori necunoscuţi în prezent, care insa nu pot fi luaţi în consideraţie în modelările şi în teoriile ştiinţifice actuale. In opinia acestora, fenomenele stranii sau anormale ar fi în realitate absolut normale, aceasta insa în contextul unui model-stiintific revizuit, determinat de o eventuala revoluţie de mari proporţii în ştiinţă.

2. Radical-avangardistii sunt aceia care considera ca anomaliile exista şi ca recunoaşterea lor va produce o revoluţie atât de importanta în cunoaştere, încât însăşi ştiinţa şi-ar putea pierde locul privilegiat pe care il ocupa în prezent.

3. Radical-nihilistii sunt cei care se apăra împotriva noului găsind refugiu în dogmele religioase deformate, care constituie un punct de vedere şi de sprijin în mare parte distorsionat, net depăşit în cursul procesului experimental de cunoaştere a realităţii. Jean Paul Sartre a spus ca: "secolul al XXI-lea va fi spiritual sau nu va fi deloc", iar "nu o reeditare a intolerantei religioase şi a propagandei urii". Jean Paul Sartre a subliat acest lucru arătând necesitatea eliberării oamenilor din sfera de influenta a credinţelor şi a religiilor instituţionalizate, din robia deformărilor care le-au fost inoculate, daca nu dorim sa repetam războaiele, care au condus la pierderea a sute de milioane de vieţi omeneşti în secolul care a trecut.

Observam cum orice exces basculează în direcţia contrara sub forma unor reacţii de apărare, care au drept consecinţă însăşi negarea consecinţelor utile ale acceptării şi deschiderii fata de realitate. Se ajunge la aceeaşi rupere de realitate, la aceeaşi închidere şi izolare, ca şi în cazul refuzului de a o accepta.

O eliberare a ştiinţei, a misticii şi a religiei autentice de dogme şi de deformări ar conduce la adevărata ştiinţă, mistica şi religie a civilizaţiilor galactice avansate. De pilda termenul " religie" provine din lb. Latina şi indica " relegarea" fiinţei umane la scânteia divina din sinea sa. Trăim într-un univers holografic, care în fiecare parte conţine întregul, iar scânteia divina este omniprezenta, adică nu exista o divinitate plasata undeva în Cerul din afara omului, care sa facă necesari mijlocitorii. Degeaba a spus Iisus ca "Împărăţia lui Dumnezeu nu e aici sau acolo, ci înlăuntrul vostru" [Luca 17.21], fiindcă e mai uşor sa cădem în dogme, intoleranta şi fanatism (fundamentalism religios), decât sa renunţăm la modele şi teorii în favoarea experimentării realului, prin trezire la conştientă deplina Spiritualitatea autentica plasează " Împărăţia Cerurilor" holografic, peste tot, în fiecare fiinţă vie ca "scânteie divina". Spiritualitatea falsa plasează" Împărăţia Cerurilor" în afara fiinţei umane într-un Cer aflat în exterior dintr-un motiv simplu: pentru ca unii dintre semenii noştrii sa se erijeze în mediatori, în mijlocitori, pt. a exista ca instituţie, care colonizează conştiinţele şi le subjuga.

"Împărăţia lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru" (Luca 17:20-25) Iisus a afirmat ca:"Împărăţia lui Dumnezeu nu vine în aşa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! Sau: "Uite-o acolo!" Caci iată ca Împărăţia lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru" (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)].

Isaac din Siria ştia acelaşi lucru: "Încearcă sa intri în tezaurul tau şi vei găsi tezaurul Cerului; Celui ce se cunoaşte pe sine toate lucrurile ii sunt date. Fiindcă a te cunoaşte pe tine însuţi reprezintă împlinirea tuturor lucrurilor".Yüklə 1 Mb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   27
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə